- 11 Nisan 2007
- 82.982
- 481.571
Pasif lora bak bunu heceleyerek böyle okumamıştım
Oha niye aklımıza gelmedi hiç
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pasif lora bak bunu heceleyerek böyle okumamıştım
sirkede karisti oglan gelmedi daha yanima k9 gibi gelip bi firt nefes alip gidiyo kalmadi temiz oldu diyorum gelmiyo yanimaAktif Lora adını değişsende kokundan tanırdık seni ne burunlar var burda hey yavrum
hay Allah ben hep ele dedim kendime pasifligi yediremedimPasif lora bak bunu heceleyerek böyle okumamıştım
sirkede karisti oglan gelmedi daha yanima k9 gibi gelip bi firt nefes alip gidiyo kalmadi temiz oldu diyorum gelmiyo yanima
şaka mı yapiyosunuz ben sizi anlamiyorOha niye aklımıza gelmedi hiç
Aslında aktifim ama ikili konuşmalara çok dahil olmuyorum bana bişey söylenmeyince yazmıyorum yani :))Kurallar ilk mesajda yazıyor ama,aktif göremiyorum seni:/
vallah duş almısamYüzünde değildir o ya zerre kadar saça falan bulaştıysa omu kokuyo acabs
vallah duş almısam
Ya bonus ve ben nickleri heceleyerek okuyormuşumuz morkagit’i morka git şeklinde ondan bahsediyoruz canımşaka mı yapiyosunuz ben sizi anlamiyor
Çocuğu ana kokusundan mahrum ettin,sen artık hafızasında yumurta kokulu kalacaksın.Çocuk haklı dağılınsirkede karisti oglan gelmedi daha yanima k9 gibi gelip bi firt nefes alip gidiyo kalmadi temiz oldu diyorum gelmiyo yanima
tabii yaa aksamki basörtüSineceği bişey vardır ya yoksa niye koksun başörtü vs?
İkili konuşmaya niye dahil olmuyorsun,ikili üçlü beşli sohbetlere dahil olsan çok eğlenceli aslındaAslında aktifim ama ikili konuşmalara çok dahil olmuyorum bana bişey söylenmeyince yazmıyorum yani :))
Etiket listesinden çıkarabilirsin..
morkağıt okuyodum bendeYa bonus ve ben nickleri heceleyerek okuyormuşumuz morkagit’i morka git şeklinde ondan bahsediyoruz canım
AminBenim.annemde 25 gün kalıp gitmişti uzak seyitlerdeyiz sonra yemek dahil bana kalmıştı ilk zaman alışana kadar çok zor oluyor sonra sistem oturuyor yavaş yavaş Allah yardımcın olsun
İşte bizim öyle değilmorkağıt okuyodum bende
İkili konuşmaya niye dahil olmuyorsun,ikili üçlü beşli sohbetlere dahil olsan çok eğlenceli aslında
Neettin?tabii yaa aksamki basörtü
Gel kız sohbete çekinme. Gerçi çamaşır suyu kafa yapıyormuş bizde öyle diyolla bi de koca parası yiyorsunuz falan ama valla iyi insanlarızAslında aktifim ama ikili konuşmalara çok dahil olmuyorum bana bişey söylenmeyince yazmıyorum yani :))
Etiket listesinden çıkarabilirsin..
Tamam deneyeceğimDevitamini evet gel sohbete kaynaşırsın bana desinler diye bekleme dal
Hahah yaa aslında çok istiyorumda ne diyeceğimi bilemiyorum yoksa okuyorum siziGel kız sohbete çekinme. Gerçi çamaşır suyu kafa yapıyormuş bizde öyle diyolla bi de koca parası yiyorsunuz falan ama valla iyi insanlarız