- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.217
Belki seneye yağmaz gel çıkalım kartopu atarım sana
Kız uyumak üzere siz çıkın balkondan atarım sana
VE kahve yaptım
Ben ne zaman olmasam siz ikiniz kaytarıyonuz puhhAdamım benim kreyzi musluk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Belki seneye yağmaz gel çıkalım kartopu atarım sana
Kız uyumak üzere siz çıkın balkondan atarım sana
VE kahve yaptım
Ben ne zaman olmasam siz ikiniz kaytarıyonuz puhhAdamım benim kreyzi musluk
negom zaten kuru aksam yaptim ama pek bisi olmadi sampuanlar mahvetti ananemin deyimiyle esek saçi gibi bomboz oldu son sampuandan sonraSaçı kurutuyor dikkat et
Göremeyen de ne bileyim millette ne kocalar var pehhbiz bile gördük
Yeni oturdum cııınıımbenimle patates soyma maratonu yapacak var mı cok üşeniyorum
Benim saçlarım da aşırı kuru bezdum,cildim de öyle.Elektriklenen saça ifrit oluyorumnegom zaten kuru aksam yaptim ama pek bisi olmadi sampuanlar mahvetti ananemin deyimiyle esek saçi gibi bomboz oldu son sampuandan sonra
Negoo bir ortak yanımız daha kokmadığı müddetçe hiç bir şeyden iğrenmem ama kokuya dayanamıyorumBana kim kokuyorsun diyebilirmiş mis kokulu karım mis kokulu annem diyorlar akını da sürmem sarısını da kokuyor bana her türlü yoğurt maskesi de sevmem o da kokuyor pöff,sen benim koku takıntımı bir bilsen
Keşke görseydi de cvp verseydi o arkadaşBir arkadaşın kocasının çizdiği kalp mi acaba
Peki wc kokusuna aşırı takıntın var mıNegoo bir ortak yanımız daha kokmadığı müddetçe hiç bir şeyden iğrenmem ama kokuya dayanamıyorum
Benim saçım da çok yağlanıyor kurutmak için var mı çözümBenim saçlarım da aşırı kuru bezdum,cildim de öyle.Elektriklenen saça ifrit oluyorum
Selam kızlar ben de yaptıklarımı yazayım
Yataklar toplandı
Bulaşık makinesi boşaltıldı tekrar dolduruldu
Elde yıkanacaklar yıkandı kaldırıldı
Oturma odası toplandı süpürüldü silindi toz alındı
Giriş toplandı süpürüldü silindi toz alındı
Mutfak toplandı süpürüldü silindi beyaz eşyalar dıştan silindi
Yemek yapıldı
182838 kez çocuklara meyve yemek çerez vb hazırlandı bez değiştirildi falan :))
Yarına da yatak odası çocuk odası kaldı inşallah
Tam etiketliycektim seniÇöpümü de yıkamıştım ocağımı da silmiştim kayıtlara geçmeyi unutmuşum
Deme yaPeki wc kokusuna aşırı takıntın var mı
Bence o kocası gelmeden çıksın kalp çizsin,kocası geleceği zaman da camda beklesin arasın bak ne yaptım diyeKeşke görseydi de cvp verseydi o arkadaş
Şımarır bence kocası boşversinBence o kocası gelmeden çıksın kalp çizsin,kocası geleceği zaman da camda beklesin arasın bak ne yaptım diye
DeğişelimBenim saçım da çok yağlanıyor kurutmak için var mı çözüm
Sürekli temizlediğim halde kokuyor bana,eşim çocuklar bezdi artık.Kokulu temizlik malzemeleri kullanıyorum sürekliDeme ya
Puhh onaŞımarır bence kocası boşversin
Yaptıklarım
Yatakları topladım
Evi havalandırdım
Dağınıklığı topladım
Bulaşık makinesini yerleştirdim
1 makine çamaşır yıkadım astım
Detaylı süpürdüm sildim toz aldım
Kuşun kafesini temizledim
Küf olmuş her yer çamaşır suyu sıktım
Banyo Vc lavoba ovdum
Kızı yıkadım
Yemek yaptım
Ödev olarakda tv ünitesini sildim
Şuan böyleyim
Biri girdiyse benden önce altıma yapacak da olsam bekliyorum o koku o sis bulutu bi gitsin sonra çamaşır suyu döküp muradıma eriyorumSürekli temizlediğim halde kokuyor bana,eşim çocuklar bezdi artık.Kokulu temizlik malzemeleri kullanıyorum sürekli