- 15 Aralık 2016
- 4.036
- 10.484
Yani çok kuru da istemem ortası lazım bana cınımmmmDeğişelim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yani çok kuru da istemem ortası lazım bana cınımmmmDeğişelim
Umumi wc asla kullanamıyorum,uzun yolda sıvı tüketmiyorum girmemek içinBiri girdiyse benden önce altıma yapacak da olsam bekliyorum o koku o sis bulutu bi gitsin sonra çamaşır suyu döküp muradıma eriyorum
Yaa sarısıyla karışık mı sürdünüz. Hahahhaha çok tatlısın, Allah nasıl kokmuşturbidahakine beyazini sürücem sadece
hemde ne koktu. biraz biraz yeni azaldi. sirkeyle de yikadim yüzüm bi degisik oldu mmm böyle kırmızımsıYaa sarısıyla karışık mı sürdünüz. Hahahhaha çok tatlısın, Allah nasıl kokmuştur
Sen kimsiniz bayaaanhemde ne koktu. biraz biraz yeni azaldi. sirkeyle de yikadim yüzüm bi degisik oldu mmm böyle kırmızımsı
Turşuya döneceksin yapmahemde ne koktu. biraz biraz yeni azaldi. sirkeyle de yikadim yüzüm bi degisik oldu mmm böyle kırmızımsı
gizli takipcinizSen kimsiniz bayaaan
kütür kütürTurşuya döneceksin yapma
Dinlene dinlene yaptım canım tam maraton gibi olmadı5 dk bilemedin 10 dk ya maratona çıkıyorum gelen var mı? Limonsuzzcay başladın mı sen
Ayy çok teşekkür ederim hamdolsun iyiyim hamilelikten daha rahatım bence . Kardeş kıskançlığı ile baş etmeye çalışıyorum . Hastaneden sonra kimse yanımda kalmadı ama yemek gönderiyor arada annem. İdare ediyorum çok şükür
Ayy hiç gülesim yoktu krize soktun beni Allah iyiliğini versinhemde ne koktu. biraz biraz yeni azaldi. sirkeyle de yikadim yüzüm bi degisik oldu mmm böyle kırmızımsı
Benim.annemde 25 gün kalıp gitmişti uzak seyitlerdeyiz sonra yemek dahil bana kalmıştı ilk zaman alışana kadar çok zor oluyor sonra sistem oturuyor yavaş yavaş Allah yardımcın olsunAyy çok teşekkür ederim hamdolsun iyiyim hamilelikten daha rahatım bence . Kardeş kıskançlığı ile baş etmeye çalışıyorum . Hastaneden sonra kimse yanımda kalmadı ama yemek gönderiyor arada annem. İdare ediyorum çok şükür
Pasif lora bak bunu heceleyerek böyle okumamıştımAktif lora