- 15 Aralık 2016
- 4.036
- 10.442
- 208
Yani çok kuru da istemem ortası lazım bana cınımmmmDeğişelim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yani çok kuru da istemem ortası lazım bana cınımmmmDeğişelim![]()
Umumi wc asla kullanamıyorum,uzun yolda sıvı tüketmiyorum girmemek içinBiri girdiyse benden önce altıma yapacak da olsam bekliyorum o koku o sis bulutu bi gitsin sonra çamaşır suyu döküp muradıma eriyorum![]()
Yaa sarısıyla karışık mı sürdünüz. Hahahhaha çok tatlısın, Allah nasıl kokmuşturbidahakine beyazini sürücem sadece![]()
hemde ne koktu. biraz biraz yeni azaldi. sirkeyle de yikadim yüzüm bi degisik oldu mmm böyle kırmızımsıYaa sarısıyla karışık mı sürdünüz. Hahahhaha çok tatlısın, Allah nasıl kokmuştur![]()
Sen kimsiniz bayaaanhemde ne koktu. biraz biraz yeni azaldi. sirkeyle de yikadim yüzüm bi degisik oldu mmm böyle kırmızımsı![]()
Turşuya döneceksin yapmahemde ne koktu. biraz biraz yeni azaldi. sirkeyle de yikadim yüzüm bi degisik oldu mmm böyle kırmızımsı![]()
gizli takipcinizSen kimsiniz bayaaan![]()
kütür kütürTurşuya döneceksin yapma![]()
Dinlene dinlene yaptım canım tam maraton gibi olmadı5 dk bilemedin 10 dk ya maratona çıkıyorum gelen var mı?Limonsuzzcay başladın mı sen
Ayy çok teşekkür ederim
Ayy hiç gülesim yoktu krize soktun beni Allah iyiliğini versinhemde ne koktu. biraz biraz yeni azaldi. sirkeyle de yikadim yüzüm bi degisik oldu mmm böyle kırmızımsı![]()
Benim.annemde 25 gün kalıp gitmişti uzak seyitlerdeyiz sonra yemek dahil bana kalmıştı ilk zaman alışana kadar çok zor oluyor sonra sistem oturuyor yavaş yavaş Allah yardımcın olsunAyy çok teşekkür ederimhamdolsun iyiyim hamilelikten daha rahatım bence
. Kardeş kıskançlığı ile baş etmeye çalışıyorum
. Hastaneden sonra kimse yanımda kalmadı ama yemek gönderiyor arada annem. İdare ediyorum çok şükür
![]()
Pasif loraAktif lora![]()