- 5 Şubat 2019
- 3.000
- 12.183
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çocuk odasının halısını yıkamaya da attımEtkilendim
Çocuk odasının halısını yıkamaya da attım
Nasıl da anladı beni pişman oldum yedek halısı da yokŞeytana uyup bi çılgınlık yapmak istedin anlıyorum...
Mısır ekmeğini fırına koydum bayıltıcı bi koku yayılıyor yeni çayda demledim.Nasıl da anladı beni pişman oldum yedek halısı da yok
Çirkin mi koktuMısır ekmeğini fırına koydum bayıltıcı bi koku yayılıyor yeni çayda demledim.
Öyle işte
Ben 80 yıl düşünsem gene gelmezdi valla.Kırk yıl düşünsem aklıma mandal temizlemek gelir miydi bilmiyorum
Annene yasin okudum negonun babasına da babama daMısır ekmeğini fırına koydum bayıltıcı bi koku yayılıyor yeni çayda demledim.
Öyle işte
Bakayım dedim kim merak ediyor kim yolumu gözlüyor bi yoklama alayım dedimdi nasılsın görüşmeyeli
Ben günlerdir girip girip profiline bakıyorum 1 ay önce girmişsin sonra yoksun ortalıkta neredesin badimBakayım dedim kim merak ediyor kim yolumu gözlüyor bi yoklama alayım dedimdi nasılsın görüşmeyeli
Ben 80 yıl düşünsem gene gelmezdi valla.
Bakayım dedim kim merak ediyor kim yolumu gözlüyor bi yoklama alayım dedimdi nasılsın görüşmeyeli
Ama olmadı ya bak bende bugün tatilden dönüyorum hani beraber temizlenecektikHamarat hatunlar,ben bir süre aktif olamayacağım.Hesabımı da dondurabilirim bilemiyorum şimdilik,duruma göre bakacağım.
Sitede çok fazla zaman geçiriyorum,e kitap da okuyorum,haliyle telefon elimde çok durmuş oluyor ve boyun kol ağrısı yapıyor.
Biraz dinginlik,mola iyi gelecek bana
Ödev işini isterse Bonus ve @samdan devralabilir,samdan yoğun ders çalıştığı için vakti olmayabilir tabi. Ödev işini devralan aktif olmayanları listeden çıkartabilir.
Allaha emanet olun
@samdan
@terliksuu
Bonus
@Pasiflora25
M Musluk Suyu
@pawlover
@merve_kapti
@Saricivcivcikcik
@Feslegen Kokulu Nane
Ataayemi zeynepyu
@mavidelisiii
@_Reyyan
@UcanSupurge
@malipina
@morkagit
@zeynebzeyneb
Ayla-
@Portakalli cikolat
@Gonulmeyvesi
@Limonsuzzcay
N nnnadal
@Nikinik
@Babsy baby
@Coolpeople
@Brokilo
Birtekefem
Naaptın?Markete gidiyorum gelince maraton yapıcam kendime. Bu saate işi kalan yoktur sanırım benden başka
Başladımmm.Naaptın?