Düzenli Evimiz & Hayatımız

Dun detayli temizlik yaptım .
Bugün de pasta börek yaptım Çocuklarıma.
Eşim evde olunca çok güzel temizlik yapıyorum. O çocuklarla ilgileniyor. İçim rahat oluyor.

Geçen günlerde elektrik faturası neden yüksek geldi araştırmasına düşmüş size de danısmistim.
Moralim bozulmuştu.
Kendimi savurgan hissetmiştim.

Eşim itiraz etti faturaya biz her ay ne yaptıysak bu ay da onu yaptık bir sorun var dedi.

3 yil önce ödenmemiş bir fatura varmış onu bu ay onun üzerine eklemişler . Böyle bir saçmalık duyan oldu mu acaba?
Esim de ben de böyle bir duruma bir anlam veremedik.

+100 tl
Fazla gelmişti fatura.

Parasında değiliz ama bir haksızlık var ortada belli.
Tekrar itiraz ettik sonuç yarin açıklanacak.

3 yıl önce mi yok artık bunca zaman çoktan gelmiş olması gerekirdi geçmiş dönem borcunun muhakkak hata vardır

İnşallah sonuc alabilirsiniz para kolay kazanilmiyo yani haklisiniz

İnşallah sonuc alabilirsiniz para kolay kazanilmiyo yani haklisiniz

İnşallah bir hata yapıldı belli ve üzerini kapatıyorlar sanki yine eşim internetten tüm geçmiş borçlarının dokumanina baktı. Çünkü ödeme yapmadığımız bir ay olmadı.
Bunu söyledi esim tedasa tekrar değerlendiricez dediler.

İyi geceler gerçekten de mutfağı topladım öğretmenim odalarida topladım
Çekirdek yemişler heryer de kabuk vardı dedim şimdi rüyama girer öğretmenim onlarıda ellerimle tek tek topladım

İyi geceler

Fazla duygusalım bu gece annemin 40 günü oldu kendimi epeyce tuttum bugün artık tutmayacağım saatlerdeyim.

Bir kardeş sözü olsun nolur iyi bakın annelerinize.
Varsa kırkınlık bitirin öpün elini.
Razı olsun sizden mutlu olduğunuzu görsün.

Bu ara ödev veresim yok.Liste temizliği yapıcam zaten
Ben listede yer almak istiyorum ama tatile çıktık 2 gündür kuzende kalıyoruz yarın anamın evine gidecem ödevlere orada devam ederim artık her ev temiz olsun dimi
Bu kuralları bilmiyordum öğrendiğim iyi oldu 15 gün sonra eve gidince hepsini birebir yapacağıma taahhüt ediyorum. Tamam tamam annemde de yapmaya çalışırım

25 ocak ödevi

Yatak odası camını silmek
Bu haftanın odak noktası; yatak odası
Dip köşe temizleyip,hafta boyunca da temiz düzenli bırakalım.Dolap üstü,içi dışı,avizesi,bazası aklınıza neresi gelirse.
Yeni temizlemiş olanlar da dediğim gibi hafta boyunca elini üstünden çekmeyecek odanın.
Hadi kolay gelsin
Not:Kurallar ilk sayfada zaten yazıyor ama okumamış olanlar için dün hatırlatma yaptım,bakınız alıntı mesaja

kk birinci noteri
terliksuu
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
pawlover
M merve_eymen
Saricivcivcikcik
Feslegen Kokulu Nane
Ataayemi zeynepyu
mavidelisiii
Mehfam
athena
UcanSupurge
malipina
@morkagit
Z zeynebzeyneb
Ayla-
Cookiie
Gonulmeyvesi
Limonsuzzcay
N nnnadal
Nikinik
@havalihavasiz
C _CikiLeta
Amazing family
Devitamini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…