3 yıl önce mi yok artık bunca zaman çoktan gelmiş olması gerekirdi geçmiş dönem borcunun muhakkak hata vardırDun detayli temizlik yaptım .
Bugün de pasta börek yaptım Çocuklarıma.
Eşim evde olunca çok güzel temizlik yapıyorum. O çocuklarla ilgileniyor. İçim rahat oluyor.
Geçen günlerde elektrik faturası neden yüksek geldi araştırmasına düşmüş size de danısmistim.
Moralim bozulmuştu.
Kendimi savurgan hissetmiştim.
Eşim itiraz etti faturaya biz her ay ne yaptıysak bu ay da onu yaptık bir sorun var dedi.
3 yil önce ödenmemiş bir fatura varmış onu bu ay onun üzerine eklemişler . Böyle bir saçmalık duyan oldu mu acaba?
Esim de ben de böyle bir duruma bir anlam veremedik.
+100 tl
Fazla gelmişti fatura.
Parasında değiliz ama bir haksızlık var ortada belli.
Tekrar itiraz ettik sonuç yarin açıklanacak.
Sessiz kalsak bu haksızlık devam eder hakkımızı daima arayanlardaniz.3 yıl önce mi yok artık bunca zaman çoktan gelmiş olması gerekirdi geçmiş dönem borcunun muhakkak hata vardır
Abla cifle musluk parlatma mesajımı nerden estetiğe bağladın. HayretBurun estetiği için mi Ali Oğuz demire bakan var mı
İnşallah sonuc alabilirsiniz para kolay kazanilmiyo yani haklisinizDun detayli temizlik yaptım .
Bugün de pasta börek yaptım Çocuklarıma.
Eşim evde olunca çok güzel temizlik yapıyorum. O çocuklarla ilgileniyor. İçim rahat oluyor.
Geçen günlerde elektrik faturası neden yüksek geldi araştırmasına düşmüş size de danısmistim.
Moralim bozulmuştu.
Kendimi savurgan hissetmiştim.
Eşim itiraz etti faturaya biz her ay ne yaptıysak bu ay da onu yaptık bir sorun var dedi.
3 yil önce ödenmemiş bir fatura varmış onu bu ay onun üzerine eklemişler . Böyle bir saçmalık duyan oldu mu acaba?
Esim de ben de böyle bir duruma bir anlam veremedik.
+100 tl
Fazla gelmişti fatura.
Parasında değiliz ama bir haksızlık var ortada belli.
Tekrar itiraz ettik sonuç yarin açıklanacak.
İnşallah sonuc alabilirsiniz para kolay kazanilmiyo yani haklisiniz
İyi geceler hasbe bugün aklımdan geçtin.İyi geceler kızlaaaar
İyi geceler hasbe bugün aklımdan geçtin.
Nasıl durumunuz?çok bi değişiklik yok bakalım canım
Ben listede yer almak istiyorum ama tatile çıktık 2 gündür kuzende kalıyoruz yarın anamın evine gidecem ödevlere orada devam ederim artık her ev temiz olsun dimiBu ara ödev veresim yok.Liste temizliği yapıcam zaten
Bu kuralları bilmiyordum öğrendiğim iyi oldu 15 gün sonra eve gidince hepsini birebir yapacağıma taahhüt ediyorum. Tamam tamam annemde de yapmaya çalışırımKuralları yeniden hatırlatayım.
Yarın odak noktası vericem.Neresi olduğunu akşam yazarım.
ÖNEMLİ : Aktif olmayanları etiket listesine eklemiyorum artık. Onlar etiketsiz olarak sayfayı takip edebilirler
Daha önceden üye olup ve benim tanıdığım üyeler lütfen kendini bana özelden tanıtsın,yoksa listeye eklemeyeceğim. Nick değişimi yapanlarda aynı şekilde.
KURALLAR :
Herkes o gün yapacağı işleri en az 5 madde olarak yazacak. Gün sonunda maddeleri yapıp yapmadığını yazacak.
Her gün ödev vericem, ödev etiketine iki gün üst üste dönüş yapmayanlara(mazeret belirtmeden) etiket yapmayacağım.
Her hafta evin bir odasını odak noktası olarak belirliycem, o hafta boyunca o odanın dip köşe temizliği yapılacak. Odayı düzenli tutmak alışkanlık haline getirilecek.
Her gece yatmadan önce evde ki dağınıklık toplanacak ve mutfak tezgahında bulaşık bırakılmayacak.
İsteyenler gün içinde birbirini maratona davet edebilir.
İyi geceler
Fazla duygusalım bu gece annemin 40 günü oldu kendimi epeyce tuttum bugün artık tutmayacağım saatlerdeyim.
Bir kardeş sözü olsun nolur iyi bakın annelerinize.
Varsa kırkınlık bitirin öpün elini.
Razı olsun sizden mutlu olduğunuzu görsün.
Kuralları yeniden hatırlatayım.
Yarın odak noktası vericem.Neresi olduğunu akşam yazarım.
ÖNEMLİ : Aktif olmayanları etiket listesine eklemiyorum artık. Onlar etiketsiz olarak sayfayı takip edebilirler
Daha önceden üye olup ve benim tanıdığım üyeler lütfen kendini bana özelden tanıtsın,yoksa listeye eklemeyeceğim. Nick değişimi yapanlarda aynı şekilde.
KURALLAR :
Herkes o gün yapacağı işleri en az 5 madde olarak yazacak. Gün sonunda maddeleri yapıp yapmadığını yazacak.
Her gün ödev vericem, ödev etiketine iki gün üst üste dönüş yapmayanlara(mazeret belirtmeden) etiket yapmayacağım.
Her hafta evin bir odasını odak noktası olarak belirliycem, o hafta boyunca o odanın dip köşe temizliği yapılacak. Odayı düzenli tutmak alışkanlık haline getirilecek.
Her gece yatmadan önce evde ki dağınıklık toplanacak ve mutfak tezgahında bulaşık bırakılmayacak.
İsteyenler gün içinde birbirini maratona davet edebilir.
Günaydın kuzum
Günaydın canımGünaydın kuzum