Çocuk olunca mecburen parça parça yapılıyor:)Ay canım Bende Temizlik yapıyorum, Dün minder yüzeylerini makinaya atım, yıkandı kuruttum geçirdim, bugünde bütün duvarları sildim ,halıları silicem de eşim evde Öyle yapmayı sevmiyorum, yarın akşam silerim , çocuklar Olunca hepsi birden yapılmıyor, hiç sevmem azar,azar yapmayı hepsi ayn günde bitiverecek, çocuklar elimi ,kolumu bağlıyor.
Maraton sadece 30 dkcık mıydıııGittim 30 dekke
Ahhh ece yeni girdim yemek telâşındayım ama 8 gibi maratona kalkabilecek varsa 1 saatlik beni bulsunDuyduk duymadık demeyin,Bonus maratona davet ediyor
@samdan
terliksuu
Bonus
@Pasiflora25
M Musluk Suyu
pawlover
M merve_eymen
Saricivcivcikcik
Feslegen Kokulu Nane
Ataayemi zeynepyu
@mavidelisiii
@_Reyyan
@renksizgokkusagi
@UcanSupurge
@malipina
@morkagit
@zeynebzeyneb
@- Ayla
@Portakalli cikolat
@Gonulmeyvesi
@Limonsuzzcay
@nnnadal
@Nikinik
@Babsy baby
@Coolpeople
Devitamini
Kaşığı üstünde bırakınca tencerenin taşmıyo aklında olsunGitmiştim kuzum kek kek diye yedi beni küçük.
Odaları süpürdüm
Kek yaptım.
Bide mısır unlu pırasa yaptım.
Kereviz ve yer elması zeytinyağlı pişti.
Mercimek çorbası yaptım taşırdım
Tavuk bide.
Kalan bulaşığı toplıycam ocağı silicem inş
Kaşığı üstünde bırakınca tencerenin taşmıyo aklında olsunellerine sağlık
ben bişi yapmadım ayna sildim iki tane o kadancık
Odak noktasına o kadar ihtiyacım var ki ev ağlıyor resmenKuralları yeniden hatırlatayım.
Yarın odak noktası vericem.Neresi olduğunu akşam yazarım.
ÖNEMLİ : Aktif olmayanları etiket listesine eklemiyorum artık. Onlar etiketsiz olarak sayfayı takip edebilirler
Daha önceden üye olup ve benim tanıdığım üyeler lütfen kendini bana özelden tanıtsın,yoksa listeye eklemeyeceğim. Nick değişimi yapanlarda aynı şekilde.
KURALLAR :
Herkes o gün yapacağı işleri en az 5 madde olarak yazacak. Gün sonunda maddeleri yapıp yapmadığını yazacak.
Her gün ödev vericem, ödev etiketine iki gün üst üste dönüş yapmayanlara(mazeret belirtmeden) etiket yapmayacağım.
Her hafta evin bir odasını odak noktası olarak belirliycem, o hafta boyunca o odanın dip köşe temizliği yapılacak. Odayı düzenli tutmak alışkanlık haline getirilecek.
Her gece yatmadan önce evde ki dağınıklık toplanacak ve mutfak tezgahında bulaşık bırakılmayacak.
İsteyenler gün içinde birbirini maratona davet edebilir.
Çok heyecanlıKuralları yeniden hatırlatayım.
Yarın odak noktası vericem.Neresi olduğunu akşam yazarım.
ÖNEMLİ : Aktif olmayanları etiket listesine eklemiyorum artık. Onlar etiketsiz olarak sayfayı takip edebilirler
Daha önceden üye olup ve benim tanıdığım üyeler lütfen kendini bana özelden tanıtsın,yoksa listeye eklemeyeceğim. Nick değişimi yapanlarda aynı şekilde.
KURALLAR :
Herkes o gün yapacağı işleri en az 5 madde olarak yazacak. Gün sonunda maddeleri yapıp yapmadığını yazacak.
Her gün ödev vericem, ödev etiketine iki gün üst üste dönüş yapmayanlara(mazeret belirtmeden) etiket yapmayacağım.
Her hafta evin bir odasını odak noktası olarak belirliycem, o hafta boyunca o odanın dip köşe temizliği yapılacak. Odayı düzenli tutmak alışkanlık haline getirilecek.
Her gece yatmadan önce evde ki dağınıklık toplanacak ve mutfak tezgahında bulaşık bırakılmayacak.
İsteyenler gün içinde birbirini maratona davet edebilir.
Bir gün önce dip köşe temizlik yapınca insan pazar da olsa yapıyor bacımAferin pazar pazar bide yazmış
Nereden başlayalım söyle hadiOdak noktasına o kadar ihtiyacım var ki ev ağlıyor resmen
2 3 gündür dogru düzgün bisey yapamiyorum esim evde çünkü♀
Bu hafta yapacaklarimi kafamda netlestirmek icin şöyle toplu bi yaziyim en iyisi;
Yarın ayrintili toz alicam
Tuvaletleri temizlicem
Kapilari silcem bayagi oldu sileli
Duşakabinleri ciflicem
Şu gereksiz incik cinciklari atmak istiyorum insallah kiyabilirsem ayiklicam
Camasir yikayip katlarim
Cam silmesem de balkonun camini şöyle bi alırım
Alexin kafesini temizlerim
Halilari fircalarim
Yemek falan zaten Allahim emri( Her gün ne yapcam diye düşünmemek icin bi kagida haftalık menüler yazcam kafami cok kurcaliyo çünkü )
Bunlarin disinda her gün rutin olarak;
Spor yapilacak
Ders calisilacak
Yatak odası olabilir. Benim dolap fenaNereden başlayalım söyle hadi
Burun estetiği için mi Ali Oğuz demire bakan var mıÇocuk ol
Musluğu cifle mi parkatıyorsunuz.
Ebeveyn banyo da ki muslupumda pasa benzer nokta nokta lekeler var
Temizlik yapıyoz apla biz burda. Bu reklam tutmazBurun estetiği için mi Ali Oğuz demire bakan var mı