Düzenli Evimiz & Hayatımız

Günaydın canım
Yatak odamın detaylı bir temizliğe ihtiyacı vardı ama taşınıcam malum ondan beridir baya bir saldım kendimi
Bu evde kiracıyız gitmeden evi detaylı temizlicem ya gidene kadar geri batar diye detaylı temizlemiyordum ahahasf
Bu ödevle yatak odama odaklanayım bari bende

Fotoğrafı çeken Erzurumlu zaar kıtlama içecek
Bunu senin için deneyeceğim emmoğlu kışın camlarımı dıştan silmem bez attım mı buzlanıp yapışıyor cama

Günaydın eşim bu hafta gündüz evde akşam gidecek işe ben bu hafta başka odaya odaklansam olur mu
Benim de eşim bu hafta gündüzleri evde, gece gidecek işe...@Negoo akşam eşim gidince orayı süpürüp silerim, bide halısını silerim inşALLAH, silersem oturma odasının halısını da silicem.kolay gelsin herkese

Benim yatağımın ayağı yok yerle bitişik alçak yataklardan. Benim ki yüksek olsa ve süpürgeyi her gün açıyorsam bende süpürürdüm her gün aksatmazdım. Her gün yatağın altını silmezdim ama. Hafta da 1 defa felan

Bugün yapacaklarımı yazayım yazdıklarımı yapamasam da olsun
Tüm ev toplanacak(Her yer dağınık,yataklar toplanmadı daha)
Evi havalandırcam
Kahvaltı bulaşıklarını makineye yerleştiricem
Odak noktam yatak odası ama kız da orada uyuyor. Uyandığında yapabildiğim kadar artık
Çamaşır sercem,tekrar çamaşır atcam makineye
Wc çamaşır suyuyla fırçalanacak
Ev süpürülecek
Yemek yapılacak

Bende öyle istemiştim ama ne yazık ki böyle oldu tam düğün öncesi geride gönderemiyorsun kaldı elimizde.. süpürmekle yeterince toz gitmiyor gibi geliyor bana o yüzden siliyorum hatta geçen villada iyi silmez diye mutfağın yerlerine yağ sökücü döküp ellerime sildim daha temiz oldu aman bazen abartıyorum ama yapmayınca sanki bir şey olacakmış hissi geliyor korkudan yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…