- 15 Aralık 2016
- 4.036
- 10.484
Günaydın canım25 ocak ödevi
Yatak odası camını silmek
Bu haftanın odak noktası; yatak odası
Dip köşe temizleyip,hafta boyunca da temiz düzenli bırakalım.Dolap üstü,içi dışı,avizesi,bazası aklınıza neresi gelirse.
Yeni temizlemiş olanlar da dediğim gibi hafta boyunca elini üstünden çekmeyecek odanın.
Hadi kolay gelsin
Not:Kurallar ilk sayfada zaten yazıyor ama okumamış olanlar için dün hatırlatma yaptım,bakınız alıntı mesaja
@samdan
terliksuu
Bonus
@Pasiflora25
@musluk suyu
@pawlover
M merve_eymen
@Saricivcivcikcik
@Feslegen Kokulu Nane
@Ataayemi zeynepyu
@mavidelisiii
@_Reyyan
@renksizgokkusagi
UcanSupurge
@malipina
@morkagit
@zeynebzeyneb
@- Ayla
@Portakalli cikolat
@Gonulmeyvesi
@Limonsuzzcay
@nnnadal
@Nikinik
@havalihavasiz
C _CikiLeta
Amazing family
@Brokilo
Fotoğrafı çeken Erzurumlu zaar kıtlama içecek
Bunu senin için deneyeceğim emmoğlu25 ocak ödevi
Yatak odası camını silmek
Bu haftanın odak noktası; yatak odası
Dip köşe temizleyip,hafta boyunca da temiz düzenli bırakalım.Dolap üstü,içi dışı,avizesi,bazası aklınıza neresi gelirse.
Yeni temizlemiş olanlar da dediğim gibi hafta boyunca elini üstünden çekmeyecek odanın.
Hadi kolay gelsin
Not:Kurallar ilk sayfada zaten yazıyor ama okumamış olanlar için dün hatırlatma yaptım,bakınız alıntı mesaja
@samdan
terliksuu
Bonus
@Pasiflora25
@musluk suyu
@pawlover
M merve_eymen
@Saricivcivcikcik
@Feslegen Kokulu Nane
@Ataayemi zeynepyu
@mavidelisiii
@_Reyyan
@renksizgokkusagi
UcanSupurge
@malipina
@morkagit
@zeynebzeyneb
@- Ayla
@Portakalli cikolat
@Gonulmeyvesi
@Limonsuzzcay
@nnnadal
@Nikinik
@havalihavasiz
C _CikiLeta
Amazing family
@Brokilo
Benim de eşim bu hafta gündüzleri evde, gece gidecek işe...@Negoo akşam eşim gidince orayı süpürüp silerim, bide halısını silerim inşALLAH, silersem oturma odasının halısını da silicem.kolay gelsin herkeseGünaydın eşim bu hafta gündüz evde akşam gidecek işe ben bu hafta başka odaya odaklansam olur mu
Benim yatağımın ayağı yok yerle bitişik alçak yataklardan. Benim ki yüksek olsa ve süpürgeyi her gün açıyorsam bende süpürürdüm her gün aksatmazdım. Her gün yatağın altını silmezdim ama. Hafta da 1 defa felanÇok iyi ben temizleyip sonra dağıtma ihtimali olanım bir de benim yatağın altı açık her gün süpürüyorum siz de öylemiziniz yoksa haftada 2 kere süpür sil olur mu her supurdugumde onu düşünüyorum
Ben de geliyorum 1 saat iyi miMaratona gidiyorum a dostlar
Hadi gifekBen de geliyorum 1 saat iyi mi
Bende öyle istemiştim ama ne yazık ki böyle oldu tam düğün öncesi geride gönderemiyorsun kaldı elimizde.. süpürmekle yeterince toz gitmiyor gibi geliyor bana o yüzden siliyorum hatta geçen villada iyi silmez diye mutfağın yerlerine yağ sökücü döküp ellerime sildim daha temiz oldu aman bazen abartıyorum ama yapmayınca sanki bir şey olacakmış hissi geliyor korkudan yapıyorumBenim yatağımın ayağı yok yerle bitişik alçak yataklardan. Benim ki yüksek olsa ve süpürgeyi her gün açıyorsam bende süpürürdüm her gün aksatmazdım. Her gün yatağın altını silmezdim ama. Hafta da 1 defa felan
Yettim yettim geldimMaratona gidiyorum a dostlar
Tam 12 de başlayalım terlikHadi gifek
Ben kahveye gelesiye terlik temizliğe girişmiş bileKahve içen var mı
Terlik artık uçan terlik olacak. Odaları koridoru süpürdüm çamaşır attım kahve molasıBen kahveye gelesiye terlik temizliğe girişmiş bile
Çok şükür yağacak burdada. Kahveni al gel hele.Tünaydın ❤
Huzurlu haftalar ❤
Yağmuru rüzgarı verene şükürler olsun
Çok şükür yağacak burdada. Kahveni al gel hele.
Ben seni beklerim ah canım.yalniz kalmama hiç gönlüm razı değilGörüyorum maratona gidenler var ben gittim geldim daha yeni kafamı topluyorum şimdi girdim mutfağa kahvaltı için.