Ben gebelerle çalışmıyorum diycek gibi oldum bi an ama demiyorumkız uzat ayaklarını otur sen aaaa karnı burnunda
Ay canım Bende Temizlik yapıyorum, Dün minder yüzeylerini makinaya atım, yıkandı kuruttum geçirdim, bugünde bütün duvarları sildim ,halıları silicem de eşim evde Öyle yapmayı sevmiyorum, yarın akşam silerim , çocuklar Olunca hepsi birden yapılmıyor, hiç sevmem azar,azar yapmayı hepsi ayn günde bitiverecek, çocuklar elimi ,kolumu bağlıyor.Duyduk duymadık demeyin,Bonus maratona davet ediyor
@samdan
terliksuu
Bonus
@Pasiflora25
@musluk suyu
pawlover
@merve-onur
@Saricivcivcikcik
@Feslegen Kokulu Nane
@Ataayemi zeynepyu
@mavidelisiii
@_Reyyan
@renksizgokkusagi
UcanSupurge
@malipina
@morkagit
@zeynebzeyneb
@- Ayla
Cookiie
Gonulmeyvesi
@Limonsuzzcay
@nnnadal
@Nikinik
C _CikiLeta
@Coolpeople
@Brokilo
bizim de bi kere öyle olmuştu canım eşim içine su kaçınca öyle oluyormuş gazı açtığımız düğmeleri söktü içini kuruladık düzeldi.Kızlar bende ocağımdan hiç memnun değilim kumtelin yan ürünü luxel, hiç böyle köpük köpük temizleyemiyorum. Akşam yatmadan köpükledim temizledim. Akşamdan beri çıt çıt yapıyo çakmaklığı. Sinirim bozuluyo artık şarteli indirdim direk
O düğmelerdenmi acaba ben hep o yanan gözlerden sanıyodum kuruluyorum kuruluyorum geçmiyor bide onları çıkarıp kurulayım o zaman teşekkür ederimbizim de bi kere öyle olmuştu canım eşim içine su kaçınca öyle oluyormuş gazı açtığımız düğmeleri söktü içini kuruladık düzeldi.
O düğmelerdenmi acaba ben hep o yanan gözlerden sanıyodum kuruluyorum kuruluyorum geçmiyor bide onları çıkarıp kurulayım o zaman teşekkür ederim☺
Bikere süt taşırmıştım o zaman ilk oldu ondan sonra her böyle detaylıca temizledikten sonra oluyor. Kafaları çıkarıp yağ sökücü sıkıp diş fırcasıyla fırçalamıştım dün akşamda. Ama akşamdan beri geçmemesi sinirimi bozuyo kendi kendime ocakla kavga ediyorumKahve vs taşarsa çok oluyo yemek taşınca olmaz tencere kenarından içine akıyo ama cezveden direk içine.
Birde çok ıslak köpük silmemen lazım kafaları
Kek miPaw kek ve yemek bişirme içinde süre tutucamdiğer tarafları bi süpürimde
Bikere süt taşırmıştım o zaman ilk oldu ondan sonra her böyle detaylıca temizledikten sonra oluyor. Kafaları çıkarıp yağ sökücü sıkıp diş fırcasıyla fırçalamıştım dün akşamda. Ama akşamdan beri geçmemesi sinirimi bozuyo kendi kendime ocakla kavga ediyorumBidaha kafaları çıkarmadan yapcam artık altlarınıda nemli bi bezle siler kaparım hemen
Kek micanım öyle pis limonlu kek çekiyo ki 2 haftadır direniyorum bu bana yapılır mı timam kahvem bitiyo 10 dkya takılırım peşine ben de koltukları süpürcem kızçeyi hava soğuk diye tıraş etmiyoz tüy dökümü çoğaldı
Öğret onlar yapsın istemeli değil deKızlar durmuyoki saat başı bişey istiyolar napim
Açıktıki cünkü kafalarıda yıkamıştım kuruması için bırakmıştım kenardaEğer öyle yapıyosan açık bırak sabaha kadar
Açıktıki cünkü kafalarıda yıkamıştım kuruması için bırakmıştım kenardaBiraz benim ocaktan kaynaklı gibi geliyor bana instagramda falan bakıyorum kimisi ful köpük yapıyor ocağımı temizliyor hiçbişey olmuyo Kullana kullana dilinden anlıcam artık ama çok sinirimi bozuyor
Evet daha dikkatle yapıcam artıkOcak işte yıkanmıyo ya bazısının daha çabuk su kaçıyo işte az yapmak lazım
Ana ben ha ha
Evet canım ondan rica ederimO düğmelerdenmi acaba ben hep o yanan gözlerden sanıyodum kuruluyorum kuruluyorum geçmiyor bide onları çıkarıp kurulayım o zaman teşekkür ederim☺