Düzenli Evimiz & Hayatımız

Ay canım Bende Temizlik yapıyorum, Dün minder yüzeylerini makinaya atım, yıkandı kuruttum geçirdim, bugünde bütün duvarları sildim ,halıları silicem de eşim evde Öyle yapmayı sevmiyorum, yarın akşam silerim , çocuklar Olunca hepsi birden yapılmıyor, hiç sevmem azar,azar yapmayı hepsi ayn günde bitiverecek, çocuklar elimi ,kolumu bağlıyor.

Kızlar bende ocağımdan hiç memnun değilim kumtelin yan ürünü luxel, hiç böyle köpük köpük temizleyemiyorum. Akşam yatmadan köpükledim temizledim. Akşamdan beri çıt çıt yapıyo çakmaklığı. Sinirim bozuluyo artık şarteli indirdim direk
bizim de bi kere öyle olmuştu canım eşim içine su kaçınca öyle oluyormuş gazı açtığımız düğmeleri söktü içini kuruladık düzeldi.

bizim de bi kere öyle olmuştu canım eşim içine su kaçınca öyle oluyormuş gazı açtığımız düğmeleri söktü içini kuruladık düzeldi.
O düğmelerdenmi acaba ben hep o yanan gözlerden sanıyodum kuruluyorum kuruluyorum geçmiyor bide onları çıkarıp kurulayım o zaman teşekkür ederim ❤️

Geldim tam 30 dk

Makine boşalttım yerleştirdim
Tezgah masa sildim.
İlaçları ayırmıştım onları yerleştirdim
Elde yıksncakları yıkadım mutfağı süpürdüm

Öncesinde de lavabo altındaki dolabı komple boşaltıp silip yerleştirmiştim

O düğmelerdenmi acaba ben hep o yanan gözlerden sanıyodum kuruluyorum kuruluyorum geçmiyor bide onları çıkarıp kurulayım o zaman teşekkür ederim ❤️

Kahve vs taşarsa çok oluyo yemek taşınca olmaz tencere kenarından içine akıyo ama cezveden direk içine.

Birde çok ıslak köpük silmemen lazım kafaları

Kahve vs taşarsa çok oluyo yemek taşınca olmaz tencere kenarından içine akıyo ama cezveden direk içine.

Birde çok ıslak köpük silmemen lazım kafaları
Bikere süt taşırmıştım o zaman ilk oldu ondan sonra her böyle detaylıca temizledikten sonra oluyor. Kafaları çıkarıp yağ sökücü sıkıp diş fırcasıyla fırçalamıştım dün akşamda. Ama akşamdan beri geçmemesi sinirimi bozuyo kendi kendime ocakla kavga ediyorum 🤣 Bidaha kafaları çıkarmadan yapcam artık altlarınıda nemli bi bezle siler kaparım hemen😕

Paw kek ve yemek bişirme içinde süre tutucam 😃 diğer tarafları bi süpürimde
Kek mi 🥺 canım öyle pis limonlu kek çekiyo ki 2 haftadır direniyorum bu bana yapılır mı 😂 timam kahvem bitiyo 10 dkya takılırım peşine ben de koltukları süpürcem kızçeyi hava soğuk diye tıraş etmiyoz tüy dökümü çoğaldı

Bikere süt taşırmıştım o zaman ilk oldu ondan sonra her böyle detaylıca temizledikten sonra oluyor. Kafaları çıkarıp yağ sökücü sıkıp diş fırcasıyla fırçalamıştım dün akşamda. Ama akşamdan beri geçmemesi sinirimi bozuyo kendi kendime ocakla kavga ediyorum 🤣 Bidaha kafaları çıkarmadan yapcam artık altlarınıda nemli bi bezle siler kaparım hemen😕

Eğer öyle yapıyosan açık bırak sabaha kadar

Kek mi 🥺 canım öyle pis limonlu kek çekiyo ki 2 haftadır direniyorum bu bana yapılır mı 😂 timam kahvem bitiyo 10 dkya takılırım peşine ben de koltukları süpürcem kızçeyi hava soğuk diye tıraş etmiyoz tüy dökümü çoğaldı

Kızlar durmuyoki saat başı bişey istiyolar napim 🤦🏻‍♀️

Eğer öyle yapıyosan açık bırak sabaha kadar
Açıktıki cünkü kafalarıda yıkamıştım kuruması için bırakmıştım kenarda🤷🏼‍♀️ Biraz benim ocaktan kaynaklı gibi geliyor bana instagramda falan bakıyorum kimisi ful köpük yapıyor ocağımı temizliyor hiçbişey olmuyo 🤷🏼‍♀️ Kullana kullana dilinden anlıcam artık ama çok sinirimi bozuyor 😕

Açıktıki cünkü kafalarıda yıkamıştım kuruması için bırakmıştım kenarda🤷🏼‍♀️ Biraz benim ocaktan kaynaklı gibi geliyor bana instagramda falan bakıyorum kimisi ful köpük yapıyor ocağımı temizliyor hiçbişey olmuyo 🤷🏼‍♀️ Kullana kullana dilinden anlıcam artık ama çok sinirimi bozuyor 😕

Ocak işte yıkanmıyo ya bazısının daha çabuk su kaçıyo işte az yapmak lazım

X