Düzenli Evimiz & Hayatımız

Dun detayli temizlik yaptım .
Bugün de pasta börek yaptım Çocuklarıma.
Eşim evde olunca çok güzel temizlik yapıyorum. O çocuklarla ilgileniyor. İçim rahat oluyor.

Geçen günlerde elektrik faturası neden yüksek geldi araştırmasına düşmüş size de danısmistim.
Moralim bozulmuştu.
Kendimi savurgan hissetmiştim.

Eşim itiraz etti faturaya biz her ay ne yaptıysak bu ay da onu yaptık bir sorun var dedi.

3 yil önce ödenmemiş bir fatura varmış onu bu ay onun üzerine eklemişler . Böyle bir saçmalık duyan oldu mu acaba?
Esim de ben de böyle bir duruma bir anlam veremedik.

+100 tl
Fazla gelmişti fatura.

Parasında değiliz ama bir haksızlık var ortada belli.
Tekrar itiraz ettik sonuç yarin açıklanacak.

Eşim evde olunca çok güzel temizlik yapıyorum. O çocuklarla ilgileniyor. İçim rahat oluyor.

Geçen günlerde elektrik faturası neden yüksek geldi araştırmasına düşmüş size de danısmistim.
Moralim bozulmuştu.

Eşim itiraz etti faturaya biz her ay ne yaptıysak bu ay da onu yaptık bir sorun var dedi.

3 yil önce ödenmemiş bir fatura varmış onu bu ay onun üzerine eklemişler . Böyle bir saçmalık duyan oldu mu acaba?

+100 tl
Fazla gelmişti fatura.

3 yıl önce mi yok artık bunca zaman çoktan gelmiş olması gerekirdi geçmiş dönem borcunun muhakkak hata vardır

Moralim bozulmuştu.

+100 tl
Fazla gelmişti fatura.

İnşallah sonuc alabilirsiniz para kolay kazanilmiyo yani haklisiniz😔

İnşallah sonuc alabilirsiniz para kolay kazanilmiyo yani haklisiniz
💕
İnşallah bir hata yapıldı belli ve üzerini kapatıyorlar sanki yine eşim internetten tüm geçmiş borçlarının dokumanina baktı. Çünkü ödeme yapmadığımız bir ay olmadı.
Bunu söyledi esim tedasa tekrar değerlendiricez dediler.

İyi geceler gerçekten de mutfağı topladım öğretmenim odalarida topladım
Çekirdek yemişler heryer de kabuk vardı dedim şimdi rüyama girer öğretmenim onlarıda ellerimle tek tek topladım :confused:

İyi geceler 🤍

Fazla duygusalım bu gece annemin 40 günü oldu kendimi epeyce tuttum bugün artık tutmayacağım saatlerdeyim.

Bir kardeş sözü olsun nolur iyi bakın annelerinize.
Varsa kırkınlık bitirin öpün elini.
Razı olsun sizden mutlu olduğunuzu görsün.

Bu ara ödev veresim yok.Liste temizliği yapıcam zaten😌
Ben listede yer almak istiyorum ama tatile çıktık 2 gündür kuzende kalıyoruz yarın anamın evine gidecem ödevlere orada devam ederim artık her ev temiz olsun dimi🤩
Kuralları yeniden hatırlatayım.
Yarın odak noktası vericem.Neresi olduğunu akşam yazarım.

ÖNEMLİ : Aktif olmayanları etiket listesine eklemiyorum artık. Onlar etiketsiz olarak sayfayı takip edebilirler 😊

⭐Daha önceden üye olup ve benim tanıdığım üyeler lütfen kendini bana özelden tanıtsın,yoksa listeye eklemeyeceğim. Nick değişimi yapanlarda aynı şekilde.

KURALLAR :

🔸 Herkes o gün yapacağı işleri en az 5 madde olarak yazacak. Gün sonunda maddeleri yapıp yapmadığını yazacak.
🔸 Her gün ödev vericem, ödev etiketine iki gün üst üste dönüş yapmayanlara(mazeret belirtmeden) etiket yapmayacağım.
🔸Her hafta evin bir odasını odak noktası olarak belirliycem, o hafta boyunca o odanın dip köşe temizliği yapılacak. Odayı düzenli tutmak alışkanlık haline getirilecek.
🔸Her gece yatmadan önce evde ki dağınıklık toplanacak ve mutfak tezgahında bulaşık bırakılmayacak.
🔸 İsteyenler gün içinde birbirini maratona davet edebilir.

f025-gif.1318856
f040-gif.1318849

67b764383e93bb4f52dd5440478c7b3f.gif
16a48049f4a58ce0ac004ee7f39b4f42.gif
t19121-gif.1319598
kattemad_03-gif.1319539

drag_10-gif.1319530
drag_08-gif.1319529
f045-gif.1318862
viannen81nr7-1-gif.1318626
Bu kuralları bilmiyordum öğrendiğim iyi oldu 15 gün sonra eve gidince hepsini birebir yapacağıma taahhüt ediyorum. Tamam tamam annemde de yapmaya çalışırım 😘

İyi geceler 🤍

Fazla duygusalım bu gece annemin 40 günü oldu kendimi epeyce tuttum bugün artık tutmayacağım saatlerdeyim.

Bir kardeş sözü olsun nolur iyi bakın annelerinize.
Varsa kırkınlık bitirin öpün elini.
Razı olsun sizden mutlu olduğunuzu görsün.
💜

25 ocak ödevi

⭐Yatak odası camını silmek
⭐Bu haftanın odak noktası; yatak odası
Dip köşe temizleyip,hafta boyunca da temiz düzenli bırakalım.Dolap üstü,içi dışı,avizesi,bazası aklınıza neresi gelirse.
Yeni temizlemiş olanlar da dediğim gibi hafta boyunca elini üstünden çekmeyecek odanın.
Hadi kolay gelsin💜
Not:Kurallar ilk sayfada zaten yazıyor ama okumamış olanlar için dün hatırlatma yaptım,bakınız alıntı mesaja⬇️

Kuralları yeniden hatırlatayım.
Yarın odak noktası vericem.Neresi olduğunu akşam yazarım.

ÖNEMLİ : Aktif olmayanları etiket listesine eklemiyorum artık. Onlar etiketsiz olarak sayfayı takip edebilirler 😊

⭐Daha önceden üye olup ve benim tanıdığım üyeler lütfen kendini bana özelden tanıtsın,yoksa listeye eklemeyeceğim. Nick değişimi yapanlarda aynı şekilde.

KURALLAR :

🔸 Herkes o gün yapacağı işleri en az 5 madde olarak yazacak. Gün sonunda maddeleri yapıp yapmadığını yazacak.
🔸 Her gün ödev vericem, ödev etiketine iki gün üst üste dönüş yapmayanlara(mazeret belirtmeden) etiket yapmayacağım.
🔸Her hafta evin bir odasını odak noktası olarak belirliycem, o hafta boyunca o odanın dip köşe temizliği yapılacak. Odayı düzenli tutmak alışkanlık haline getirilecek.
🔸Her gece yatmadan önce evde ki dağınıklık toplanacak ve mutfak tezgahında bulaşık bırakılmayacak.
🔸 İsteyenler gün içinde birbirini maratona davet edebilir.

f025-gif.1318856
f040-gif.1318849

67b764383e93bb4f52dd5440478c7b3f.gif
16a48049f4a58ce0ac004ee7f39b4f42.gif
t19121-gif.1319598
kattemad_03-gif.1319539

drag_10-gif.1319530
drag_08-gif.1319529
f045-gif.1318862
viannen81nr7-1-gif.1318626

kk birinci noteri kk birinci noteri
terliksuu terliksuu