- 2 Aralık 2013
- 9.491
- 37.853
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaç dakikakası var? Ben de buzluğa yemek yapcam bu gece onun hüznüyle oturuyomÇamaşır yıkamayı unutmuşum. 4. Makine çamaşır hala yıkanıyor
Kaç dakikakası var? Ben de buzluğa yemek yapcam bu gece onun hüznüyle oturuyom
23 diyor ama inanmam ben bu salağa kafasına göre takılır yok köpürdü diyor yok yük eşit değil diyor. Başa sarıyor kafadan 45 dk diyorumKaç dakikakası var? Ben de buzluğa yemek yapcam bu gece onun hüznüyle oturuyom
23 diyor ama inanmam ben bu salağa kafasına göre takılır yok köpürdü diyor yok yük eşit değil diyor. Başa sarıyor kafadan 45 dk diyorum
He yaa yıl 2021 millet marsa koloni kuruyor ben çamaşır makinesine ilave su döküyorum maşrapaylaSenin makinen hacıt heç şaşırmadım
Bosch mu çamaşır ve bulaşık makinem bosch evlerden ırak. Şimdi ki aklım olsa Samsung ya da arçelik alırım. Buzdolabım Samsung acayip memnunum. İçi biraz geniş olsaydı daha memnun olurdum gerçi@havali- canım elde yıkıyorum. Çünkü bulaşık makinemden hiç memnun değilim. Ya tamamen temizleyip koyucam yada lekeli çıkıyor herşey. Zaten yıkamışken birde duruluyorum koymuyorum tekrar çoğu kez. Bosch marka almadığım için çok pişman oldum. Ama geçti artık bozulursa (önümüzdeki 15 yılda ) kesinlikle Bosch alıcam. O hariç diğer beyaz eşya larımdan çook memnunum
Karnabahar, pırasa, ıspanak, bezelye planlarım arasında şimdilik. Eşim 2 hafta evde olcak çalışırken yemek yapamıyom buzlukta dursun ısıtır yeriz dedimNe bişircen?
Benimki de öyle 1dk yazıyo 10dk sürüyo23 diyor ama inanmam ben bu salağa kafasına göre takılır yok köpürdü diyor yok yük eşit değil diyor. Başa sarıyor kafadan 45 dk diyorum
Çamaşır makinemiz aynı,ben memnunum hacıBosch mu çamaşır ve bulaşık makinem bosch evlerden ırak. Şimdi ki aklım olsa Samsung ya da arçelik alırım. Buzdolabım Samsung acayip memnunum. İçi biraz geniş olsaydı daha memnun olurdum gerçi
Maşrapaylan su döküyorum nasıl memnun olayım yaaa şans her yerde beni buluyorÇamaşır makinemiz aynı,ben memnunum hacı
Önceki makinemden sonra bu nimet banaMaşrapaylan su döküyorum nasıl memnun olayım yaaa şans her yerde beni buluyor
Bneşm makinede sorun var ama belli kafasına göre takılıyor internette de kötü yorum pek yok. İlk kullanırken havluyu parçalamıştıÖnceki makinemden sonra bu nimet bana
Miksermi o ya ne parçalamasıBneşm makinede sorun var ama belli kafasına göre takılıyor internette de kötü yorum pek yok. İlk kullanırken havluyu parçalamıştı
Gerçekten bak havluları atmıştım 2. Yada 3. Kullanışımdı bi Baktım havlular yırtık sanki köpeğin önüne atmışsınMiksermi o ya ne parçalaması
Gerçekten bak havluları atmıştım 2. Yada 3. Kullanışımdı bi Baktım havlular yırtık sanki köpeğin önüne atmışsın
Kutsal su da dök belkim akıllanırımTmm anlıyorum az öte git hele musluk ✖✖✖✖
Ay makinelerimiz aynı mı acaba benim de bi kazağımla misafirin yeleğini parçalamıştı. Hem de nasıl parçalamak eşim doğru söyle sokakta biri mi hırpaladı seni demişti Ne markasıBneşm makinede sorun var ama belli kafasına göre takılıyor internette de kötü yorum pek yok. İlk kullanırken havluyu parçalamıştı