Düzenli Evimiz & Hayatımız

@havali- canım elde yıkıyorum. Çünkü bulaşık makinemden hiç memnun değilim. Ya tamamen temizleyip koyucam yada lekeli çıkıyor herşey. Zaten yıkamışken birde duruluyorum koymuyorum tekrar çoğu kez. Bosch marka almadığım için çok pişman oldum. Ama geçti artık bozulursa (önümüzdeki 15 yılda 😂) kesinlikle Bosch alıcam. O hariç diğer beyaz eşya larımdan çook memnunum
Bosch mu 🙄 çamaşır ve bulaşık makinem bosch evlerden ırak. Şimdi ki aklım olsa Samsung ya da arçelik alırım. Buzdolabım Samsung acayip memnunum. İçi biraz geniş olsaydı daha memnun olurdum gerçi :KK70:

Karnabahar, pırasa, ıspanak, bezelye planlarım arasında şimdilik. Eşim 2 hafta evde olcak çalışırken yemek yapamıyom buzlukta dursun ısıtır yeriz dedim
23 diyor ama inanmam ben bu salağa kafasına göre takılır yok köpürdü diyor yok yük eşit değil diyor. Başa sarıyor kafadan 45 dk diyorum :KK70:
Benimki de öyle 1dk yazıyo 10dk sürüyo 😂

Bosch mu 🙄 çamaşır ve bulaşık makinem bosch evlerden ırak. Şimdi ki aklım olsa Samsung ya da arçelik alırım. Buzdolabım Samsung acayip memnunum. İçi biraz geniş olsaydı daha memnun olurdum gerçi :KK70:
Çamaşır makinemiz aynı,ben memnunum hacı🤣

Bneşm makinede sorun var ama belli kafasına göre takılıyor internette de kötü yorum pek yok. İlk kullanırken havluyu parçalamıştı :KK70:
Ay makinelerimiz aynı mı acaba benim de bi kazağımla misafirin yeleğini parçalamıştı. Hem de nasıl parçalamak eşim doğru söyle sokakta biri mi hırpaladı seni demişti :KK70: Ne markası 👀

İki iş yapıyom belim tutmuyo ya şu yaşta çürüğe çıktım 😐

bugün neler yaptıımm 👀

mutfağımı topladım dip bucak temizledim
Köpeciği yıkadım dolayısıyla tüm banyoyu da dip bucak temizledim
Salonu genel toz alma süpür sil
Yatak odasının camını sildim
Şimcikte pazardan aldığım yeşillikler ayıkladım yıkadım kuruladım kaldırdım
Ispanakla karnabarı pişirdim ıspanağın saplarından da bulgur pilavı yaptım
Pırasa ve bezelyede kısmetse yarına artık gücüm kalabilemedi

X