- 29 Temmuz 2017
- 24.376
- 125.014
- 35
Patates canavarı olduğumu bilsen her türlüsünü çok severim hele sobada neyse ya öyle işteDiyette patates salatası yeniyor ya malzeme bol olunca hele 1 patates anca olur belki olmaz bile
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Patates canavarı olduğumu bilsen her türlüsünü çok severim hele sobada neyse ya öyle işteDiyette patates salatası yeniyor ya malzeme bol olunca hele 1 patates anca olur belki olmaz bile
Kız tamam ya patates 1 tane yenebiliyo işte gün içinde diğer öğünlerle dengelendiğinde sorun yokmuşPatates canavarı olduğumu bilsen her türlüsünü çok severim hele sobada neyse ya öyle işte
Yok ben onu sonraya saklıyorum halamın evi sobalı sevdiğimi bilir halamda yiyeceğim nasipseKız tamam ya patates 1 tane yenebiliyo işte gün içinde diğer öğünlerle dengelendiğinde sorun yokmuş
Yok ben onu sonraya saklıyorum halamın evi sobalı sevdiğimi bilir halamda yiyeceğim nasipse
Aminn hepimizin yavrularını inşallah teşekür ederimGeçmiş olsun kızlar,Allah esirgesin yavruları
Kayınvalidemlerin köyde evi var yazdan yaza geliyorlar o da sobalı köyleri çok serin yazın akşamlar soba yakıyorlar düşün o keyfi orda da tadıyorumUyanık :) soba görmeyeli kaç sene oldu çocukluğum genç kızlığım geldi aklıma.
Kayınvalidemlerin köyde evi var yazdan yaza geliyorlar o da sobalı köyleri çok serin yazın akşamlar soba yakıyorlar düşün o keyfi orda da tadıyorum
Gel gel yedek anahtar var bizde izmirdeler -20 küsürlere dayanırım diyorsan tabiDüşündüm
Gel gel yedek anahtar var bizde izmirdeler -20 küsürlere dayanırım diyorsan tabi
Korkun varsa zor canım ama soğuk olduğu içim çok böcek yokTeyzem orda hiç gitmedim ben inş gitmek istiyorum köyde çok böcek falan vardır nasıl olucak bilmiyorum
Ne bilem benUlan ya dişiye bak neden bunca zaman ötmedi acaba beyinin başında
Jeton geç düşüyo demekkiAmiin inşallah kuzumKoptum,süpersin
Şunu baştan deseysin ya adama
Yeni ev hem bol kazanç hem bebek getirsin sana canom
iyi akşamlaaaaarrrrrr
helecanli giriş
napiyon bonus nasılsın
İyi diyim canım anca dinleniyorum işte belim ağrıyo.
Sınav ne zamandı geçen aklıma geldi
Göz kırpan emoji en sevdiğim emojidir