- 12 Haziran 2019
- 17.545
- 106.388
- 36
Bende hazır iş yapmışken göze gelsin dedimben tire koyuyom
tabi bugün tire koyacak kadar iş yapmadım o ayrı:)
Bende hazır iş yapmışken göze gelsin dedimama benimki kaş yaparken göz çıkarmak oldu galiba
Hep gül senahaha limonsuzum
çamaşır asmam lazım kalkmaya üşeniyorum
Hep gül sen
Hadi beraber kalkalım bende kurumuşlarsa topliyim
Dolana ay dolanayı paylaşmıycamniye benle dolanmiyon
Çok geçmiş olsun inş önemli bişey değildirArkadaşlar toplu alıntı yapmayı bilmiyorum. o yüzden buradan toplu teşekkür ederim güzel ve iyi dilelleriniz için. sormuşsunuz noldu önce iki numaranın kabızlık ishal ile başlayan zorlı bi süreci başladı. geçen hafta 1 numaranın dişi ağrıdı. sonrada inanılmaz şişti. dün de en küçük baş ağrısı halsizlik karın ağrısı var dedi. şekerini ölçtüm çooook yüksek çıktı. kaptım acile gittim. belki diyabet olabilir dediler. inşallah değildir. Allah korusun beterinden korusun.
Beraber silelim musluk.Benim iki mutfak halım,iki salon halım kirlendi yine ve mutfak da ki koltukDoğru söylüyorsunuz. Yarın nasip olursa silerim :/
Çok mu yoğundu canım bugüniyi akşamlar herkese:)
eve geldim ben dünden kalan yemekleri yedim, eşimle oğluma ton balıklı sandviç yaptım. eşim doymamış ama ben duydum mu noooooo
kuruyan çamaşırları topladım, çay demledim, sofrayı kaldırdım, makineye çamaşır attım.
ders çalışcam. akşam mutfağı toplamam lazım. muhteşem pazartesi hatrina biri benle akşam mutfak toplasın
Kıskanma beraber dolanırızniye benle dolanmiyon
Amin İnşallah değildirArkadaşlar toplu alıntı yapmayı bilmiyorum. o yüzden buradan toplu teşekkür ederim güzel ve iyi dilelleriniz için. sormuşsunuz noldu önce iki numaranın kabızlık ishal ile başlayan zorlı bi süreci başladı. geçen hafta 1 numaranın dişi ağrıdı. sonrada inanılmaz şişti. dün de en küçük baş ağrısı halsizlik karın ağrısı var dedi. şekerini ölçtüm çooook yüksek çıktı. kaptım acile gittim. belki diyabet olabilir dediler. inşallah değildir. Allah korusun beterinden korusun.
Halı fırçası yorumunu alayımYaptiklarimi yazamadim.
Nasil bir bikkinliksa..
Sanirim pazartesi sendromu
Ya da tembellik haftasonundan sonraki ilk gun olmasi dolayisi ile ne yaptim nasil yaptim hic bilmiyorum hersey , kafam karmakarisikti...
Ama evi toparladim şükür..
cocuk odalari kaldirilip supuruldu ve silindi sirke ile.
bilgisayar masasi klavyesi vs silinip dezenfekte edildi.
yatakodasi supur sil yapildi, yatak ortuleri değiştirildi komple tum odalarin; makineye atildi
holde kuruyan camasirlar katlandi
hol halisi fircalandi, supuruldu, yerler silindi
wc banyo camasir auyu ile bulusturuldu
dis kapi ve lamba dugmeleri dezenfekte edildi
salon halisini kuru yikama yaptim karbonat nisasta ve nane ile. Fircaladim supurdum.
Yerlerini sildim.
koltuk ortuleri makineye attim, koltuk kenarlarini sildim
cam önün sevgili papaganim kiki bol bol attirivermis kakalarini onlari sildim..
mutfak halisi fircaladim supurdum
masa; tezgah dezenfekte ettim
bi posta bulasik yikadim dizdim
yemek yaptim.
Tam uyudum ki koltukta kapi caldi, turkcell superonlinehay dedim ben senin....
Ilaveten yazmayi unuttum odevi yapamadim.
Yarin mutfaga detayli girdigimde dolap ustlerini ince ince temizlicem
Çok mu yoğundu canım bugün
Kıskanma beraber dolanırız
Amin İnşallah değildir
Halı fırçası yorumunu alayım
Benle sütlü kahve içer misin❤çok yogundum negom bide komisyon gelmiş. işler artacakmis galiba
dolanalim tabiki
Benle sütlü kahve içer misin❤Eki Görüntüle 2763905
Hali fircasi bir nimetmisÇok mu yoğundu canım bugün
Kıskanma beraber dolanırız
Amin İnşallah değildir
Halı fırçası yorumunu alayım
Bilmukabele hanımefendi❤ahhhgönlümün efendisi olduğunu söylemiş mıydım güzel bayan
Bilmukabele hanımefendi❤
Dedim aşık olacaksın diyeHali fircasi bir nimetmis
En cok da halilarda iz birakiyor ya o hosuma gidiyor temizlenmis goruntusu katmerleniyor gibi
Baya baya da sac topluyor bayildim
Hamdolsun canım,az gelmişlerdi bana iki gündür,şimdi iyiyimnasılsın negomgörüşemedik hiç
uslu bir hanımefendi olup evin işlerini yapıyorum
yarın evdeyim inşallah cila aticam üstüne
Dedim aşık olacaksın diye
Hamdolsun canım,az gelmişlerdi bana iki gündür,şimdi iyiyim
Sen hep uslusun zaten
oh ohhiki oğlu olup gelmeyen de ne biliyim
teşekkür ederim canım benimBonus gelsene hortuma beraber dolanak
athena o vakit sende evi süpürürken fırça yönüne dikkat ediyosundur dimi süpürdüğün yerden süpürgeyi geçirmiyosundur iz olmasın diye.
Yani belkide yapmıyosundur eyle düşündüm ben