Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmiş olsunBir bas agrisi isleri yarida kesti... gozum yemiyor ama agri icin ilac ictim gecerse tekrar baslarim...
Aa bu da ben
Gözünde büyütünce yapasın gelmiyor,önce lekeli yerleri sil,bütün halıyı silicem diye düşünmeSürüne sürüne evi süpğrmeye gidiyorum. Topladım yine dağılmış. Süpür sen 10 dk sonra yine batıyor silsem 5 dk dayanmaz. Halılar çikolata lekesi silmeye elim varmıyor. Ha bugün ha yarın derken pislikten görünmüyor :/
Ben inandımNe biçim pazartesi bugün nasıl bi uyuzluk var üstümde şöyle kendime gelip 1 saatte bal dök yala yapasım var allah sizi inandırsın inş
6 yaş oğlumla 3saat oyun oynamak odevlere de dahil mi18 ocak ödevi
Bir kanepe altı veya baza altı düzenlemek
Bir dolap üstünün tozunu almak
kk birinci noteri
@terliksuu
Bonus
@Pasiflora25
M Musluk Suyu
@pawlover
@merve-onur
H hasbeenandgone
@Saricivcivcikcik
@Feslegen Kokulu Nane
Ataayemi zeynepyu
@MorVampirella
mavidelisiii
@Birtekefem
@_Reyyan
@renksizgokkusagi
@UcanSupurge
@malipina
@morkagit
@askrhpozitif
@hayalim gercek oldu
@zeynebzeyneb
Ayla-
@Portakalli cikolat
@Gonulmeyvesi
Limonsuzzcay
@nnnadal
@Nikinik
@havalihavasiz
@Babsy baby
@Coolpeople
@Brokilo
Ev süpürülecek
18 ocak ödevi
Bir kanepe altı veya baza altı düzenlemek
Bir dolap üstünün tozunu almak
kk birinci noteri
@terliksuu
Bonus
@Pasiflora25
M Musluk Suyu
@pawlover
@merve-onur
H hasbeenandgone
@Saricivcivcikcik
@Feslegen Kokulu Nane
Ataayemi zeynepyu
@MorVampirella
mavidelisiii
@Birtekefem
@_Reyyan
@renksizgokkusagi
@UcanSupurge
@malipina
@morkagit
@askrhpozitif
@hayalim gercek oldu
@zeynebzeyneb
Ayla-
@Portakalli cikolat
@Gonulmeyvesi
Limonsuzzcay
@nnnadal
@Nikinik
@havalihavasiz
@Babsy baby
@Coolpeople
@Brokilo
Selamun aleyküm kızlar. Günaydın ❤❤❤
Erkenden yazayım dedim. Sonra kalıyor. Dünden karnabahar yemeği kaldı. Çocuklar makarna istedi. Çok şükür bugün de yemeğim belli oldu. Allah bereket versin. Sizlere de kolaylık versin, ağız tadıyla yemeyi nasip etsin
@Kmsl Hnd
@Cay6
@zeLina
@O1deren87
H hasbeenandgone
@Ayiyogi
@-Adel-
@Migi_magid11
@Minik Meleklerim
@Blue_Perii
@Astoria
@Night owl
@Gonulmeyvesi
@Alyaliya
@Elhan
@Sumeyye07
@sekersizcikolata
@morkagit
@ETH
@Truman Show
@Yesilb4h4r
Allah bol bol şifa versin insallah. Ne tedavisi bilmiyorum ama Rabbim yardımcınız olsun..Canım negoom oğluma yeni tedavilere başladık bi de bol bol dua okumam lazım.... çok aktif olamıcam etiket yapma istersen bir süre.....dönünce yazarım tekrardan
sizi çok özlücem öpüldünüz
Canım halıyı komple silince benim de gözümde büyüyor ama evi süpürdükçe halının lekeli yerlerini tespit edip o kısımları siliyorum
Doğru söylüyorsunuz. Yarın nasip olursa silerim :/Geçmiş olsun
Aa bu da ben
Gözünde büyütünce yapasın gelmiyor,önce lekeli yerleri sil,bütün halıyı silicem diye düşünme
Ben inandımEki Görüntüle 2763734
Geçmiş olsun Allah şifalar versin. Yavrunuz hastalandı mıCanım negoom oğluma yeni tedavilere başladık bi de bol bol dua okumam lazım.... çok aktif olamıcam etiket yapma istersen bir süre.....dönünce yazarım tekrardan
O ayrı6 yaş oğlumla 3saat oyun oynamak odevlere de dahil mi
Hala süpürmedim,küçük süpürgeyi açıcam şimdi.Bir o kakdıBenimkidir o bu saatte seninki değildir bence
Allah hayırlı şifalar versin canımCanım negoom oğluma yeni tedavilere başladık bi de bol bol dua okumam lazım.... çok aktif olamıcam etiket yapma istersen bir süre.....dönünce yazarım tekrardan
Ataayemi zeynepyu kk birinci noteri ne gülüyonuz olum
Negoyla aynı saatte süpürgenin kablosuna hortumuna dolanıyoruz bence çok romantik
En küçük işaretleri koyuyorum burda kocaman çıkıyor