Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bir bas agrisi isleri yarida kesti... gozum yemiyor ama agri icin ilac ictim gecerse tekrar baslarim...
Geçmiş olsun
Aa bu da ben
Gözünde büyütünce yapasın gelmiyor,önce lekeli yerleri sil,bütün halıyı silicem diye düşünme
Ne biçim pazartesi bugün nasıl bi uyuzluk var üstümde şöyle kendime gelip 1 saatte bal dök yala yapasım var allah sizi inandırsın inş
Ben inandım

Canım negoom oğluma yeni tedavilere başladık bi de bol bol dua okumam lazım.... çok aktif olamıcam etiket yapma istersen bir süre.....dönünce yazarım tekrardan
sizi çok özlücem öpüldünüz

Canım negoom oğluma yeni tedavilere başladık bi de bol bol dua okumam lazım.... çok aktif olamıcam etiket yapma istersen bir süre.....dönünce yazarım tekrardan
Allah bol bol şifa versin insallah. Ne tedavisi bilmiyorum ama Rabbim yardımcınız olsun..

6 yaş oğlumla 3saat oyun oynamak odevlere de dahil mi
O ayrı
Benimkidir o bu saatte seninki değildir bence
Hala süpürmedim,küçük süpürgeyi açıcam şimdi.Bir o kakdı
Allah hayırlı şifalar versin canım

iyi akşamlar herkese:)

eve geldim ben dünden kalan yemekleri yedim, eşimle oğluma ton balıklı sandviç yaptım. eşim doymamış ama ben duydum mu noooooo

kuruyan çamaşırları topladım, çay demledim, sofrayı kaldırdım, makineye çamaşır attım.

ders çalışcam. akşam mutfağı toplamam lazım. muhteşem pazartesi hatrina biri benle akşam mutfak toplasın

İyi akşamlar bende yazıyım yaptıklarımı uykum var bugün. benim kızla kardeşimin kızı anlaşmışlar annemde kalmaya e dedim bari git, demez olsaydım uyuyamadım hiç ben

Wc lavabo banyo ovdum ödevi bilmeden yapmışım
Halıları kaldırıp altlarını süpürüp sildim serdim süpürdum yemek yaptım
Kar yağdı şükür çocuklar biraz oynadı
Makinayı boşalttım kirlileri attım
Bu kadar :)

Arkadaşlar toplu alıntı yapmayı bilmiyorum. o yüzden buradan toplu teşekkür ederim güzel ve iyi dilelleriniz için. sormuşsunuz noldu önce iki numaranın kabızlık ishal ile başlayan zorlı bi süreci başladı. geçen hafta 1 numaranın dişi ağrıdı. sonrada inanılmaz şişti. dün de en küçük baş ağrısı halsizlik karın ağrısı var dedi. şekerini ölçtüm çooook yüksek çıktı. kaptım acile gittim. belki diyabet olabilir dediler. inşallah değildir. Allah korusun beterinden korusun.

Kahvaltıdan sonra mutfağı topladım makinayı doldurdum çalıştırdım
Tezgahı boşalttım domestosla heryerini sildim
Bulaşık selesini temizledim
çaydanlıkları cifledim
Yağdanlıkları yıkadım
Musluğu parlattım
Fazla eşyaları koyduğum dolabı düzenledim
Makinaya çamaşır attım çalıştırdım
Kurumuşları topladım
Yenilerini astım
Bulaşık makinasını boşalttım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…