- 30 Ocak 2015
- 17.583
- 13.353
- 29
Erikli önceden güzeldi ya sonradan bozdu benceO konuda bende öyleyim mesela erikli sevmem acı gelir. Bimin assu suyunu severim
Olabilir eskiyi bilmiyorum daha doğrusu ne olsa içiyordum sonradan oldu beğenmemeErikli önceden güzeldi ya sonradan bozdu bence
anneme gıdıyorum aksamherkese günaydın, güzel bir gün olsun inşallah
bugün hava ılık ve güneşli.
ben geç yattım , ama 2-3 gunluk yemek yapmıs oldum ve ıyı oldu
haftaıcı ıslerım var cunku ıs cıkısında.
fırında kabak yemegı yaptım besamel soslu falan.
salata vs zaten yemek hazırlıgı yapıp yemek yedık
pırasa yaptım
buzluktan taze fasulye cıkarıp yaptım
esıme oglen ıcın bırseyler hazırladım
sabah kahvaltı yaptım
coplerı cıkardım
kedımın kumu ve maması
yatak toplama
bulasık makınası bosaltma
aksam anneme mı gıderım evde olup yarın mı gıderım tam bellı degıl su an
ogle arası tırnak randevumu halledeyım de sıra sacıma gelsın. resmen kuafore bıle plan yapamadıgım bır yogunluktayım son zamanlarda. haftasonu evde olmuyorum haftaıcı sureklı ıslerım oluyor yetısmıyor zaman. ogle arası boyatayım desem, burda cok pahalı fıyatlar.
Geçmiş olsunanneme gıdıyorum aksam
o da babamdan sonra cıddı rahatsızlandı cok agır grıp egcırıyor koah ve astım da asırı yukselmıs. oksıjensız kalıyor resmen. bugun doktora gıdecek yenıden bakalım
Amin inşallah abla Allah razı olsunÇok şükür iyiyim canım
Dikkat ediyormuşsun inşaAllah insüline ihtiyaç kalmadan düzene girer
Sağlıkla sıhhatle vaktinde kolaylıklakucağına almayı Rabbim nasip eylesin aminnn
İnşallah gerek kalmazSen dikkat et gerek kalmaz inş streste şekerin düşmanı makarna pilav yeme yemeklerden sonra yürümeye çalış
Dikkat etmeye çalışıyorum abla inşallah sıkıntı olmazaz kalmış canım doğuma, suyun fazlaysa tatlı şeylerden ve hamur işi karbonhidrattan uzak durman gerekiyor
benim abimin gelininde suyu fazlaydı dr öyle demişti çok şükür gün gününe doğdu çokta sağlıklı
Zor oluyor ne kadar dikkat etsemde illaki kaçıyor dedigin gibiAllahın izniyle gerek kalmaz bende de şeker çıkmıştı. Dikkat ettim sürekli ama ne yalan söyleyeyim bazen kaçırdığım da oldu gebelikte daha zor oluyor canın çekiyor vs. Ama merak etme sen elinden geleni yapıyorsundur zaten sağlıkla kolaylıkla gelsin canım
Geçmiş olsun
Amin inşallah canm Allah razı olsunmavibaloncuk
Rabbım nasip etsin inşallah sağlıklı bi gebeliktir dualarımdasınevlat isteyen herkes dualarımda Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Hangi makine kullanıyorsun ablaAyy dün bişey olmadı da bugün 2 koltuk kolumu çok yordu
Sizde hamilesiniz galiba Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahAmin inşallah abla Allah razı olsun
İnşallah gerek kalmazdoktorda yürüyüş önerdi ama zor geliyor evin işlerini bile zorla yapiyorum açıkçası
Dikkat etmeye çalışıyorum abla inşallah sıkıntı olmaz
Zor oluyor ne kadar dikkat etsemde illaki kaçıyor dedigin gibiamin inşallah gerek kalmaz Allah razı olsun
Arnica hyrda 10 senelik vardır heraldeHangi makine kullanıyorsun abla
Biliyorum anneminde var güzel bence ama güç istiyor yoruyor birazArnica hyrda 10 senelik vardır heralde