- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.525
bir kez bile dikkat etmedim desem beni kinar misin bonus
Bazı halıda belli olmuyoki seninki kesin o halılardan. Ben boşunamı dolanıyorum.
Benim eski halım öyleydi baştan başlayıp aşağı doğru geri geri iniyodum ortadan süpürmezdim
Iki ödevin de yapılmış rahatlığıyla oturuyorum ve dinleniyorum18 ocak ödevi
Bir kanepe altı veya baza altı düzenlemek
Bir dolap üstünün tozunu almak
kk birinci noteri
@terliksuu
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
@pawlover
@merve-onur
@hasbeenandgone
@Saricivcivcikcik
@Feslegen Kokulu Nane
@Ataayemi zeynepyu
@MorVampirella
@mavidelisiii
@Birtekefem
@_Reyyan
@renksizgokkusagi
UcanSupurge
malipina
@morkagit
@askrhpozitif
@hayalim gercek oldu
Z zeynebzeyneb
@- Ayla
Cookiie
@Gonulmeyvesi
@Limonsuzzcay
@nnnadal
@Nikinik
havali-
@Babsy baby
Amazing family
@Brokilo
Burdayım kuzum.malipina nerdesin cancağzım
Bugün hastane günümdü. Baya geç geldim.18 ocak ödevi
Bir kanepe altı veya baza altı düzenlemek
Bir dolap üstünün tozunu almak
kk birinci noteri
@terliksuu
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
@pawlover
@merve-onur
@hasbeenandgone
@Saricivcivcikcik
@Feslegen Kokulu Nane
@Ataayemi zeynepyu
@MorVampirella
@mavidelisiii
@Birtekefem
@_Reyyan
@renksizgokkusagi
UcanSupurge
malipina
@morkagit
@askrhpozitif
@hayalim gercek oldu
Z zeynebzeyneb
@- Ayla
Cookiie
@Gonulmeyvesi
@Limonsuzzcay
@nnnadal
@Nikinik
havali-
@Babsy baby
Amazing family
@Brokilo
Olur negom silelim. Tavanlarda küf olmuş onlarında yapalım bir günnBeraber silelim musluk.Benim iki mutfak halım,iki salon halım kirlendi yine ve mutfak da ki koltuk
Tezgahı siliyodum bende şeytan dürttü geldim baktımyatmadan mutfagı temizledim kayıtlara geçsin lütfen
dağa taşa söyleyesim var
Bingonun ağartmayan klorsuz çamaşır suyu var ya canım onunla bi sil çıkar inşallah ben de onu kullanıyorum halıdaki çıkmayan lekelereNego yazmaya unutmuşum. Geçen kahve yaptım kendime odaya giderken bardak elimde ikiye ayrıldı halılar da beyaz ya :/ Parlatıcı az kalmıştı sildim onla ama çıkmadı :/ beyaz halının üzeri kocaman kahverengi leke. Allahtan misafir falan gelmiyor, gelse başka bi leke sanar valla
Yarın dışarı çıkarsam alayım hiç aklıma gelmemişti valla teşekkür ederimBingonun ağartmayan klorsuz çamaşır suyu var ya canım onunla bi sil çıkar inşallah ben de onu kullanıyorum halıdaki çıkmayan lekelere
musluk dogrudan lekeye dökme hafif bir mavilik birakiyorYarın dışarı çıkarsam alayım hiç aklıma gelmemişti valla teşekkür ederim
Aaaa. Olmadı alamazsam yarın çamaşır suyunu sulandırıp silmeyi düşünmüştüm. Gerçi bu aldığım çamaşır suyu çok keskin kokusu falan bilemedşm ya :/musluk dogrudan lekeye dökme hafif bir mavilik birakiyor
Estağfirullah canım rica ederimYarın dışarı çıkarsam alayım hiç aklıma gelmemişti valla teşekkür ederim
Aaaa. Olmadı alamazsam yarın çamaşır suyunu sulandırıp silmeyi düşünmüştüm. Gerçi bu aldığım çamaşır suyu çok keskin kokusu falan bilemedşm ya :/
Halı halı olduğuna pişman olmuş resmenMusluk kahveyi ordan akıtman lazım.
Benim hakıya bi demlik çay çöpü devrilmişti anında dibine emükledi halı onu tabi.
Üstten cam bezi falan ne varsa çayı emsin diye koydum bastırdım çitiledim.
Sonrada aspirin bi tur sıktım köpük köpük sildim su döktüm üstüne pet şişeyle biraz altınada havlu koydum halının ki üstten gelen suyla diplerde hapsolan çay aşağıdan çıksın deyi.
Çıktı tabi havlu bastım çiğnedim çektim o suyu.
Su deyince şaldır şaldır değil belertme gözlerini okurken
Sonra bi turda beyaz sabun yine su.
Sabaha yukarı kusmadı altına havlu koydum hep çekti onu.
Ha tabi yıkamaya vermekte bi seçenek o gün veremiycek bi durumdaydım tek düşündüğüm çay içine işleyip orda kurumasındı.
Darlandım yazarken