Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bazı halıda belli olmuyoki seninki kesin o halılardan. Ben boşunamı dolanıyorum.
Benim eski halım öyleydi baştan başlayıp aşağı doğru geri geri iniyodum ortadan süpürmezdim

yok iz olsa da bakmam nolcak üstünde yürüyünce yapışıyo nasılsa:KK70::KK70:

sen mikemmel süpürme yapıyor olabilirsin biz acemiyik apla

Bugün biraz tembel davrandım ödevler hariç.
Dün çok iş yaptığım için bugün düne kıyasla az yaptığım işlerimi yaziyorum;

Sabah uyaninca

💕Odalarimi havalandirip pencere kenarlarimi sildim ( her gün yaptığım iş)
💕Yatakları topla kahvalti bulaşık faslı.
👩‍👦‍👦Cocuklarla oyun oynadık.
💖Birlikte kurabiye yaptık. Öğle yemeğini yedikten
👩‍👦‍👦Sonra birlikte uyuduk.
🤩Uyanınca 2 günlük yemek yaptım. Yarın yemek derdim olmayacak.
💕Buzdolabimi ve mutfak dolabimi sildim.
💕Salondaki kanepe ve koltuk altlarimda ne var ne yok hepsini çıkardım
🥺Oyuncak dolabına dönmüş benim kanepe altlarım. 😲
💕Hepsini adam akıllı düzenledim ve gerçek oyuncak dolabina yerleştirdim. 😊
💕Kanepemin altini misler gibi sildim tozdan eser kalmadı. 💖

💕Aksam yemeğinden sonra mutfağı süpürüp bulaşığı yıkayıp çay da doldurup çıktım. 🫖☕

Yarın maraton istiyorum. Şimdiden duyurulur. :KK55::spor::KK24::halay:

İyi akşamlar kızlarr ❤️
bugün ne yazıkki sabahki planlarımı yerine getiremedim😬
Etrafı toparladım bi kahvaltı ettim bulaşıkları toparladım. Arkadaşım kahve içmeye çağırdı uzun süredir görüşmüyorduk bende artık gitmek istedim çok iyi geldi☺️ Geldiğimde de bi çorba yaptım yemek hazırlayıp yemek bulaşıklarını topladım. Ev kaldı öylece bugünü yarına devrettim artık 😊

İyi akşamlar kızlar :)
Bugün rutin yemek bulaşık ve günlük ev süpürme,wc temizliği yapabildim. Başka da bir şey yapamadım valla. Büyüğün canlı dersi olduğundan beri hafta içi bir iş tutamıyorum maalesef :KK43: Bizde hafta sonu eşimle yapıyoruz dip köşe
Bugünler de geçer elbet 🥺😌
Çocukları uyuttuk bir yorgunluk kahvesi içer mutfağa bulaşıkları makineye koymaya geçerim. Bu saat oldu daha koyamadım. Çocuklar uyuyunca daha rahat oluyorum mutfakta. Ne çok konuştum dimi ? Hepinize iyi geceleer ⛄❄️

Bugün hastane günümdü. Baya geç geldim.
Gelince mutfağı topladım. Süt almıştım onu kaynattım. Yemek yaptım. Makinaya çamaşır attım. Önceki günden kalan Kuruyan çamaşırları topladım. Kalan vakitte de oğlumla oyun oynadım ( cebren ve hile ile 🤦🏻‍♀️😅😅😅)

Nego Nego yazmaya unutmuşum. Geçen kahve yaptım kendime odaya giderken bardak elimde ikiye ayrıldı halılar da beyaz ya :/ Parlatıcı az kalmıştı sildim onla ama çıkmadı :/ beyaz halının üzeri kocaman kahverengi leke. Allahtan misafir falan gelmiyor, gelse başka bi leke sanar valla :KK70:

Nego Nego yazmaya unutmuşum. Geçen kahve yaptım kendime odaya giderken bardak elimde ikiye ayrıldı halılar da beyaz ya :/ Parlatıcı az kalmıştı sildim onla ama çıkmadı :/ beyaz halının üzeri kocaman kahverengi leke. Allahtan misafir falan gelmiyor, gelse başka bi leke sanar valla :KK70:
Bingonun ağartmayan klorsuz çamaşır suyu var ya canım onunla bi sil çıkar inşallah ben de onu kullanıyorum halıdaki çıkmayan lekelere

Aaaa. Olmadı alamazsam yarın çamaşır suyunu sulandırıp silmeyi düşünmüştüm. Gerçi bu aldığım çamaşır suyu çok keskin kokusu falan bilemedşm ya :/

Musluk kahveyi ordan akıtman lazım.

Benim hakıya bi demlik çay çöpü devrilmişti anında dibine emükledi halı onu tabi.
Üstten cam bezi falan ne varsa çayı emsin diye koydum bastırdım çitiledim.
Sonrada aspirin bi tur sıktım köpük köpük sildim su döktüm üstüne pet şişeyle biraz altınada havlu koydum halının ki üstten gelen suyla diplerde hapsolan çay aşağıdan çıksın deyi.
Çıktı tabi havlu bastım çiğnedim çektim o suyu.

Su deyince şaldır şaldır değil belertme gözlerini okurken 🤦🏻‍♀️

Sonra bi turda beyaz sabun yine su.

Sabaha yukarı kusmadı altına havlu koydum hep çekti onu.

Ha tabi yıkamaya vermekte bi seçenek o gün veremiycek bi durumdaydım tek düşündüğüm çay içine işleyip orda kurumasındı.

Darlandım yazarken

Musluk kahveyi ordan akıtman lazım.

Benim hakıya bi demlik çay çöpü devrilmişti anında dibine emükledi halı onu tabi.
Üstten cam bezi falan ne varsa çayı emsin diye koydum bastırdım çitiledim.
Sonrada aspirin bi tur sıktım köpük köpük sildim su döktüm üstüne pet şişeyle biraz altınada havlu koydum halının ki üstten gelen suyla diplerde hapsolan çay aşağıdan çıksın deyi.
Çıktı tabi havlu bastım çiğnedim çektim o suyu.

Su deyince şaldır şaldır değil belertme gözlerini okurken 🤦🏻‍♀️

Sonra bi turda beyaz sabun yine su.

Sabaha yukarı kusmadı altına havlu koydum hep çekti onu.

Ha tabi yıkamaya vermekte bi seçenek o gün veremiycek bi durumdaydım tek düşündüğüm çay içine işleyip orda kurumasındı.

Darlandım yazarken
Halı halı olduğuna pişman olmuş resmen :KK45:

X