- 12 Haziran 2019
- 17.545
- 106.388
- 36
Tabi olur. Bende rahat rahat çayımı içerimBende kahvaltı yapıyorum suan sonrada Cocukları kar oynamaya goturucem canım uyandıklarından beri basımın etini yiyorlar biraz gec cıkalım dersen olur.
Tamam canım afiyet olsunTabi olur. Bende rahat rahat çayımı içerim
Dün neler planladım ama başka şeyler oldu. Acile gittik gece geldik. şu an işteyim. sağlıkçı olduğumuz için izin rapor mazaret izinleri durduruldu. Bu ara çocukların sağlık sıkıntıları baş gösterdi. Hepinizden ricam dua eder misiniz?18 ocak ödevi
Bir kanepe altı veya baza altı düzenlemek
Bir dolap üstünün tozunu almak
@samdan
@terliksuu
@Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
@pawlover
@merve-onur
@hasbeenandgone
@Saricivcivcikcik
@Feslegen Kokulu Nane
@Ataayemi zeynepyu
@MorVampirella
mavidelisiii
@Birtekefem
@_Reyyan
athena
@UcanSupurge
malipina
@morkagit
askrhpozitif
@hayalim gercek oldu
@zeynebzeyneb
@- Ayla
@Portakalli cikolat
@Gonulmeyvesi
Limonsuzzcay
N nnnadal
@Nikinik
@havalihavasiz
@Babsy baby
@Coolpeople
Devitamini
Allah yardımcın olsunDün neler planladım ama başka şeyler oldu. Acile gittik gece geldik. şu an işteyim. sağlıkçı olduğumuz için izin rapor mazaret izinleri durduruldu. Bu ara çocukların sağlık sıkıntıları baş gösterdi. Hepinizden ricam dua eder misiniz?
Allah yardımcınız olsun.Dün neler planladım ama başka şeyler oldu. Acile gittik gece geldik. şu an işteyim. sağlıkçı olduğumuz için izin rapor mazaret izinleri durduruldu. Bu ara çocukların sağlık sıkıntıları baş gösterdi. Hepinizden ricam dua eder misiniz?
Selammmm...18 ocak ödevi
Bir kanepe altı veya baza altı düzenlemek
Bir dolap üstünün tozunu almak
@samdan
@terliksuu
@Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
@pawlover
@merve-onur
@hasbeenandgone
@Saricivcivcikcik
@Feslegen Kokulu Nane
@Ataayemi zeynepyu
@MorVampirella
mavidelisiii
@Birtekefem
@_Reyyan
athena
@UcanSupurge
malipina
@morkagit
askrhpozitif
@hayalim gercek oldu
@zeynebzeyneb
@- Ayla
@Portakalli cikolat
@Gonulmeyvesi
Limonsuzzcay
N nnnadal
@Nikinik
@havalihavasiz
@Babsy baby
@Coolpeople
Devitamini
Allah sifa versinDün neler planladım ama başka şeyler oldu. Acile gittik gece geldik. şu an işteyim. sağlıkçı olduğumuz için izin rapor mazaret izinleri durduruldu. Bu ara çocukların sağlık sıkıntıları baş gösterdi. Hepinizden ricam dua eder misiniz?
Bende içiyorum girip çıkıp içerim artık benim koltuklarımın altı sandıklı değil ama öğleden sonra çocuk canlı dersteyken koltuklarımı silmeyi kendime ödev olarak aldım herkes ufaklığın elinden aldığı ufak tefek eşyalarla vitrinin üstünü doldurmuş dolap üstü ödevi içinde vitrinin üstünü indirip silecem şimdi çocuklarla uğraşıyorum işler beklesin dahaAfiyet olsunben içiyorum şimdi miss
Sorma nidenAma niden :)
Çayı bize helal kılan Allah'a şükürler olsun
Devamı da gelir inşaallahGünaydın kızlar güzel bir haftanız olsun sonunda Erzurum’a da kar yağdı yani daha önce de birkaç kez yağdı da erimişti Burda yerde kar görmeyince tuhaf Geliyor
Gelmedikçe daha çok kaçacak o ipin ucu:)Gunaydın kızlar ben ipin ucunu kacırdım tutamıyorum niye beceremiyorum anlamıyorumburaya gelmeye de yuzum olmuyor
Allah şifa versin çocuklaraDün neler planladım ama başka şeyler oldu. Acile gittik gece geldik. şu an işteyim. sağlıkçı olduğumuz için izin rapor mazaret izinleri durduruldu. Bu ara çocukların sağlık sıkıntıları baş gösterdi. Hepinizden ricam dua eder misiniz?
Kolay gelsinSelammmm...
Bu gun telafi temizligi yapicam..
Haftasonundan ciktim malum.ama cok da yormamak lazim.
Kendime bi liste olusturmaiyim.
Canli ders yeni bitti kahvemi icip baslarim..
Buzdolabi ustu tozunu alabilirim
Elon Musk dediyse yapacağım varsada yapmamSimdiiiii
Cocuk odalari ve yatak odasindan dogruu hole ve wc ye akmam lazim..
Sonra salon...
Mutfaga detayli girme niyetindeyim hayrola..
Sunu da buraya birakip gidiyorummm
Eki Görüntüle 2763598
Aa benim de var öyle bir dolapBende içiyorum girip çıkıp içerim artık benim koltuklarımın altı sandıklı değil ama öğleden sonra çocuk canlı dersteyken koltuklarımı silmeyi kendime ödev olarak aldım herkes ufaklığın elinden aldığı ufak tefek eşyalarla vitrinin üstünü doldurmuş dolap üstü ödevi içinde vitrinin üstünü indirip silecem şimdi çocuklarla uğraşıyorum işler beklesin daha
Kullanmıştımrutin işler tamam. dolap olarak buzdolabi üzerini sildim.
ve kızlar birsey sorucam. Bimin yüzey temizleyicisini kullananız var mı?
Rabbım yardımcınız olsunDün neler planladım ama başka şeyler oldu. Acile gittik gece geldik. şu an işteyim. sağlıkçı olduğumuz için izin rapor mazaret izinleri durduruldu. Bu ara çocukların sağlık sıkıntıları baş gösterdi. Hepinizden ricam dua eder misiniz?
Ben geldim ama sen cıkmısım maratona bende arkana takılıp evi toplayıp supursem yemekleri yapıp birde spor yapabilsem super olur13.00 te kendi kendime maratona çıkıyorum
Rabbım yardımcınız olsunDün neler planladım ama başka şeyler oldu. Acile gittik gece geldik. şu an işteyim. sağlıkçı olduğumuz için izin rapor mazaret izinleri durduruldu. Bu ara çocukların sağlık sıkıntıları baş gösterdi. Hepinizden ricam dua eder misiniz?
Ben geldim ama sen cıkmısım maratona bende arkana takılıp evi toplayıp supursem yemekleri yapıp birde spor yapabilsem13.00 te kendi kendime maratona çıkıyorum
Kacıyor valla Negoo hıc halimde yok kıpırdamaya ama kalkmam lazımGelmedikçe daha çok kaçacak o ipin ucu:)