Ellerine sağlık2 koltuğu sabunla ısladım leke vardı uğraştım çıkaramadım
2 Dopdolu sepet çamaşır katladım
Yatakları topladım
Kızların battaniye nevresim koyduğumuz rafını düzelttim
Mutfağı topladım
Poğça hamuru yaptım
1 makine çamaşır ve banyo paspasını attım yıkandı
Koltukların suyunu çektim öyle bıraktım makineyi
Koridoru ve odaları robot süpürdü salon mutfak kaldı
Hazırlandım hacamata geldim
Ellerine sağlıkhacamattan sonra dinlen yorma kendini mübarek
Şifa olsun bonusum bende hacamatı istiyordum da, izin alamazdım bugün, arkadaş izinli bu hafta.Geldim eve yakınımızda bi yere gittim iyi geçti sırtım tutulmuş gibiydi çok iyi geldi kupalar.
Aşağı incem çay içmeye penyezim
Eve girince mis gibi sabun kokuyor
Oh şifa olsun abla yeter dinlen baya yoruldunGeldim eve yakınımızda bi yere gittim iyi geçti sırtım tutulmuş gibiydi çok iyi geldi kupalar.
çok geçmiş olsun canım Allah şifalar versinanneme gıdıyorum aksam
o da babamdan sonra cıddı rahatsızlandı cok agır grıp egcırıyor koah ve astım da asırı yukselmıs. oksıjensız kalıyor resmen. bugun doktora gıdecek yenıden bakalım
şifa olsun hacamatın bonusum , bende yaptırmak istiyorum aslında hiç yaptırmadım biraz korkuyorum herhaldeGeldim eve yakınımızda bi yere gittim iyi geçti sırtım tutulmuş gibiydi çok iyi geldi kupalar.
Gel kuzum evim gönlüm her zaman açık başım üstüne ❤❤❤Nasip olurda Konya'ya yolumuz düşerse gelicem sana paremmmşöyle bir sofrada bahçenizde hasbiyal ederiz inşaAllah
Benimde aklıma düşürdünEvi süpürdüm
Dünden kalan çamaşırları toplayıp yerleştirdim
Etrafı topladım
Toz aldım
Mutfakta bir iki çekmece dağılmış orayı düzenledim
Banyoyu temizledim yerini sildim
Şimdi bi kahve yapar içerim.
Yemeğim yok kısır mı yapsam diye düşünüyorum yanına biseyler uydururum. Aklıma sen geldin kısır deyinceAktif Lora
çok sagol canımçok geçmiş olsun canım Allah şifalar versin
kalple ilgili sorunu varmıydı bugünmü belli olmuş tekrar çok geçmiş olsun yanında senmi kalıcaksın gerçi ilk gün genelde yoğun bakımada alabiliyolar ,eşimde olmuştu anjio 4 sene önce kalp krizi geçirmişti acilen yaptılarçok sagol canım
kalp ılaclarına baslatmıslar acilen
ve anjiyo olacak yarın