Düzenli Evimiz & Hayatımız

İyi niyetimin son kullanma tarihi geçti,geçmiş ola.Vay be diyebiliyorum ya hala😅
664a7e13e0d8119f292229624b379ea6.jpg

Gunaydinlar🤗🤗

Nego Nego ozel guclerin mi var bugun kiler dolabini silecektim ic dis bir tane de kanepe sileyim diyordum 😂😂
Günaydın💕
Bugun çok rahatım Ödevden dün bütün dolap üstlerini sildim 😂 Ama evi dip köşe yine süpürcem bütün koltuk altlarını falan süpürür silerim. Bazayı da geçenlerde düzenledim koltuklarda düzenli oh mis 😀
Çalışmadığın yerden ödevler bulucam sana🤣
Bugün mutfağa dip köşe dolap ici falan giricem gözüm korkuyor valla
Kolay gelsin

Günaydınn💕 benim koltuklarımın altı bazalı değil malesef o yüzden düzenleme yapamıcam. Ama cumartesiden bu hafta içine ertelediğim koltukların altlarını arkalarını süpürmek vardı. Onu yapıcam ☺️

Günaydınn💕 benim koltuklarımın altı bazalı değil malesef o yüzden düzenleme yapamıcam. Ama cumartesiden bu hafta içine ertelediğim koltukların altlarını arkalarını süpürmek vardı. Onu yapıcam ☺️

Dolap üstunu silerim baza koltuk altlari düzenli 🤩

Odevler çok güzel bunları inşallah bugün yapıp haber ederim :KK68: :KK200:
Kolay gelsin hepinize💪💪

M merve_eymen

Mutfak bakınca 1 saate biter deyip akşama kadar vaktimizi alabilen bir yer.
Kolay gelsin.
Dinlene dinlene 🥰kahveni iç öncesinden bol enerjili bir gün diliyorum 😘
Cok sağ ol canım ama tüm dolabı indiricem falan zor geliyor bir de video çekerek yapınca acısını ayarla in cik derken 1 satlik iş oluyor 5 saat inan ki bakalım dediğin gibi önce bir kahve yapayım 👍

Baza altlarım düzenli misafir için kullandığım yatak yorgan battaniyeler yastıklar var sadece hurcun içindeler misafir gelmediği için bazaları hiç kaldırmadım ne zamandır bugün bi kontrol edeyim ve buzdolabının üstünü sileyim :KK6:

Gunaydın kızlar ben ipin ucunu kacırdım tutamıyorum niye beceremiyorum anlamıyorum 🙈buraya gelmeye de yuzum olmuyor
Ayy olur mu hiç 😬 bak sana ipin ucunu veriyorum. Hadi 12 ye kadar nereden başlayacağını düşün. Bende kahvaltımı bitireyim maratona çıkalım☺️

Ayy olur mu hiç 😬 bak sana ipin ucunu veriyorum. Hadi 12 ye kadar nereden başlayacağını düşün. Bende kahvaltımı bitireyim maratona çıkalım☺️
Bende kahvaltı yapıyorum suan sonrada Cocukları kar oynamaya goturucem canım uyandıklarından beri basımın etini yiyorlar biraz gec cıkalım dersen olur.

X