Düzenli Evimiz & Hayatımız

Gunaydinlar

Nego ozel guclerin mi var bugun kiler dolabini silecektim ic dis bir tane de kanepe sileyim diyordum
Günaydın
Çalışmadığın yerden ödevler bulucam sana
Bugün mutfağa dip köşe dolap ici falan giricem gözüm korkuyor valla
Kolay gelsin

Günaydınn benim koltuklarımın altı bazalı değil malesef o yüzden düzenleme yapamıcam. Ama cumartesiden bu hafta içine ertelediğim koltukların altlarını arkalarını süpürmek vardı. Onu yapıcam

Dolap üstunu silerim baza koltuk altlari düzenli

Odevler çok güzel bunları inşallah bugün yapıp haber ederim
Kolay gelsin hepinize

M merve_eymen

Mutfak bakınca 1 saate biter deyip akşama kadar vaktimizi alabilen bir yer.
Kolay gelsin.
Dinlene dinlene kahveni iç öncesinden bol enerjili bir gün diliyorum
Cok sağ ol canım ama tüm dolabı indiricem falan zor geliyor bir de video çekerek yapınca acısını ayarla in cik derken 1 satlik iş oluyor 5 saat inan ki bakalım dediğin gibi önce bir kahve yapayım

Baza altlarım düzenli misafir için kullandığım yatak yorgan battaniyeler yastıklar var sadece hurcun içindeler misafir gelmediği için bazaları hiç kaldırmadım ne zamandır bugün bi kontrol edeyim ve buzdolabının üstünü sileyim

Gunaydın kızlar ben ipin ucunu kacırdım tutamıyorum niye beceremiyorum anlamıyorum buraya gelmeye de yuzum olmuyor
Ayy olur mu hiç bak sana ipin ucunu veriyorum. Hadi 12 ye kadar nereden başlayacağını düşün. Bende kahvaltımı bitireyim maratona çıkalım

Ayy olur mu hiç bak sana ipin ucunu veriyorum. Hadi 12 ye kadar nereden başlayacağını düşün. Bende kahvaltımı bitireyim maratona çıkalım
Bende kahvaltı yapıyorum suan sonrada Cocukları kar oynamaya goturucem canım uyandıklarından beri basımın etini yiyorlar biraz gec cıkalım dersen olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…