- 15 Temmuz 2020
- 3.485
- 6.356
- 30
Haha evet ETH idiEski adın neydi ki su htf gibi bir şey vardı o mu
Çok beğendim yeni ismin Çok hoş olmuş hayırlı günlerde kullanHaha evet ETH idi
İkisini de yapmadım. Üstümde bir ağırlık var, kalkamıyorum. Tembelliğim çöktü. Kızlar hava buz gibi,yatak odasında da petek yatağın arkasında hiç açmıyoruz onu. Zaten yorganımız kalın terliyoruz bile. Neyse işleri yapmamak için kendi kendimi telkin ediyorum. Amaaaan canımdan da mı önemli yatak odasının toplu olması, gidip tirtir titreyip topluycam hastalanınca kim bakacak bana falanDün çoook soğuktu. Soğuktan hiç iş yapamadım valla. Yemek yaptım yedik sadece.
Bugünse dünkü ve kahvaltının bulaşıkları nı yıkadım. Üç gün önceki yıkanan çamaşırlarımı katladım. Ev terlikleri mi yıkattım bir makina çamaşır yıkatıp astım. Sonra kombi bozuldu. Eşimin arkadaşı doğalgaz işinde onlar beraber uğraştılar epeyce. Pastaneden baklava aldım birde çay koyup. Kayınvalideme kaçtım.
Kesme aşı çorbası istiyordum ne zamandır. KV m yaptı yedik. Sonra eşimi çağırdım (yemek yapmamak için) oda yedi ve eve geldik.
Bu saatten sonra yapılacak işler
Şifonyeri düzenliycem (Dünkü çocuk dolabı ödevi yerine)
Yatak odamın tozunu alıcam.
Bu kadar
Arap sabunu hiç denemedim beya sabunla silerim silmem gereksesrlam kızlar. evin az önce videosunu çektim. nasıl bu hale geldi anlamadim bir türlü. heö dağınık hem de kirliiii.... büyük temziliğe başladım geçen hafta. mutfak ve salon bitmek üzere. sadece halısını silmem lazım. birde kapısıyla bir duvarı kaldı. sonra kolidor wc çocuk odası falan sırayla gidicem.
kendime bi sabah öğşeden sonra ve akşam rutini oluşturdum. geçen haftadan beri deniyorum. ıturttum bazı şeyleri. yarından itibaren daha dikkatli ve atlamadan devam etmeye çalışacağım. temizlik devam tabi kidee. her yeri elden geçirincede. hep dikkat edeceğim.
halıyı arapsabunu yada beyaz sabunla silsem olur mu?
Günaydın canım çay çekti rengi ne güzel gözüküyor
Afiyet olsunBugün hava çok soğuk içim donuyor genelde haftaiçi sabahları tek başıma çay demlemezdim ama bugünNego canımı çektirdi çaydanlığın dibine vuracam
Hamdolsun,sen nasılsınHerkese pasaklı hanımdan selamlar olsun.
Ne haber, herkes iyi mi?
En son takımda hatırlıyorum,sonra görmedim benAslında arada sırada diyet miyet biseyler bakıyorum.
Evi saldım iyice.
Gerçi eşime de güveniyorum sanırım karantinanin da etkisi var .
Hayırlı olsun yeni nickinTişükkür ederim bakalım kabul edecekler mi :)))
Gunaydinlar18 ocak ödevi
Bir kanepe altı veya baza altı düzenlemek
Bir dolap üstünün tozunu almak
kk birinci noteri
terliksuu
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
pawlover
M merve_eymen
H hasbeenandgone
Saricivcivcikcik