- 22 Aralık 2013
- 1.879
- 3.844
Tişükkür ederim bakalım kabul edecekler mi :)))Hadi hayırlı olsun şimdiden
Ay yok ayol israr edicem cikmicam hic ugrasamammmmBazen dinlenmek de gerek.
Benim yerime de oynayın biz kara hasret
Benim herife dicem disari gelirim ama yemek hazir solersenEvimi dip köşe temizlik yaptım.
Bu hafta mutfak perdesini yıkadım taktım.
Elektrik süpürgemi detaylı ic dış boru temizledim.
deterjan dolabimi ve çamaşır makinasi dolabimi iç dış temizledim .
Öğle yemeklerini de yedi minnoslar.
Bende tatlımı yedim
Simdi uzanıyorum.
Birazdan yemeğe gecicem ne yapsam bilmiyorum
Merhaba suspus,epeydir yoktun:)Selâmlar hanımlar
Ne güzel düzenli temizsiniz
Ev işi konusunda benim de motiveye ihtiyacım var.
Zira evi bişey götürecek
Benim herife dicem disari gelirim ama yemek hazir solersen
Hic yapamam, canim lahmacun istio
Benimki olse yapmazDışarıdan yemek yemeyi değil de onun yemek yapmasını teklif edicem bende pek ümidim yok ama belli mi olur belki tamam der de bende yemek yapmaktan kurtulmuş olurum.
yapamıyorum Negoo kafam yastığa yapıstı sağdan sola dönmeye üşeniyorum kolum uyuştuİş mi yapıyorsunuz
Tuvalete gitmeye useniom benyapamıyorum Negoo kafam yastığa yapıstı sağdan sola dönmeye üşeniyorum kolum uyuştu
Teklif ettim ama en son yemek yaptığında mutfağı kirletmissin dediğim için kabul etmiyor.Benimki olse yapmaz
En son sevgiliyken bana patates kizartirdi
Çok iyiymişPekmezli bir tatlı yaptım ama evde nişasta kalmadığı için sadece un kullandım o da istediğim gibi olmadı.
Güya lokum tatlısı olacaktı. Benimki kaşık tatlısı oldu
yine de tadi güzel. Ona şükür
Aleyküm selam burda çok yol katedersin. Ortam ve arkadaşlar çok tatlı ve samimi.
Ben de buraya katilali 2 ay olmuş gibi gorunsede yıllardır kadınlar kulübü fenomeniyim .
Ve en çok takıldığım forum burası.
Aslında arada sırada diyet miyet biseyler bakıyorum.Merhaba suspus,epeydir yoktun:)
Pöffff birde söylüyoryapamıyorum Negoo kafam yastığa yapıstı sağdan sola dönmeye üşeniyorum kolum uyuştu
Eski adın neydi ki su htf gibi bir şey vardı o muYepyeni kullanıcı adım ile karşınızdayım :))))