Düzenli Evimiz & Hayatımız

Dün çoook soğuktu. Soğuktan hiç iş yapamadım valla. Yemek yaptım yedik sadece.
Bugünse dünkü ve kahvaltının bulaşıkları nı yıkadım. Üç gün önceki yıkanan çamaşırlarımı katladım. Ev terlikleri mi yıkattım bir makina çamaşır yıkatıp astım. Sonra kombi bozuldu. Eşimin arkadaşı doğalgaz işinde onlar beraber uğraştılar epeyce. Pastaneden baklava aldım birde çay koyup. Kayınvalideme kaçtım.
Kesme aşı çorbası istiyordum ne zamandır. KV m yaptı yedik. Sonra eşimi çağırdım (yemek yapmamak için) oda yedi ve eve geldik.

Bu saatten sonra yapılacak işler
🐞 Şifonyeri düzenliycem (Dünkü çocuk dolabı ödevi yerine)
🐞 Yatak odamın tozunu alıcam.
Bu kadar

srlam kızlar. evin az önce videosunu çektim. nasıl bu hale geldi anlamadim bir türlü. heö dağınık hem de kirliiii.... büyük temziliğe başladım geçen hafta. mutfak ve salon bitmek üzere. sadece halısını silmem lazım. birde kapısıyla bir duvarı kaldı. sonra kolidor wc çocuk odası falan sırayla gidicem.
kendime bi sabah öğşeden sonra ve akşam rutini oluşturdum. geçen haftadan beri deniyorum. ıturttum bazı şeyleri. yarından itibaren daha dikkatli ve atlamadan devam etmeye çalışacağım. temizlik devam tabi kidee. her yeri elden geçirincede. hep dikkat edeceğim.
halıyı arapsabunu yada beyaz sabunla silsem olur mu?

Merhaba hanımlar. Tamda bugün hiçbir iş yapmadığımı yazmaya gelmiştim ama görüyorumki pekte yalnız değilmişim galiba bugün baya izin vermişiz kendimize ☺️
sadece dağınıklığı topladım yediklerimizin bulaşıklarını topladım.
Bide duşa kabinin içini cif poşet ikilisiyle ovdum. Bu kadar :KK51:

yatmadan önce bulaşık makinesini çalıştırırım kaparım günü ☺️

Dün çoook soğuktu. Soğuktan hiç iş yapamadım valla. Yemek yaptım yedik sadece.
Bugünse dünkü ve kahvaltının bulaşıkları nı yıkadım. Üç gün önceki yıkanan çamaşırlarımı katladım. Ev terlikleri mi yıkattım bir makina çamaşır yıkatıp astım. Sonra kombi bozuldu. Eşimin arkadaşı doğalgaz işinde onlar beraber uğraştılar epeyce. Pastaneden baklava aldım birde çay koyup. Kayınvalideme kaçtım.
Kesme aşı çorbası istiyordum ne zamandır. KV m yaptı yedik. Sonra eşimi çağırdım (yemek yapmamak için) oda yedi ve eve geldik.

Bu saatten sonra yapılacak işler
🐞 Şifonyeri düzenliycem (Dünkü çocuk dolabı ödevi yerine)
🐞 Yatak odamın tozunu alıcam.
Bu kadar
İkisini de yapmadım. Üstümde bir ağırlık var, kalkamıyorum. Tembelliğim çöktü. Kızlar hava buz gibi,yatak odasında da petek yatağın arkasında hiç açmıyoruz onu. Zaten yorganımız kalın terliyoruz bile. Neyse işleri yapmamak için kendi kendimi telkin ediyorum. Amaaaan canımdan da mı önemli yatak odasının toplu olması, gidip tirtir titreyip topluycam hastalanınca kim bakacak bana falan :KK53: meğersem sesli konuşuyorum bunları, eşim gitmiş yatağı çevirip peteği açmış. Mesajı aldım hallettim diyor :KK53: ne mesajı ya Allah Allah derken. Git topla yatak odasını peteği açtım işte sanki aç desen açmıycam yok hastalansa kim bakacakmış diyor 😂😂😂

srlam kızlar. evin az önce videosunu çektim. nasıl bu hale geldi anlamadim bir türlü. heö dağınık hem de kirliiii.... büyük temziliğe başladım geçen hafta. mutfak ve salon bitmek üzere. sadece halısını silmem lazım. birde kapısıyla bir duvarı kaldı. sonra kolidor wc çocuk odası falan sırayla gidicem.
kendime bi sabah öğşeden sonra ve akşam rutini oluşturdum. geçen haftadan beri deniyorum. ıturttum bazı şeyleri. yarından itibaren daha dikkatli ve atlamadan devam etmeye çalışacağım. temizlik devam tabi kidee. her yeri elden geçirincede. hep dikkat edeceğim.
halıyı arapsabunu yada beyaz sabunla silsem olur mu?
Arap sabunu hiç denemedim beya sabunla silerim silmem gerekse

Bugün yaptıklarım;
❄️ Çamaşır katlayıp yerleştirdim
❄️ Dağınıklık topladım
❄️ Çamaşır yıkandı astım
❄️ Börek,mercimek köftesi ve tavada kadayıf tatlısı yaptım hafta sonu hamur işi yemeyi çok seviyorum(gelsin kilolaar😅)
Çayımızı da içtik bebişi uyutuyorum şimdi. Eşim oğlanları yatırır bende. Bulaşıkları makineye yerleştiririm. Gün bitti böylelikle

Bnde bugun iş yapmayanlardanım😂 Eşim evdeydi birde üc gündür dip köşe temizlik yapıyorum el değmedik yer kalmadı bugun biraz dinleniyim dedim. Yine de yazıyım yaptıklarımı
🎈 Kahvaltı hazırladım bulaşıkları makinaya dizdim
🎈 Nevresim yıkamıştım onu Ütülediim kaldırdım
🎈 Bi makina çamasır attım serdim
🎈 İskender yaptım, puding yaptım
🎈 Bulasıkları makinaya dizdim çalıştırdım yerleştirdim
🎈 Mutfagı holü oturma odasını dik süpürgeyle süpürdüm

Günaydın.
daa4e2f5113f10a04fb812952a585bbb.jpg

X