Düzenli Evimiz & Hayatımız

Ben kil maskesini aktardan alıp yapıyorum hiç tarif bilmiyorum
Spora ben de başladım 3 gündür bu istikrarla giderim inşallah
Temizlik+maske koyuyorum bide ayaklara şeydersek inş
Ayy hadiiii ayaklara napcan poşetli bi maske var çok methediyolar ona benzer evde var mı acaba

Dur hele heycanlanma rosmanda varmış öyle nasır çorabı gibi bişey dedi almanyada bi arkadaş ama burda rosmana sorduk yok dediler.

Netten bakıcam yine ayak peelingi malzemelerine watsons da varmış aklında olsun.
Ben evdeki malzemeyle anca vazelin ve çorap :))

süpersin

ben yaparsam ilk kez yapmış olcam uzun zamandan sonra

Ben de bunu çok görüyorum da cesaret edemedim bu ara sertleşmeye başladı ayağım nedense. Vazelin de yok krem çorap yapim ben de bari

Eklentiler

• 07A12A85-B0A0-46D8-9B8C-7C5617A56BCA.jpeg
    236,4 KB · Görüntüleme: 22
Ben de bunu çok görüyorum da cesaret edemedim bu ara sertleşmeye başladı ayağım nedense. Vazelin de yok krem çorap yapim ben de bari

bu markanın ürünleri güzel genelde ama:) gratiste var mı acaba. Gratis çok yakın bziim eve:)

Olsun niyet etmekte süper haydi başla sen de 5litrelik deterjan şişeleriyle yapıyom iyi oluyo

ağırlık kaldırmam canım ya:) kaldiramam eşimin ağırlık seti var ama bana göre değil

ben Leslie denemek istiyorum:)

Olur tabi ya benimde çok kuru bu ara egzamaya benzer bişey var ayağımda o büyüyo gibi nemli tutmam lazım ki kuruluktan kaşınmasın.

Nasır çorabınada kızım için baktım topuğunda nasır çıkmış onun için araştırırken. Domates sarıcam şimdilik bakalım nolucak.

Tavsiyelere bilgilere açığım

Vardır herhalde gratiste de baksana bi sitesinden

leslie de sıkılıyorum ben ya ama dene faydasını gören çok

Benimde çocukken parmağımın içinde çıkmıştı nasır. Eczaneden nasır bandı almışlardı yara bandı gibi ama ilaçlı gibiydi tam nasıra uygun o işe yaramıştı

senin evde köpek besleme sen belli aslında benim imkanım olsa direk kediciyim
Kedileri de severim ya çok istiyorum da eşim yanaşmıyo ikinci bi köpek o zaman diyorum ona da yanaşmıyo kaldım benim huysuza O da bu ara 2 yaş sendromu gibi bişeye girdi. Gardropta uyumayı huy edindi nevresimleri eşeleyip içine girip uyuyo gece biz uyurken

yalnızlıktan işte o da kardeş istiyo deseydin eşine
benim oglanda anne babam bana bı kız kardeş alsın diyo

Bugün yaptıklarım;
-Kahvaltı hazırladım bulaşıkları makineye yerleştirdim
- akşam yemeğini erken hazırladım
-1 makine çamaşır yıkayıp astım
- detaylı süpürdüm
-buzdolabı, bulaşık mak. Çamaşır mak. Çektirip altlarını arka ve yanlarını temizledim.
-yerleri sildim
- toz aldım
-mutfak halısını yıkadım
- muslukları parlattım ödevlerden.
-akşam yemeği bulaşıklarını yerleştirdim.
-helva kavurdum.
güzel bir akşam olsun hanımlar, şimdiden mutlu pazarlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…