- 22 Aralık 2013
- 1.879
- 3.844
O bensem kullanıcı adımı değiştirmek istiyorum bir süredirHoşgeldin :))UcanSupurge sipirge bu kullanıcı adını nasıl telaffuz ediyosun acaba? H sesini verirken darlandım
Beni de alın gi
Geldiiimm hadi gideliimmo benim pawbekliyorum seni
Sen nere biniyon sen lokomotif değilmisinBeni de alın gi
O bensem kullanıcı adımı değiştirmek istiyorum bir süredirama yerine ne koyacağımı bilemiyorum..... İsim annesi olmak isteyen var mııııı
Aldım odevımı bugun biraz spora agirlik vericem ama sonrasında ev islerine donus yapıcam16 ocak ödevi
Çocuk gardolabı düzenlemek
Muslukları parlatmak
Ev terliklerini yıkamak
kk birinci noteri
terliksuu
Bonus
@Pasiflora25
@musluk suyu
pawlover
@merve-onur
@hasbeenandgone
@Saricivcivcikcik
@Feslegen Kokulu Nane
@Ataayemi zeynepyu
@MorVampirella
@mavidelisiii
@Birtekefem
@_Reyyan
@renksizgokkusagi
UcanSupurge
@malipina
@morkagit
askrhpozitif
@hayalim gercek oldu
@zeynebzeyneb
@- Ayla
@Portakalli cikolat
@Gonulmeyvesi
@Limonsuzzcay
@nnnadal
@Nikinik
havali-
@Babsy baby
@Coolpeople
Ay yapalım ya bu haftasonu kocam yok işim de yok tam keyif haftasonusu sözler sözüpawlover
terliksuu
kk birinci noteri
Maratondan sonra keyif yapıcaz dimi söz verinpaw söz versin insan gibi iş yapıcak
pawlover
terliksuu
kk birinci noteri
Maratondan sonra keyif yapıcaz dimi söz verinpaw söz versin insan gibi iş yapıcak
Çiçeklerimde minnak sinekler uçuşuyo ya 2 haftadır kurtulamadım napsam
1de gitcem 2de gelirim ben de inşallahsöz bonuszaten keyif eşittir ben
evi topladım ben:) şimdi süpürüp silcem inşallah:)
bı saat sonra gelirim
Yok ya topraklarına da hiç ellemedim yeni bi çiçek almıştım onda varmış galiba hepsini sardı su koyduğum an hepsi uçuyo etrafasaksılara yeni toprak ekledin mi yani torf onlar nemli olduğu için sinek yapiyomus diye gördüm bı videoda pawim
E te heHoşgeldin :))UcanSupurge sipirge bu kullanıcı adını nasıl telaffuz ediyosun acaba? H sesini verirken darlandım
Benim adımı bile Kazen koyduO bensem kullanıcı adımı değiştirmek istiyorum bir süredirama yerine ne koyacağımı bilemiyorum..... İsim annesi olmak isteyen var mııııı
Tedide sprey var ilaç ben daha öncede almıştım al ondan sık kuzumÇiçeklerimde minnak sinekler uçuşuyo ya 2 haftadır kurtulamadım napsam
Tedide sprey var ilaç ben daha öncede almıştım al ondan sık kuzum
E te he
Benim adımı bile Kazen koydu
Eh işte yapın hahah eh diye okuyorum ben zatenO bensem kullanıcı adımı değiştirmek istiyorum bir süredirama yerine ne koyacağımı bilemiyorum..... İsim annesi olmak isteyen var mııııı