- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.525
yaparken birinci resimdeki sanıyorum kendimi ama yaptığımda ikinci gibi oluyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay valla keşke atabilsek ya her yere kar yağıyo bizim buraya yağmur tüm sevincim kaçtı ben kar insanıyımkimse de gelmiyor bu akşam pawim
birazdan tavla atarz artık
Ay valla keşke atabilsek ya her yere kar yağıyo bizim buraya yağmur tüm sevincim kaçtı ben kar insanıyım
kahvelerimizi de yapardık bi yandan da dedikodu oh oh
Dutmuyor buralar hep ıslaksonra şener şen gibi zarları fincanla atalım derken yutmayalim da pawim
ben yağmur da çok severim kar da
gece kara donecekmis galiba canım
Ben tavla bilmem ki zar tutayım maksat neşemizi bulalımsonra şener şen gibi zarları fincanla atalım derken yutmayalim da pawim
ben yağmur da çok severim kar da
gece kara donecekmis galiba canım
Dutmuyor buralar hep ıslak
Evet burası da öyle ama akrabaların oralar bembeyaz hepDutmuyor buralar hep ıslak
Ben tavla bilmem ki zar tutayım maksat neşemizi bulalım
Bizim burda gece 5ten sonra kar gösteriyo şuan yerler sel oldu asla tutmaz ki
Demin köpeği gezdirirken bi araba başka yerden gelmiş onun üstünden aldım oynadım accıkburada ıslak ya
bakara dönünce balkonlara çöp poşeti falan mı sersek. bari balkonda karınız olur azcik
Kağıt oynayalım bari onda iyiyimdirAllah seni ben de bilmiyorum iyi mi
ben de dün sabah yaptığı aynısınıDemin köpeği gezdirirken bi araba başka yerden gelmiş onun üstünden aldım oynadım accık
Kağıt oynayalım bari onda iyiyimdir
Yıllardır hasret kaldık ya en son 2 sene önce doyasıya gördüm onda da teleferikten düşmüştümben de dün sabah yaptığı aynısını
bı avuç kar yetti mutlu olmaya
Okey gibi aslında basit eşimi telefon başından kaldırma yöntemimonu da bilmiyorum ben ama çabuk öğrenirim
Yıllardır hasret kaldık ya en son 2 sene önce doyasıya gördüm onda da teleferikten düşmüştüm
okeyi de ataninca arkadaşlar öğretmiştiOkey gibi aslında basit eşimi telefon başından kaldırma yöntemim
Ne oynuyoz kağıtla
oynamiyoz çünkü ben bilmiyom sen bilin mi