- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.217
Bence dursun o zamanÇocukların dolabı uzun zAmandır aklımdaydı
Ama şöyle bir durum var yakında taşıncaz ve yeni dolap alcaz çocuklara. Bende ondan hepten salmıştım düzenlemiyordum. Sizce ne yapayım taşındıktan sonra mı yapayım ?
Amin canım aminKızlar dün kaynımlar boşandı. Yengemiz gitti. Ağla ağla helak olduk hepimiz. Bazen Bdv de boşanın vs yazarken, eşi kötü anlaşamıyor boşanmakta ne var diyordum. En kötü ne olabilir. Meğer ne kadar kötü bir şeymiş Rabbim kimseye yaşatmasın kimse boşanmak zorunda kalmasın.
Eşimin hala gözleri dolu. KV mi demiyorum bile. Ne yiyor ne içiyor. Yengeyle çocuğu havaalanına bıraktık eşimle. (Bir süre memlekette kalıp gelecekler). Kadın 20 yaşında evlenmiş. İstememiş ailesi vermiş, kaynıma da o zamanlar diyememşş. Sonrasında iyi bir insan ama sevemedim. Isınamadım artık yapamıyordum diyip oda ağladı. Ah ah bu aileler. 20 gün sonra gelecekler. Evi tamamen boşaltacaklar. Eşyaları ikisi de istememiş. Satılacakmış herşey. Anne çalıştığı için çocuğa KV de bakıyordu zaten böyle devam edecek velayet babada ama yengem işten çıkılta alacak çocuğunu. Öyle işte Rabbim kimsenin ağzının tadını bozmasın, hayırlı huzurlu yuvalar nasip etsin.
Kolay gelsinAldım odevımı bugun biraz spora agirlik vericem ama sonrasında ev islerine donus yapıcam
Tarçın serp diplerineÇiçeklerimde minnak sinekler uçuşuyo ya 2 haftadır kurtulamadım napsam