Düzenli Evimiz & Hayatımız

Çocukların dolabı uzun zAmandır aklımdaydı 😍
Ama şöyle bir durum var yakında taşıncaz ve yeni dolap alcaz çocuklara. Bende ondan hepten salmıştım düzenlemiyordum. Sizce ne yapayım taşındıktan sonra mı yapayım ?
Bence dursun o zaman
Kızlar dün kaynımlar boşandı. Yengemiz gitti. Ağla ağla helak olduk hepimiz. Bazen Bdv de boşanın vs yazarken, eşi kötü anlaşamıyor boşanmakta ne var diyordum. En kötü ne olabilir. Meğer ne kadar kötü bir şeymiş Rabbim kimseye yaşatmasın kimse boşanmak zorunda kalmasın.

Eşimin hala gözleri dolu. KV mi demiyorum bile. Ne yiyor ne içiyor. Yengeyle çocuğu havaalanına bıraktık eşimle. (Bir süre memlekette kalıp gelecekler). Kadın 20 yaşında evlenmiş. İstememiş ailesi vermiş, kaynıma da o zamanlar diyememşş. Sonrasında iyi bir insan ama sevemedim. Isınamadım artık yapamıyordum diyip oda ağladı. Ah ah bu aileler. 20 gün sonra gelecekler. Evi tamamen boşaltacaklar. Eşyaları ikisi de istememiş. Satılacakmış herşey. Anne çalıştığı için çocuğa KV de bakıyordu zaten böyle devam edecek velayet babada ama yengem işten çıkılta alacak çocuğunu. Öyle işte Rabbim kimsenin ağzının tadını bozmasın, hayırlı huzurlu yuvalar nasip etsin.
Amin canım amin:KK43:
Aldım odevımı bugun biraz spora agirlik vericem ama sonrasında ev islerine donus yapıcam 😂😂
Kolay gelsin😘
Çiçeklerimde minnak sinekler uçuşuyo ya 2 haftadır kurtulamadım napsam 👀
Tarçın serp diplerine

Canım ben bi kaç gündür biraz rahatsızım çok bişey yapamıyorum o yüzden
Bugünde anca kahvaltı softasınu topladım bulaşıkları makineye yerleştirdim yokanacakları yıkadım
Mutfak musluğunu parlattım
Evim toplu 😊

Canım ben bi kaç gündür biraz rahatsızım çok bişey yapamıyorum o yüzden
Bugünde anca kahvaltı softasınu topladım bulaşıkları makineye yerleştirdim yokanacakları yıkadım
Mutfak musluğunu parlattım
Evim toplu 😊
Geçmiş olsun canım

Eşim evdeyken iş yapamazdım normalde ama bugun yaptımmm😂😂 Eşime merdiveni getirttim uzanamadığım nere varsa temizledim.
🎈 Gardırobun üzerini sildim
🎈 Banyonun dolabının üzerini sildim,tavanını sildim
🎈 Vestiyerin üzerini sildim
🎈 Mutfak dolabının üstlerini sildim
🎈 Mutfagı duvarlarını sildim
🎈 Çamaşır katladım yerleştirdim
🎈 Evi havalandırdım, nevresim değiştirdim
🎈 Bunların dısında da işte kahvaltı bulasık falan onlar hergün olan şeyler
🎈 Ödevden de muslukları parlatırım sürekli yapıyorm zaten,bide terlikleri makinaya atarım. Kızımın dolabını geçen hafta düzenledim kücülenleri seçtim.
🎈 Birazdan da yemek yapcam bugunluk bu kadar 😊😘

Çocuklu evde iş hiç bitmiyor gerçekten. Eşimle ikimiz bu saat oldu daha işleri bitiremedik. Katlanılan çamaşırları da yerleştirip yemek hazırlığına geçiyorum hemen.
(2 sepet daha katlanacak çamaşır var 🥺)
Bugün yaptıklarımız;
Ev süpürülüp silindi.
Toz alındı.
Çamaşır yıkandı asıldı.
Bulaşıklar rutin zaten.
Nevresimler değiştirildi.
Wc temizlendi 👍🏻

Geldim. :halay:

Normal günlük işlerimi yazmıyorum.
Ekstralarimi yazıyorum.

❤Çocuk elbise dolabını kıyafetleri düzenledim.
❤Çorapları eşi çıkmışlari bulup esledim (benim cocuklar bayılıyorum çorap eşi bozmaya)
❤Kendi dolabimi kiyafetlerimi tekrar kitap gibi katlayıp yerlestirdim. Boyları enleri esitledim.
❤Esarp dolabima el attim bone Esarp sal hepsini ayırdım duzenledim. Çok güzel oldu.
❤Krem parfüm ve bakim urunlerimin dolabını duzenledim ve temizledim.
❤musluklar parlaktı daha da parlattım 💖💖💖
❤Aksam yemegini yedik makina temiz onlari çıkarıp kirlileri yerlestiricem.
❤Eve de bir akşam süpürgesi cekersem. Bugün bitmiş olacak.

Ödevlerden;
Nego Nego

💕💕💕Ikisi yapıldı. 💕💕💕

Bir terlikleri yikamadim 🙈

onun için güneşli hava bekliyorum içeride kurutmak istemedim. 🌞

Ohhh derin bir nefes aldım size bir şarkı armağan edip cikicam. 💐

Bi gittim pir gittim yine 👀

mutfağı topladım
Muslukları fayansları parlattım
Herşey parlıyo böyle olmaz diye dolapları da dıştan sildim
Buzdolabını iç dış temizledim
Bulaşık makinesini temizledim

Sonra hazır mutfaktayken şunu da yapim ay bunu da canım çekiyodu derken bi baktım 5 çeşit yapmışım 😂 3 gün yeriz artık heralde 🤣

katya evi süpürdü ben de peşine viledayla dolandım
Mutfağı tekrar temizledim kahvemi aldım keyife geçtim 🥳

Bonus Bonus kk birinci noteri kk birinci noteri bakım yapalım mı 👀👀 + başka katılmak isteyenler

mutfağı topladım

Sonra hazır mutfaktayken şunu da yapim ay bunu da canım çekiyodu derken bi baktım 5 çeşit yapmışım 😂 3 gün yeriz artık heralde 🤣

Bonus Bonus kk birinci noteri kk birinci noteri bakım yapalım mı 👀👀 + başka katılmak isteyenler

ellerine sağlık pawim😍😍
ay süper ötesi olur ya😍 bugün sabah da aklımdan geçmişti 😁 bana kıl maskesi tarifi verir misin canım

ben sabah bulaşık makinesini boşalttım doldurup çalıştırdım, kahvaltı hazırladım sonra kaldırdım, çamaşır katladim kaldırdım, çamaşır yıkayıp astım, evi komple topladım dip köşe temizledim, yemek yaptım, bulaşık makinesini tekrar boşaltıp doldurup çalıştırdım.

aralarda kahve yemek :)
şimdi de ders çalışıp TV izliyorum:)

birazdan yine kahve icicem. yatmadan önce belki spor da yaparım

mutfağı topladım

Temizlik+maske koyuyorum bide ayaklara şeydersek inş

X