Düzenli Evimiz & Hayatımız

Kızımın dolabını düzenleyeyim
Terlik giymiyoruz zaten gelen giden de yok muslukları her lavabo temizlediğimde parlatıyorum mutfağınkini de neredeyse her gün su lekesi en sevmediğim çünkü

Teşekkür ederim cevabınız için. Gördüm o markayı almamıştım. Bir deneyeyim. Not aldım

Bitti kahvaltım, salonu toplamaya başlıyorum halay eşliğinde

çamaşırı astım
kuruyanlari katladim kaldırdım
yeni çamaşır attım
bulaşık makinesini çalıştırdım
çöpleri topladım eşime attırdım
oğlana meyve verdim

şimdi sade bir kahve içip salona hücum edicem

Çocukların dolabı uzun zAmandır aklımdaydı
Ama şöyle bir durum var yakında taşıncaz ve yeni dolap alcaz çocuklara. Bende ondan hepten salmıştım düzenlemiyordum. Sizce ne yapayım taşındıktan sonra mı yapayım ?

Kızlar dün kaynımlar boşandı. Yengemiz gitti. Ağla ağla helak olduk hepimiz. Bazen Bdv de boşanın vs yazarken, eşi kötü anlaşamıyor boşanmakta ne var diyordum. En kötü ne olabilir. Meğer ne kadar kötü bir şeymiş Rabbim kimseye yaşatmasın kimse boşanmak zorunda kalmasın.

Eşimin hala gözleri dolu. KV mi demiyorum bile. Ne yiyor ne içiyor. Yengeyle çocuğu havaalanına bıraktık eşimle. (Bir süre memlekette kalıp gelecekler). Kadın 20 yaşında evlenmiş. İstememiş ailesi vermiş, kaynıma da o zamanlar diyememşş. Sonrasında iyi bir insan ama sevemedim. Isınamadım artık yapamıyordum diyip oda ağladı. Ah ah bu aileler. 20 gün sonra gelecekler. Evi tamamen boşaltacaklar. Eşyaları ikisi de istememiş. Satılacakmış herşey. Anne çalıştığı için çocuğa KV de bakıyordu zaten böyle devam edecek velayet babada ama yengem işten çıkılta alacak çocuğunu. Öyle işte Rabbim kimsenin ağzının tadını bozmasın, hayırlı huzurlu yuvalar nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…