Düzenli Evimiz & Hayatımız

Ben gündüz ütü yapamıyorum çocuklardan ütü saati genelde gece yarısı oluyor pazardan pazara garanti ara sıra olanları saymıyorum

ben hep işe gitmeden sabah erkenden yapıyorum:)
akşama pilin biter benim hiç bişey yapamam:)

Bende de var az önce topladım bir de içeride asılı var katlamadan yatıyorum sırf maratona hazırlanmak amaç tembellik değil heeee
Slm mervecim youtube a video atıyorum demiştin daha bugün bakmaya fırsatım oldu en son ki videonu izledim kendime benzettim temizlik yapısını ve çocuğunu temizlik arasında sevişini çok tatlısınız

Slm mervecim youtube a video atıyorum demiştin daha bugün bakmaya fırsatım oldu en son ki videonu izledim kendime benzettim temizlik yapısını ve çocuğunu temizlik arasında sevişini çok tatlısınız
Teşekkür ederim canım beğenmene özellikle temizlik konusunda benzememize çok sevindim oglumda hem enerji veriyor hem enerjimi yiyor tam canavar

eşinin iş kıyafetleri mi vardı
yarın sabah ben de yapcam ütü
Aynen iki haftadır evdeydi yarın gidiyo göbek atcam ayrıyeten havlular yastık kılıfları benim bi kaç parçs bişiyim vardı bileğimi perte çıkardım
Her pazar akşamı 1 haftalık ütülüyorum ektralar hep beklemede duruyor gerektikçe yapıyorum hani ödevlerden birgün ütü çıkarsa şansıma o gün birikenleri eritirim
Rutin iyi oluyo en iyisi öyle de ben asla rutine uyamıyorum ya
eline sağlık.

Bende topladım çekmecemi şükür bu seferde diğerleri gözüme battı iyice inş fırsat olur yaparım onlarıda
Ellerine sağlık benim de şifonyerin bi çekmesi var bi yıldır açmadığım ablam geçen sene teyze olma hevesiyle bebek zıbını falan almıştı o çekmeceye el atamadım daha hiç bi ara benim de orayı temizlemem düzenlemem lazım senin yapcağın zaman birlikte yapalım

Yaa çok tatlısın
Asıl o tatlı sensin.
İzleyince kanım kaynadı sana ne kadar sevgi doluymussun maşallah ya 2 yaş doğum günü videonu izlerken duygulandım çünkü biz de öyle koranadan dolayı yalnız kutladık.
Çocuğuna karşı duyguların çok güzel.

Benim de 3 - 4 yaşlarında 2 çocuğum var oyunlarla temizlik yapabiliyorum senin gibi. Bazen onlar süpürmek istiyor heveslik veriyorum ellerine

pawlover havluları falan hep ütüler misin arada hijyenik olsun diye mi ütülüyosun pawim
Havlu ve yastık kılıfına takığım ya iki elim kanda da olsa ütülemeden kullanamıyorum bi kaç manyaklığım var yapmazsam hasta olcam gibi hissettiğim onlardan birii

Havlu ve yastık kılıfına takığım ya iki elim kanda da olsa ütülemeden kullanamıyorum bi kaç manyaklığım var yapmazsam hasta olcam gibi hissettiğim onlardan birii
İlk evlendiğim zamanlar o takıntı bendede vardı ütüsüz nevresim seremiyordum yastık ve havluları ütülemediğimde pis gözüyle bakıyordum şimdi yıkadıklarımı biran önce dolaba katlayıp koyduğumda mutlu hissediyorum üç çocukla hayat çok zormuş artık o eski ben, ben değilim

İlerde nasıl olurum bilmiyorum da ben başka evde tuvalete falan da giremem. Ablamda bile temiz olduğunu bilsem de hastalık kapcam gibi hissediyorum 10 saatte sürse eve gelene kadar asla tuvalete gidemiyorum havlu ve yastık kılıfı da öyle bide mutfak bezleri yıkayıp tekrar tekrar kullanamıyorum bi iki gün kullanıp evin başka bölgesine geçiriyorum asla tezgah masa silemem hastalık kapcam gibi bi manyak his oluyo içimde başkasının mutfak bezine de asla elleyemem bi değişiğim

Sen benim bayağı bir üst modelim çıktın ben öyle değildim dikkatli ol böyle şeyler hayatı çekilmez yapabilir arkadaşımda senin gibiydi şimdi psikiyatriste gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…