- 30 Ocak 2015
- 18.702
- 20.654
- 598
- 29
Hangi dolaplar bu acarlarsa diye düsündügün mutfak kaşık bıçak çekmecesini buzdolabına aynısını yapıyorum bende. Bide camlar ve duşakabin mutlaka temiz olmalı gibi hissediyorum biri gelecekseYa bu misafir gelecek diye tüm ev tertemiz misler gibi olmak zorunda mı ? Öyle bir stres yapıp evin her köşesini temizliyorum yorgunluktan canım çıkıyor sonra misafir çağırmak yük oluyor. Dün kaç çekmece dolap içi döküp sildim ya açarlarsa diye. Petekleri yanmayan kullanmadığımız odaları bile pırıl pırıl yaptım girerlerse diye. Sonrada çağırmaya eriniyorum böyle olunca
Geçmiş olsun canım hem babaannene hem de sanaTansiyonuna baktık bonus yüksek tansiyon hastası normalde astım koah hepsi var. Tansiyonu normal cıktı. 24 saat oksijen makinesi takılı bide bi saat taktıgı bi makine var babam onu takmıs ondan sonra olmus ama bilemedik her gün birer saat takıyo. 2 kere üst üste kanadı cokta fazla kanadı zor durdurduk. Tekrarlasaydı götürcekti babam hastaneye.
Ayy Allah kabul etsinBugün çocuklar da oruç tutuyoroğlum mantı istedi iftara
Aminn sağol teyzesiAyy Allah kabul etsin
Senin çocuklar kaç yaşındaydı limonsuz maşallah yaBugün çocuklar da oruç tutuyoroğlum mantı istedi iftara
Bende böyleyim ve aşırı yıpratıcı yaYa bu misafir gelecek diye tüm ev tertemiz misler gibi olmak zorunda mı ? Öyle bir stres yapıp evin her köşesini temizliyorum yorgunluktan canım çıkıyor sonra misafir çağırmak yük oluyor. Dün kaç çekmece dolap içi döküp sildim ya açarlarsa diye. Petekleri yanmayan kullanmadığımız odaları bile pırıl pırıl yaptım girerlerse diye. Sonrada çağırmaya eriniyorum böyle olunca
Teşekkür ederim canımGeçmiş olsun canım hem babaannene hem de sana
Yeşilliklerin harika görünüyorYeşillikleri yıkadım
Yarının yemeği için pırasa doğradım
Meçimek çorbası yaptım
Allah kabul etsin Arda da ilk gün tutmustu. Ama bi daha teklif etmedim tutsr mıBugün çocuklar da oruç tutuyoroğlum mantı istedi iftara
Kızım 10 oğlum 7 yaşındaSenin çocuklar kaç yaşındaydı limonsuz maşallah ya
Amin canımAllah kabul etsin Arda da ilk gün tutmustu. Ama bi daha teklif etmedim tutsr mı
Yeter dinlen artıkben anca ortalık topluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?