Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim canım evet doğum günleri yalnız geçiyor ama çok güzel geçti bizim için ailecek eğlenmeyi seviyoruz hayat somurtmaya geçmiyor heleki çocuklar varsa hep mutluluk. Allah bağışlasın sana ve eşine çocuklarını Allah kötü gün göstermesin inşallahAsıl o tatlı sensin.
İzleyince kanım kaynadı sana ne kadar sevgi doluymussun maşallah ya 2 yaş doğum günü videonu izlerken duygulandım çünkü biz de öyle koranadan dolayı yalnız kutladık.
Çocuğuna karşı duyguların çok güzel.
Benim de 3 - 4 yaşlarında 2 çocuğum var oyunlarla temizlik yapabiliyorum senin gibi. Bazen onlar süpürmek istiyor heveslik veriyorum ellerine![]()
Günaydın hanimlar.
Bugün;
Kuruyan camasirlari katlicam
Toz alcam
Tuvaletleri temizlicem
Evi süpürüp silcem
Sabahtan yemegimin birini yaptım evi toparladim yatagi havalandırıp topladim.
Kahvemi icip toza tuvaletlere giriscem. Bugün islerimi erkenden bitirme planım var.
Hatta bonus usûlü saat tutcam
Nego Canim hosgeldin
❤
Ellerine sağlıkbenim de şifonyerin bi çekmesi var bi yıldır açmadığım ablam geçen sene teyze olma hevesiyle bebek zıbını falan almıştı o çekmeceye el atamadım daha hiç bi ara benim de orayı temizlemem düzenlemem lazım senin yapcağın zaman birlikte yapalım
![]()
Aa çok sevindim çok teşekkür ederimBende izledim begendim abone de oldum![]()
Bi iki kere denedim hakkaten bayagi iyi oluyo kız nasil kesfettiysen hem verimli hem hizli temizliyo insanAyakların arkaya vuruyor bazen yetişicem diye bezi orayada sürim burayada sürim derken süre akıp gidiyeah
HayırlısıAllah hayırlı evlat nasip etsin güzel günlerde kullanın inşallah onları.
Bi iki kere denedim hakkaten bayagi iyi oluyo kız nasil kesfettiysen hem verimli hem hizli temizliyo insan![]()
Dün girmişte aslındaterliksuu nerdesin olum sen
HoşgeldinGünaydınnnn
Eki Görüntüle 2758674
Tatile çıktım
Şimdi görecek nego kimler neler yapmışToplu etiket topuna girmiyim
Nego 11 ocakta gelicekmiş.
Uslu birer kız olup evleri temiz tutarsak belki şirinleri falan görürüz.
Negoda bizi görecek mi? Evelallah her daim görür![]()
YakaladımAha nego gitmis ben bugün is yapmicam
Gelince hesabini sorarsa yandik ama![]()