- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.525
- 598
Kahve yapıyorım sütlü kafamdan çıkan dumanda az dinmiş olur.
Kaç dk ulan 2 çekmece bi şifonyer üstünü toplamak
Bak bu nicki de aynı okuyoruzDaha yaratıcı bişey beklerdim senden hasbe geçen hafta kapıyı vermişti
Uzun okursam sıkıntıdan hasbe ednon diyorum bitiyoBak bu nicki de aynı okuyoruzhatta adının hasibe olduğunu bile düşünmüştüm
şurada bir beyaz çikolata mi gördüm ben
Püskevit kırığı patlak matlak bişeyler var içinde
Sayenizde gaza geldim mutfağı topladım ıspanakları yıkadım kızın döktüğü mısırları topladım çocukların üstlerini verdim kızı yatırdım oğlanı ayaklarıma aldım büyük kitap okuyor şimdi de onu dinliyorumyarın ben maratondayim:) bana eşlik edebilirsin. ama burda sürekli maratona giden birileri olur:)
istersen şimdi çıkalım hemen:)
bulaşık makinesi boşaltıp doldurcam ben var mısın 15 dk bı iş yapmaya
Hoşbuldum sizin görevler benim hep ertelenen işlerim eminim banada iyi geleceksinizHoşgeldiniz
hay maşallah nazar değmesinSayenizde gaza geldim mutfağı topladım ıspanakları yıkadım kızın döktüğü mısırları topladım çocukların üstlerini verdim kızı yatırdım oğlanı ayaklarıma aldım büyük kitap okuyor şimdi de onu dinliyorum
Bi yığın da ütü yaptım gece gece iflah olmaz bi manyağım
Bende çocukların uyumasını bekliyorum birazdan ütüye başlayacağım haftalık ütü yapacam 5 gömlek 2 pantolonBi yığın da ütü yaptım gece gece iflah olmaz bi manyağım
Çılgınım vallahi galiba ya belim koptuuuğğpaw sen çılgın mısın dostum
ellerine sağlık
Ben bayadır biriktiriyodum keşke o kadar az olsaydıBende çocukların uyumasını bekliyorum birazdan ütüye başlayacağım haftalık ütü yapacam 5 gömlek 2 pantolon
Çılgınım vallahi galiba ya belim koptuuuğğ
Her pazar akşamı 1 haftalık ütülüyorum ektralar hep beklemede duruyor gerektikçe yapıyorum hani ödevlerden birgün ütü çıkarsa şansıma o gün birikenleri eritirimBen bayadır biriktiriyodum keşke o kadar az olsaydıkolay gelsiin hoşgeldiin
Ben gündüz ütü yapamıyorum çocuklardan ütü saati genelde gece yarısı oluyor pazardan pazara garanti ara sıra olanları saymıyorumeşinin iş kıyafetleri mi vardı
yarın sabah ben de yapcam ütü
Bende de var az önce topladım bir de içeride asılı var katlamadan yatıyorum sırf maratona hazırlanmak amaç tembellik değil heeeeolur paw da dokuza okey verdi
en kötü ihtimalle devasa çamaşır yığınlarına dalıp çamaşır katlarim zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?