• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Ya bu misafir gelecek diye tüm ev tertemiz misler gibi olmak zorunda mı ? Öyle bir stres yapıp evin her köşesini temizliyorum yorgunluktan canım çıkıyor sonra misafir çağırmak yük oluyor. Dün kaç çekmece dolap içi döküp sildim ya açarlarsa diye. Petekleri yanmayan kullanmadığımız odaları bile pırıl pırıl yaptım girerlerse diye. Sonrada çağırmaya eriniyorum böyle olunca🥺
Hangi dolaplar bu acarlarsa diye düsündügün mutfak kaşık bıçak çekmecesini buzdolabına aynısını yapıyorum bende. Bide camlar ve duşakabin mutlaka temiz olmalı gibi hissediyorum biri gelecekse

Evi havalandırdım halada balkon kapısı acık hava mis gibi
Bulaşık makinesini boşalttım
Yatakları topladım
Kurutmada çamaşırlar vardı onları katladım
Makineye çamaşır attım
Airfryı ve kahve makinesini temizledim
Evi süpürdüm
Yogurt corbası yaptım meteye icirdim
Parka cıkcaz simdi Arda önceden indi
Bende kahvemi iciyorum tadını çıkarıyım yarın baslarım oruca insallah
Boynum ve omuzlarım tutuk sabah Mete’ye sinirlenmistim kendimi öyle bi kasmısım ki robot gibi yürüyorum hic bisey fayda etmedi.

Tansiyonuna baktık bonus yüksek tansiyon hastası normalde astım koah hepsi var. Tansiyonu normal cıktı. 24 saat oksijen makinesi takılı bide bi saat taktıgı bi makine var babam onu takmıs ondan sonra olmus ama bilemedik her gün birer saat takıyo. 2 kere üst üste kanadı cokta fazla kanadı zor durdurduk. Tekrarlasaydı götürcekti babam hastaneye.
Geçmiş olsun canım hem babaannene hem de sana 🙁

Yeşillikleri yıkadım :confused:
Yarının yemeği için pırasa doğradım
Meçimek çorbası yaptım

Eklentiler

• IMG_8879.webp
    IMG_8879.webp
    131,7 KB · Görüntüleme: 24
Ya bu misafir gelecek diye tüm ev tertemiz misler gibi olmak zorunda mı ? Öyle bir stres yapıp evin her köşesini temizliyorum yorgunluktan canım çıkıyor sonra misafir çağırmak yük oluyor. Dün kaç çekmece dolap içi döküp sildim ya açarlarsa diye. Petekleri yanmayan kullanmadığımız odaları bile pırıl pırıl yaptım girerlerse diye. Sonrada çağırmaya eriniyorum böyle olunca🥺
Bende böyleyim ve aşırı yıpratıcı ya 🥴 millet hiç böyle değil, gidiyoruz herkes rahat

Back