Biri nisanda 6 ya gırıcek biri haziranda 3 yasına girecekAmin canım sana da.Çocukların kaç yaşındaydın senin?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biri nisanda 6 ya gırıcek biri haziranda 3 yasına girecekAmin canım sana da.Çocukların kaç yaşındaydın senin?
Sağolasın, Allah razı olsun
Hayırdır sen neden yoktun buralarda. Ban mi yedin
Hepinizden Allah razı olsun. Bu sayfa tamda bu zaman için buradaki kardeşlerim duasi ve destegi için karşıma çıkmış.
Geçen kızımın kolu incindi, yönlendirmediler, bekledik bayağıFeslegen Kokulu Nane acile gitsen yönlendirmezler mi? Çok ağrım var deseniz konsültasyon yazarlar belki.
Allah şifa versin canım çok duygulandım inşallah sağ Salim kucaklaşırsınızHakkınızı helal edin cok yazmışım. Hepinizden babam için dua istiyorum. Rabbim bu şekilde kimseye yaşatmasın
Ben oğlum daha küçükken az fön makinesini çalıştırıp beklemedim sende yapıyor musun çok işe yarıyorHoşbuldum canim
Öyle tabii, sağlık olsun yeter ki... İş güç eksik de olsa bir şekilde yapılıyor. Bazen yapmaktan sıkıldıgım ev işlerini yapabilmeyi özledim. Mesela ütü yapmayı hiç sevmem ama şimdi diyorum ki şöyle beni sessiz bir odaya atsalar,saatlerce ütü yapsam
Ay inşaallah sifamiz ondadır. Sağol canım
Kızım 50 günlük canım, işte tek umudum 3 aylıkken bitmesi ya da hiç değilse azalması. Gerçekten çelik gibi bir psikoloji ve sabır gerekiyor. Hem lohusalık, bir de bu pandemi dönemi , evde dört duvar arasında gece gündüz ağlayan bebekle olmak çok zor. Rabbim beterinden korusun insaallah isyan etmiyorum asla, ben tedavi ile hamile kaldım yıllar sonra. Sadece çocuk morarircasina ağlarken elim kolum bağlı beklemek zor geliyor.
Anlıyorum seni canım çok zor bi durum insanın çocugu öyle ağlarken elinden birşey gelmemesi. Ama senin de dedigin gibi sabır lazım insallah 3 aylık olunca geçecek en fazla 6 ay sürer oda ennfazla. Bi de şimdi korona var insanı psikolojik olarak yıpratıyor bizim tam o gaz dönemi falan bitti korona cıktı işte ama emin ol doktora da gitsen İlaçta kullansan geçmeceyecekse geçmiyor yani ne yaparsan yap kendi zamanını bekliyor. Bağırsakları düzenli çalışamıyor işte bazı bebeklerin alışması lazım. Ama o biogaia nın bi zararı yok zaten bağırsak düzenleyici bide nurse Harveys diye bi gaz damlası var doktorunıza bi danış istersen belki size faydası olur.Hoşbuldum canim
Öyle tabii, sağlık olsun yeter ki... İş güç eksik de olsa bir şekilde yapılıyor. Bazen yapmaktan sıkıldıgım ev işlerini yapabilmeyi özledim. Mesela ütü yapmayı hiç sevmem ama şimdi diyorum ki şöyle beni sessiz bir odaya atsalar,saatlerce ütü yapsam
Ay inşaallah sifamiz ondadır. Sağol canım
Kızım 50 günlük canım, işte tek umudum 3 aylıkken bitmesi ya da hiç değilse azalması. Gerçekten çelik gibi bir psikoloji ve sabır gerekiyor. Hem lohusalık, bir de bu pandemi dönemi , evde dört duvar arasında gece gündüz ağlayan bebekle olmak çok zor. Rabbim beterinden korusun insaallah isyan etmiyorum asla, ben tedavi ile hamile kaldım yıllar sonra. Sadece çocuk morarircasina ağlarken elim kolum bağlı beklemek zor geliyor.
Geçmiş olsun canımNego biraz rahatsızım, kendimi iyi hissedince yaparım.![]()
Allah razı olsun canımGeçmiş olsun canım
Allah saglıklı kavuştursun canım insallah. Evet cocuga bakması bile insana yetiyor bazen cok uzun süreli olmasa da en azından evdeyken ben biraz rahatlıyorum. Bu aralar da kızım büyüdükçe babasına düşkün olmaya baslıyo işe giderken ağlıyo falan benimde isime geliyo vallaEvet doğum öncesi büyük temizlik parça parça yapıyoruzevet eşimden Allah razı olsun camlar hep ondadır
çocuğa bakamsı da güzel canım maşallah
bazısı onuda yapmıyor
Amiinn inşallah canım evet ilk bebeğimiz![]()
Ohh maşallah fazla yorma kendiniHayırlı akşamlaarr en son ocak temizliğinde kalmışım
Ocak ve tezgahı dezenfekte ettim
Bulaşıkalrı yerleştirdim
Evi süpürdüm sildim toz aldım
Çamaşırları katladım yerleştirdim
Nevresim ve havluları yıkadım astım
Temizlik kovası ve bezleri güzelce yıkadım kaldırdım
Akşam yemeği için çorba pişirdim
Yemek hazırladım
Sofrayı topladım
Bulaşık mak.boşalttım
Kirlileri doldurdum
Ocağımı tekrar bi sildim