• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Öğlen aile hekimliğine gidip iğne oldum. Kaç gündür eziyet ettim kendime.öğlen biraz düzelince birkaç iş yaptım yazayım hemen 😍
🐞 Bulaşıkları yerleştirdim. Makinayı çalıştırdım.
🐞 Kalanları elde yıkadım. Yerlerine yerleştirdim.
🐞 Ocağı ve fırını temizledim
🐞 Tezgahımı temizledim
🐞 Yatak odasındaki çamaşırları kaldırdım kirlileri sepete temizleri katlayıp yerleştirdim :))
🐞 Yatak odası ve koridora süpürge yaptım.
🐞 Son olarak yemek yaptım.

Arkadaşlar bir müddet burada olamayacağım .
Biraz ara vericem biraz telefondan uzak durmak maksadim.kendinize iyi bakın Allah a emanet olun.

Yine gelirim özlerim dayanamam ama bu aralar sınırı aştım bir tek burası değil elime ne zaman telefonu alsam 5 dakika bakicam diyorum 1 saat baktığım oluyor.
Bu da asıl sorumluluklarımın aksamasina sebebiyet veriyor.

Maksat buradan değil telefondan uzaklaşmak hepiniz iyi insanlarsınız kendinize dikkat edin:KK36:

Screenshot_20210107-201116.webp

Hoşbuldum canim 😘
Öyle tabii, sağlık olsun yeter ki... İş güç eksik de olsa bir şekilde yapılıyor. Bazen yapmaktan sıkıldıgım ev işlerini yapabilmeyi özledim. Mesela ütü yapmayı hiç sevmem ama şimdi diyorum ki şöyle beni sessiz bir odaya atsalar,saatlerce ütü yapsam 😄😄

Ay inşaallah sifamiz ondadır. Sağol canım 💜

Sağolasın, Allah razı olsun 💜
Hayırdır sen neden yoktun buralarda. Ban mi yedin

Kızım 50 günlük canım, işte tek umudum 3 aylıkken bitmesi ya da hiç değilse azalması. Gerçekten çelik gibi bir psikoloji ve sabır gerekiyor. Hem lohusalık, bir de bu pandemi dönemi , evde dört duvar arasında gece gündüz ağlayan bebekle olmak çok zor. Rabbim beterinden korusun insaallah isyan etmiyorum asla, ben tedavi ile hamile kaldım yıllar sonra. Sadece çocuk morarircasina ağlarken elim kolum bağlı beklemek zor geliyor.
Ben oğlum daha küçükken az fön makinesini çalıştırıp beklemedim sende yapıyor musun çok işe yarıyor

Hoşbuldum canim 😘
Öyle tabii, sağlık olsun yeter ki... İş güç eksik de olsa bir şekilde yapılıyor. Bazen yapmaktan sıkıldıgım ev işlerini yapabilmeyi özledim. Mesela ütü yapmayı hiç sevmem ama şimdi diyorum ki şöyle beni sessiz bir odaya atsalar,saatlerce ütü yapsam 😄😄

Ay inşaallah sifamiz ondadır. Sağol canım 💜

Sağolasın, Allah razı olsun 💜
Hayırdır sen neden yoktun buralarda. Ban mi yedin

Kızım 50 günlük canım, işte tek umudum 3 aylıkken bitmesi ya da hiç değilse azalması. Gerçekten çelik gibi bir psikoloji ve sabır gerekiyor. Hem lohusalık, bir de bu pandemi dönemi , evde dört duvar arasında gece gündüz ağlayan bebekle olmak çok zor. Rabbim beterinden korusun insaallah isyan etmiyorum asla, ben tedavi ile hamile kaldım yıllar sonra. Sadece çocuk morarircasina ağlarken elim kolum bağlı beklemek zor geliyor.
Anlıyorum seni canım çok zor bi durum insanın çocugu öyle ağlarken elinden birşey gelmemesi. Ama senin de dedigin gibi sabır lazım insallah 3 aylık olunca geçecek en fazla 6 ay sürer oda ennfazla. Bi de şimdi korona var insanı psikolojik olarak yıpratıyor bizim tam o gaz dönemi falan bitti korona cıktı işte ama emin ol doktora da gitsen İlaçta kullansan geçmeceyecekse geçmiyor yani ne yaparsan yap kendi zamanını bekliyor. Bağırsakları düzenli çalışamıyor işte bazı bebeklerin alışması lazım. Ama o biogaia nın bi zararı yok zaten bağırsak düzenleyici bide nurse Harveys diye bi gaz damlası var doktorunıza bi danış istersen belki size faydası olur.

Iyi aksamlar arkadaslar.
Ev icin yaptiklarim
🌸 bulasiklari yikayip yerlestirdim(makinem bozuldu )
🌸Tezgahi ve ocagi sildim
🌸mutfagi ve salonu supurge tuttup degisiklik yaptim
🌸 nevresimlerimi degistirdim

Kendim icin yaptiklarim
🌸 100 sayfa kitap okudum
🌸 yarim saat yuruyus yaptim
🌸ingilizce kelime ezberi yapacagim

Evet doğum öncesi büyük temizlik parça parça yapıyoruz 😊 evet eşimden Allah razı olsun camlar hep ondadır 😊 çocuğa bakamsı da güzel canım maşallah 😊bazısı onuda yapmıyor 😐
Amiinn inşallah canım evet ilk bebeğimiz 😍
Allah saglıklı kavuştursun canım insallah. Evet cocuga bakması bile insana yetiyor bazen cok uzun süreli olmasa da en azından evdeyken ben biraz rahatlıyorum. Bu aralar da kızım büyüdükçe babasına düşkün olmaya baslıyo işe giderken ağlıyo falan benimde isime geliyo valla 😂😂
[/QUOTE]

Amin canım çok sağol 😍
Oh oh ne güzel kızlar babaya düşkün olıyor genelde 😌

Hayırlı akşamlaarr en son ocak temizliğinde kalmışım 😄
Ocak ve tezgahı dezenfekte ettim
Bulaşıkalrı yerleştirdim
Evi süpürdüm sildim toz aldım
Çamaşırları katladım yerleştirdim
Nevresim ve havluları yıkadım astım
Temizlik kovası ve bezleri güzelce yıkadım kaldırdım
Akşam yemeği için çorba pişirdim
Yemek hazırladım