• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Benimde 2 pantolon var ütülenecej sabah 7 buçukta kalktım evi topladım kahvaltı hazırladım kahvaltı yapıldı yataklar toplandı bulaşığı elde yıkadım makina boştu kıyamadım koymaya :KK70: oğlanı kreşe bıraktım geldim şimdi evleri supurucem çamaşır var katlanacak birde pazardan alınanları yerlestiricem anam birde yemek var daha

Neler yaptım:nazar::nazar::nazar: Maşallahh deyin lütfen,doğruya doğru hemen yamuluyorum :confused: :confused:
🌿Namaz kıldım
🌿Makineye çamaşır attım
🌿Çayı demledim,eşime kış çayı yaptım,kuşburnu çayı için kuşburnuları suya koydum
🌿Kahvaltı hazırladım
🌿Mutfak,banyo,wc,çocuk odası çöp poşetlerini değiştirdim,giderken eşimin eline tutuşturdum😆
🌿Çok dağınık değildi ev çünkü neden,çocuklardan önce kalktım dağıtamadılar:KK45:
🌿Wc yi temizledim,havlu ve kağıt havlu astım
🌿Banyonun lavabo, klozet temizledim,yerini sildim
🌿Dün çocukların nevresimleri,yedek yastık yüzlerini yıkamıştım,geçirdim,yatakları düzelttim

Kahvaltı yapıcam.Azcık başım ağrıyor,azcık ayağım ağrıyor ama olsundu:confused::confused:
Masallah Negoo ben hala yataktan bildiriyorum 🙈
Sımdılık camasir katlayıp yerlestırmeyı aldım eger isleri yetistırırswm dıgerlerınıde alıcam
Dinlen iyice canım,uykusuzluk zor
Bu gece ıkısıde cok uyandılar pinpon topu gibi hissettim canları sagolsun😂

arkadaşlar saat 11 de maratona katılacak yiğit güzeller aranıyöörrr 😁😁
cocukların kahvaltısını halledebilirsem gelebilirim ben sanırım pek umıtlı degılım ama 🙈

Herkese merhaba, hayırlı aksamlar ☺️
Hamileyken diyordum ki bebek 1 aylık olunca falan ev düzenine dönerim, Allahım resmen hayal kurmusum 🤣
İnşaallah hepiniz iyisinizdir.
Bebeğim 48 günlük oldu. Maalesef çok gazlı bir bebek, uyanıkken nerdeyse sürekli ağlıyor ve benim bütün günüm pışpışlama, emzirme, alt değiştirme, çocuğu susturmaya çalışma şeklinde geçiyor. Annem olmasa aç kalırız 😣
Hoşgeldin canım.. evet biraz zaman alacak düzen kurman hemen olmuyor boşver onunla geçir zamanını temizlik ya da başka şeyler için ileride zamanın olur ama onun bu zamanları hiç geri gelmez. Gaz sancısı çoksa biogaia diye bir ilaç var bitkisel ben onu kullanmıştım onu bulana kadar başka ilaçlarda kullandım ama yok olmadı lagman bile yapılmıştı catliyordu gazdan ama kiraz çekirdeği ve biogaia 'yi çok kullandım hatta doktor 5 ayda bırak dedi korkudan 6 aya kadar kullandım istersen doktora sor. 1 yıl sonra sen iş yaparken bacaklarına sarılıp hop hop diyecek kucak için o zamanlar inan çok yakın :emir_bebek::KK200:

Masallah Negoo ben hala yataktan bildiriyorum 🙈

Sımdılık camasir katlayıp yerlestırmeyı aldım eger isleri yetistırırswm dıgerlerınıde alıcam

Bu gece ıkısıde cok uyandılar pinpon topu gibi hissettim canları sagolsun😂

cocukların kahvaltısını halledebilirsem gelebilirim ben sanırım pek umıtlı degılım ama 🙈

beklerim😁😁 ama sen onikiye anca gelirsin sanki

Benimde 2 pantolon var ütülenecej sabah 7 buçukta kalktım evi topladım kahvaltı hazırladım kahvaltı yapıldı yataklar toplandı bulaşığı elde yıkadım makina boştu kıyamadım koymaya :KK70: oğlanı kreşe bıraktım geldim şimdi evleri supurucem çamaşır var katlanacak birde pazardan alınanları yerlestiricem anam birde yemek var daha
Makineyi boş bulmaya çalışan ben ve koymaya kıyamayan sen ahhhhhh

Neler yaptım:nazar::nazar::nazar: Maşallahh deyin lütfen,doğruya doğru hemen yamuluyorum :confused: :confused:

🌿Namaz kıldım
🌿Makineye çamaşır attım
🌿Çayı demledim,eşime kış çayı yaptım,kuşburnu çayı için kuşburnuları suya koydum
🌿Kahvaltı hazırladım
🌿Mutfak,banyo,wc,çocuk odası çöp poşetlerini değiştirdim,giderken eşimin eline tutuşturdum😆
🌿Çok dağınık değildi ev çünkü neden,çocuklardan önce kalktım dağıtamadılar:KK45:
🌿Wc yi temizledim,havlu ve kağıt havlu astım
🌿Banyonun lavabo, klozet temizledim,yerini sildim
🌿Dün çocukların nevresimleri,yedek yastık yüzlerini yıkamıştım,geçirdim,yatakları düzelttim

Kahvaltı yapıcam.Azcık başım ağrıyor,azcık ayağım ağrıyor ama olsundu:confused::confused:
Kuşburnu çayını nasıl yapıyorsun canım kv getirdi ama hiç yapmamıştım demle çay gibi dedi

Mezarlığa gidicem sonra annemin evine gidicem gitmeden yemek yapıyorum şu an kuru pilav.

Sofrayı topluyorum bi taraftan makineye koyuyorum. Orda da bişeyler yaparım inşallah
Bizim de selamlarimizi ilet bonusum tanimadan çok dua ettik bir ümit işte.
Ama Allah daha çok sevmiş demekki.
😢

Benim de bugün tembellik üzerimde daha yatağı toplamadim duyan olmasın 🤦‍♀️

Şimdi jet hızıyla önce çocuk odasından baslicam

Selam guzeller..
10 dk sonra oglusun canli dersi var.
Benim ise baslamam 1'i bulur.
Sular az da olsa akiyor napiyorlar anlamadim bi kesecez dediler bidon bidon su doldurdum; bi kesmiolar:KK70:
Neyse elimden geleni kendimi yormadan yaparim insallah.
Bugun buzdolabimi temizlemek istiyorum aslen.
odevlerden camasir katlama ve camasir sepeti temizleme bende.
Utu istek üzerine yapiliyor bizde🤭

Ha bu arada dun facia yasadim yahu.
Bi evvelki gunden mercimek yemegim ve bulgur pilavim var diye yemek yapmadim.
Bulgur pilavi nasil olmussa sogukta dahi tadi bozulmus; esim gece saydirdi😒niye yemek yapmadin bu ne şimdi ? adam oldurur bozulmus bu falan... sanki bilsem dokmez miydim? Koca tencere pilav, yenir dedim ne bilimm...
Neyse... yaranilmiyor...

Nego Nego canim sikma canini💐 isteyen kalir istemeyene yol acik gormezden gel... sen odevleri yaz yapan yapar yapmayanin pasa keyfi bilir🥰😘

Selam guzeller..
Sular az da olsa akiyor napiyorlar anlamadim bi kesecez dediler bidon bidon su doldurdum; bi kesmiolar:KK70:

Bulgur pilavi nasil olmussa sogukta dahi tadi bozulmus; esim gece saydirdi😒niye yemek yapmadin bu ne şimdi ? adam oldurur bozulmus bu falan... sanki bilsem dokmez miydim? Koca tencere pilav, yenir dedim ne bilimm...
Neyse... yaranilmiyor...

Nego Nego canim sikma canini💐 isteyen kalir istemeyene yol acik gormezden gel... sen odevleri yaz yapan yapar yapmayanin pasa keyfi bilir🥰😘
Allah korumuş tatlım.
Pilav çok çabuk bozuluyor hava ne kadar soğukta olsa iliyinca hemen dolaba kaldırmak gerekiyor.

Ben de biraz ev işi yapıp sonra miniklere pasta yapicam ne zamandır istiyorlar.
4 yaşındaki diyor ki anne kek yapma , pasta yap.
Yani illa o cikolata sosu olacak 😂

Allah korumuş tatlım.
Pilav çok çabuk bozuluyor hava ne kadar soğukta olsa iliyinca hemen dolaba kaldırmak gerekiyor.

Ben de biraz ev işi yapıp sonra miniklere pasta yapicam ne zamandır istiyorlar.
4 yaşındaki diyor ki anne kek yapma , pasta yap.
Yani illa o cikolata sosu olacak 😂
Oy masallah yesin yarasin kuzulara🥰
Ben dun portakal glazurlu kek yaptim oglan eksi buldu yemedi:D
Bugun yediririm zorla:D
Kiz kg aldiramiyorum 6 yasinda 20 kilodan 23 e anca cikardim cocugu.. yemiyor minnak agzi ve disleri var. Ufarak yese doyuyor anlamadim🤷‍♀️
Abur cubur koy onune cuvalla yer ama yemek olsun ev yapimi seylere iki lokmada "doydum"😒

Aynen oyle sen basla istersen bizimkilerin daha anca pijama cıkarma faslı tamamlandı ne yiyeceklerini soyleyeceklerde hazırlıcam😂

o zaman ben ders çalışmaya gidiyom:)

sonra gelirim uygun olan olursa maratona çıkarız:)

ödevi alıyorum hemen😬😬

günaydın negom😍
Günaydın 💕
bal dök yala evlere sahip olan tatlı mi tatlı
Sempatik mi sempatik içimize huzur saçan , kendi uzulsede bize hiç caktirmayan canım Nego Nego m 💕💕💕

GÜNAYDIN.

(Amaç: "gülümsetmek" )⚘⚘❤❤❤⚘❤❤❤❤⚘⚘❤❤❤❤⚘⚘❤❤

:KK60:

Günaydın💕
Kuşburnu çayını nasıl yapıyorsun canım kv getirdi ama hiç yapmamıştım demle çay gibi dedi
Ben önce suda bekleyiyorum bir kaç saat,sonra kaynatıyorum.Demleme olunca sevmiyorum tadını
Günaydın ❤

Negom ödevleri yapamıyorum ama çabalıyorum aklımda bi yerde kalıyo mutlaka.
Dün hiç bişey yapamadım hep yattım bugün daha iyiyim hamdolsun.
Günaydın💕
Selam guzeller..

Neyse... yaranilmiyor...

Yemek yoksa kahvaltılık yenir,bunun için laf söylemeye ne gerek var.Yemek konusunda kalp kıran insanlara çok kızıyorum😑
Günaydın 🙂 ütülenecek çamaşırlar olduğunu hisseden koca yürekli Nego 😍
Günaydın💕

Back