- 30 Ekim 2018
- 16.162
- 36.780
- 528
Allah gönlüne ferahlık versin canım. İnşallah maskesiz günlerimize geri döneriz.Tedirginlikten değil,canım istemiyor.Maskeyle gezmektense evde durmayı tercih ediyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah gönlüne ferahlık versin canım. İnşallah maskesiz günlerimize geri döneriz.Tedirginlikten değil,canım istemiyor.Maskeyle gezmektense evde durmayı tercih ediyorum
Masallah Negoo ben hala yataktan bildiriyorumNeler yaptımMaşallahh deyin lütfen,doğruya doğru hemen yamuluyorum
![]()
Namaz kıldım
Makineye çamaşır attım
Çayı demledim,eşime kış çayı yaptım,kuşburnu çayı için kuşburnuları suya koydum
Kahvaltı hazırladım
Mutfak,banyo,wc,çocuk odası çöp poşetlerini değiştirdim,giderken eşimin eline tutuşturdum
Çok dağınık değildi ev çünkü neden,çocuklardan önce kalktım dağıtamadılar
Wc yi temizledim,havlu ve kağıt havlu astım
Banyonun lavabo, klozet temizledim,yerini sildim
Dün çocukların nevresimleri,yedek yastık yüzlerini yıkamıştım,geçirdim,yatakları düzelttim
Kahvaltı yapıcam.Azcık başım ağrıyor,azcık ayağım ağrıyor ama olsundu![]()
Sımdılık camasir katlayıp yerlestırmeyı aldım eger isleri yetistırırswm dıgerlerınıde alıcam6 ocak ödevi
Ütü yapmak (en son bu ödevi verdiğimde olaylar olaylar
)
Kirli sepetinin dibini temizlemek
Çamaşır katlayıp,yerleştirmek
kk birinci noteri
@terliksuu
Bonus
@Pasiflora25
@musluk suyu
@pawlover
M merve_eymen
@hasbeenandgone
@kaybolmak
@Saricivcivcikcik
Feslegen Kokulu Nane
@Ataayemi zeynepyu
@MorVampirella
@mavidelisiii
Birtekefem
@_Reyyan
athena
@UcanSupurge
malipina
@morkagit
askrhpozitif
havali-
@hayalim gercek oldu
@zeynebzeyneb
@- Ayla
@Portakalli cikolat
@Gonulmeyvesi
Limonsuzzcay
Bu gece ıkısıde cok uyandılar pinpon topu gibi hissettim canları sagolsunDinlen iyice canım,uykusuzluk zor
cocukların kahvaltısını halledebilirsem gelebilirim ben sanırım pek umıtlı degılım amaarkadaşlar saat 11 de maratona katılacak yiğit güzeller aranıyöörrr![]()
Hoşgeldin canım.. evet biraz zaman alacak düzen kurman hemen olmuyor boşver onunla geçir zamanını temizlik ya da başka şeyler için ileride zamanın olur ama onun bu zamanları hiç geri gelmez. Gaz sancısı çoksa biogaia diye bir ilaç var bitkisel ben onu kullanmıştım onu bulana kadar başka ilaçlarda kullandım ama yok olmadı lagman bile yapılmıştı catliyordu gazdan ama kiraz çekirdeği ve biogaia 'yi çok kullandım hatta doktor 5 ayda bırak dedi korkudan 6 aya kadar kullandım istersen doktora sor. 1 yıl sonra sen iş yaparken bacaklarına sarılıp hop hop diyecek kucak için o zamanlar inan çok yakınHerkese merhaba, hayırlı aksamlar
Hamileyken diyordum ki bebek 1 aylık olunca falan ev düzenine dönerim, Allahım resmen hayal kurmusum
İnşaallah hepiniz iyisinizdir.
Bebeğim 48 günlük oldu. Maalesef çok gazlı bir bebek, uyanıkken nerdeyse sürekli ağlıyor ve benim bütün günüm pışpışlama, emzirme, alt değiştirme, çocuğu susturmaya çalışma şeklinde geçiyor. Annem olmasa aç kalırız![]()
Masallah Negoo ben hala yataktan bildiriyorum
Sımdılık camasir katlayıp yerlestırmeyı aldım eger isleri yetistırırswm dıgerlerınıde alıcam
Bu gece ıkısıde cok uyandılar pinpon topu gibi hissettim canları sagolsun
cocukların kahvaltısını halledebilirsem gelebilirim ben sanırım pek umıtlı degılım ama![]()
Makineyi boş bulmaya çalışan ben ve koymaya kıyamayan sen ahhhhhhBenimde 2 pantolon var ütülenecej sabah 7 buçukta kalktım evi topladım kahvaltı hazırladım kahvaltı yapıldı yataklar toplandı bulaşığı elde yıkadım makina boştu kıyamadım koymayaoğlanı kreşe bıraktım geldim şimdi evleri supurucem çamaşır var katlanacak birde pazardan alınanları yerlestiricem anam birde yemek var daha
Kuşburnu çayını nasıl yapıyorsun canım kv getirdi ama hiç yapmamıştım demle çay gibi dediNeler yaptımMaşallahh deyin lütfen,doğruya doğru hemen yamuluyorum
![]()
Namaz kıldım
Makineye çamaşır attım
Çayı demledim,eşime kış çayı yaptım,kuşburnu çayı için kuşburnuları suya koydum
Kahvaltı hazırladım
Mutfak,banyo,wc,çocuk odası çöp poşetlerini değiştirdim,giderken eşimin eline tutuşturdum
Çok dağınık değildi ev çünkü neden,çocuklardan önce kalktım dağıtamadılar
Wc yi temizledim,havlu ve kağıt havlu astım
Banyonun lavabo, klozet temizledim,yerini sildim
Dün çocukların nevresimleri,yedek yastık yüzlerini yıkamıştım,geçirdim,yatakları düzelttim
Kahvaltı yapıcam.Azcık başım ağrıyor,azcık ayağım ağrıyor ama olsundu![]()
Bizim de selamlarimizi ilet bonusum tanimadan çok dua ettik bir ümit işte.Mezarlığa gidicem sonra annemin evine gidicem gitmeden yemek yapıyorum şu an kuru pilav.
Sofrayı topluyorum bi taraftan makineye koyuyorum. Orda da bişeyler yaparım inşallah
Aynen oyle sen basla istersen bizimkilerin daha anca pijama cıkarma faslı tamamlandı ne yiyeceklerini soyleyeceklerde hazırlıcambeklerimama sen onikiye anca gelirsin sanki
Allah korumuş tatlım.Selam guzeller..
10 dk sonra oglusun canli dersi var.
Benim ise baslamam 1'i bulur.
Sular az da olsa akiyor napiyorlar anlamadim bi kesecez dediler bidon bidon su doldurdum; bi kesmiolar
Neyse elimden geleni kendimi yormadan yaparim insallah.
Bugun buzdolabimi temizlemek istiyorum aslen.
odevlerden camasir katlama ve camasir sepeti temizleme bende.
Utu istek üzerine yapiliyor bizde
Ha bu arada dun facia yasadim yahu.
Bi evvelki gunden mercimek yemegim ve bulgur pilavim var diye yemek yapmadim.
Bulgur pilavi nasil olmussa sogukta dahi tadi bozulmus; esim gece saydirdiniye yemek yapmadin bu ne şimdi ? adam oldurur bozulmus bu falan... sanki bilsem dokmez miydim? Koca tencere pilav, yenir dedim ne bilimm...
Neyse... yaranilmiyor...
Nego canim sikma canini
isteyen kalir istemeyene yol acik gormezden gel... sen odevleri yaz yapan yapar yapmayanin pasa keyfi bilir
![]()
Oy masallah yesin yarasin kuzularaAllah korumuş tatlım.
Pilav çok çabuk bozuluyor hava ne kadar soğukta olsa iliyinca hemen dolaba kaldırmak gerekiyor.
Ben de biraz ev işi yapıp sonra miniklere pasta yapicam ne zamandır istiyorlar.
4 yaşındaki diyor ki anne kek yapma , pasta yap.
Yani illa o cikolata sosu olacak![]()
Aynen oyle sen basla istersen bizimkilerin daha anca pijama cıkarma faslı tamamlandı ne yiyeceklerini soyleyeceklerde hazırlıcam![]()
Günaydın6 ocak ödevi
Ütü yapmak (en son bu ödevi verdiğimde olaylar olaylar
)
Kirli sepetinin dibini temizlemek
Çamaşır katlayıp,yerleştirmek
kk birinci noteri
@terliksuu
Bonus
@Pasiflora25
@musluk suyu
@pawlover
M merve_eymen
@hasbeenandgone
@kaybolmak
@Saricivcivcikcik
Feslegen Kokulu Nane
@Ataayemi zeynepyu
@MorVampirella
@mavidelisiii
Birtekefem
@_Reyyan
athena
@UcanSupurge
malipina
@morkagit
askrhpozitif
havali-
@hayalim gercek oldu
@zeynebzeyneb
@- Ayla
@Portakalli cikolat
@Gonulmeyvesi
Limonsuzzcay
Evet elim hep askıma gidiyo yerinde mi sütyenim diyeSütyen taktın mı
Sayılmaz,hepsi katlanacak
7 erkenmiş zaten![]()
Günaydınödevi alıyorum hemen
günaydın negom![]()
bal dök yala evlere sahip olan tatlı mi tatlı
Sempatik mi sempatik içimize huzur saçan , kendi uzulsede bize hiç caktirmayan canımNego m
GÜNAYDIN.
(Amaç: "gülümsetmek" )⚘⚘❤❤❤⚘❤❤❤❤⚘⚘❤❤❤❤⚘⚘❤❤
![]()
Ben önce suda bekleyiyorum bir kaç saat,sonra kaynatıyorum.Demleme olunca sevmiyorum tadınıKuşburnu çayını nasıl yapıyorsun canım kv getirdi ama hiç yapmamıştım demle çay gibi dedi
GünaydınGünaydın ❤
Negom ödevleri yapamıyorum ama çabalıyorum aklımda bi yerde kalıyo mutlaka.
Dün hiç bişey yapamadım hep yattım bugün daha iyiyim hamdolsun.
Yemek yoksa kahvaltılık yenir,bunun için laf söylemeye ne gerek var.Yemek konusunda kalp kıran insanlara çok kızıyorumSelam guzeller..
10 dk sonra oglusun canli dersi var.
Benim ise baslamam 1'i bulur.
Sular az da olsa akiyor napiyorlar anlamadim bi kesecez dediler bidon bidon su doldurdum; bi kesmiolar
Neyse elimden geleni kendimi yormadan yaparim insallah.
Bugun buzdolabimi temizlemek istiyorum aslen.
odevlerden camasir katlama ve camasir sepeti temizleme bende.
Utu istek üzerine yapiliyor bizde
Ha bu arada dun facia yasadim yahu.
Bi evvelki gunden mercimek yemegim ve bulgur pilavim var diye yemek yapmadim.
Bulgur pilavi nasil olmussa sogukta dahi tadi bozulmus; esim gece saydirdiniye yemek yapmadin bu ne şimdi ? adam oldurur bozulmus bu falan... sanki bilsem dokmez miydim? Koca tencere pilav, yenir dedim ne bilimm...
Neyse... yaranilmiyor...
Nego canim sikma canini
isteyen kalir istemeyene yol acik gormezden gel... sen odevleri yaz yapan yapar yapmayanin pasa keyfi bilir
![]()
GünaydınGünaydınütülenecek çamaşırlar olduğunu hisseden koca yürekli Nego
![]()