• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Diyeceksiniz oo nego keyfin yerinde.Yok tam tersi kaç gündür hiç de tadım yok ama pozitiflik yayalım değil mi ama:KK37:
Dolu tarafından bakalım hayata.Gerçekten üç günlük dünya,entrikalara lüzum yok.Koca koca kadınlarız,işiniz mi yok (laf yerine ulaşıyor,siz üstünüze alınmayın hamarat hanımlar:KK16:)
Herkes herkesi sevmek zorunda değil ama saygı duymak zorunda:super:

Hepsini aldım gidiyorum daha bi iş yapmadım ben o_O rüyamda oğlumu emziriyordum eşime söyledim üzerin açık yatıyordun dedi :110:

Neler yaptım:nazar::nazar::nazar: Maşallahh deyin lütfen,doğruya doğru hemen yamuluyorum :confused: :confused:

🌿Namaz kıldım
🌿Makineye çamaşır attım
🌿Çayı demledim,eşime kış çayı yaptım,kuşburnu çayı için kuşburnuları suya koydum
🌿Kahvaltı hazırladım
🌿Mutfak,banyo,wc,çocuk odası çöp poşetlerini değiştirdim,giderken eşimin eline tutuşturdum😆
🌿Çok dağınık değildi ev çünkü neden,çocuklardan önce kalktım dağıtamadılar:KK45:
🌿Wc yi temizledim,havlu ve kağıt havlu astım
🌿Banyonun lavabo, klozet temizledim,yerini sildim
🌿Dün çocukların nevresimleri,yedek yastık yüzlerini yıkamıştım,geçirdim,yatakları düzelttim

Kahvaltı yapıcam.Azcık başım ağrıyor,azcık ayağım ağrıyor ama olsundu:confused::confused:
Maşallahh. Ben daha yeni kahvaltı yaptım hala çay içiyorum 😂

İki gündür gece kuşu oldum resmen. Aksam yemekten sonra evi paklıyorum 🤣🤣
Oturma odasının halısını kaldırdım. Koltukların altını üstünü süpürdüm. Kitaplığı düzeltip tozunu aldim. Pencere önerinin tozunu aldım.
Bulaşık makinesini boşalttım. Tezgahı topladım. Yerini sildim. Camının yağlı yerlerini sildim. Eşimin pazardan aldıklarını yıkayıp yerleştirdim.
Çamaşırları astım. Saat 12' de de uyudum.

Bugün de çamaşırları halledeyim.

Neler yaptım:nazar::nazar::nazar: Maşallahh deyin lütfen,doğruya doğru hemen yamuluyorum :confused: :confused:

🌿Namaz kıldım
🌿Makineye çamaşır attım
🌿Çayı demledim,eşime kış çayı yaptım,kuşburnu çayı için kuşburnuları suya koydum
🌿Kahvaltı hazırladım
🌿Mutfak,banyo,wc,çocuk odası çöp poşetlerini değiştirdim,giderken eşimin eline tutuşturdum😆
🌿Çok dağınık değildi ev çünkü neden,çocuklardan önce kalktım dağıtamadılar:KK45:
🌿Wc yi temizledim,havlu ve kağıt havlu astım
🌿Banyonun lavabo, klozet temizledim,yerini sildim
🌿Dün çocukların nevresimleri,yedek yastık yüzlerini yıkamıştım,geçirdim,yatakları düzelttim

Kahvaltı yapıcam.Azcık başım ağrıyor,azcık ayağım ağrıyor ama olsundu:confused::confused:
Maşallah sübhanallah, bu muhteşem yaptıkların içindi. Ama başının ağrımasına üzüldüm canım. 😔😔

yarın evdeyim ben maratona arkadaşlar aranıyor:KK66:
Oo hadi bakalım,parlasın evler😅
Herkese merhaba, hayırlı aksamlar ☺️
Hamileyken diyordum ki bebek 1 aylık olunca falan ev düzenine dönerim, Allahım resmen hayal kurmusum 🤣
İnşaallah hepiniz iyisinizdir.
Bebeğim 48 günlük oldu. Maalesef çok gazlı bir bebek, uyanıkken nerdeyse sürekli ağlıyor ve benim bütün günüm pışpışlama, emzirme, alt değiştirme, çocuğu susturmaya çalışma şeklinde geçiyor. Annem olmasa aç kalırız 😣
Aklımdan geçmen ve yazman😅
Allah kolaylık versin canım,hoş bir hatıra olarak kalacak bu günlerin💕
Hayırlı sabahlar kızlar 🌸
Esimin kahvaltısını hazırlayıp gerı uyuycam sanırım kabus gibi bir geceydi
Dinlen iyice canım,uykusuzluk zor
Olaysiz ödev olmaz ruhumuz karışık 🤭🤣🤣
Olay olursa bakarım icabına😎
Günaydın kızlar
Bilmeden az önce yapmışım ödevi :KK70: balkondaki çamaşırları katladım yerlerine koydum :KK70:
Seni şanslı seni🤣
Maşallahh. Ben daha yeni kahvaltı yaptım hala çay içiyorum 😂
şimdi temiz evde kahvaltımı yapıyorum bende işte😌
Gerçi süpürmedim daha😆

İki gündür gece kuşu oldum resmen. Aksam yemekten sonra evi paklıyorum 🤣🤣
Oturma odasının halısını kaldırdım. Koltukların altını üstünü süpürdüm. Kitaplığı düzeltip tozunu aldim. Pencere önerinin tozunu aldım.
Bulaşık makinesini boşalttım. Tezgahı topladım. Yerini sildim. Camının yağlı yerlerini sildim. Eşimin pazardan aldıklarını yıkayıp yerleştirdim.
Çamaşırları astım. Saat 12' de de uyudum.

Bugün de çamaşırları halledeyim.
Komşular ne diyor o saatte işe😅
Bende akşam hiç iş yapamam,ruhuma aykırı🤣

Maşallah sübhanallah, bu muhteşem yaptıkların içindi. Ama başının ağrımasına üzüldüm canım. 😔😔
Epeydir çıkmıyorum dışarı,dün sabah kan vermeye gittim genel kontrol için,açık hava çarptı galiba😅

Komşular ne diyor o saatte işe😅
Bende akşam hiç iş yapamam,ruhuma aykırı🤣
Süpürme işi erken bitti. 7 civarında . Eşim salgın önlemi doğrultusunda erken geliyor eve. Yemek işi de erken bitiyor.

Ben de tam tersi, gece iş yapmaya bayılırım. Gündüz hiç canım istemez.

Epeydir çıkmıyorum dışarı,dün sabah kan vermeye gittim genel kontrol için,açık hava çarptı galiba😅
Kıyamam canım yaa, ara ara dolas, ayakların açılsın, yalnız yürümek iyi de gelir. Anlıyorum seni o tedirginlik halini atamıyorsun üstünden 🥺

Kıyamam canım yaa, ara ara dolas, ayakların açılsın, yalnız yürümek iyi de gelir. Anlıyorum seni o tedirginlik halini atamıyorsun üstünden 🥺
Tedirginlikten değil,canım istemiyor.Maskeyle gezmektense evde durmayı tercih ediyorum

Back