- 2 Ağustos 2013
- 36.368
- 115.031
- 798
Aynen aynen balgam çıktı biraz rahatladıAy bu cocuklarda bi alemArda öksürük krizinden sonra bazen kusuyo o nasıl rahatlatıyo onu Bogazında ne varsa atıyo
.yerine oturdu demekKaç gündür sokaklardayım resmen. Bahçe, köy, akşamları yine köy derken iyi oluyor böyleöksürürken göğsümün altı ağrıyor demiştim ya garip bi şekilde köyde geçiyordu gece yatınca ağrıyor. Bugün tam evden çıkacaktım öksürünce çıt gibi ses geldi ordan feci ağrı girdi aha kırıldı dedim öyle böyle değildi arabayı zor sürdüm. Şimdi daha iyiyim şükür korktum kırıldı sandım
Oturmadı bence daha kötü oldu yaw hareketlerim kısıtlandı. Öğlene göre bi tık daha iyiyim gerçi.yerine oturdu demek
Çok geçmiş olsun şekerçiğim iyot kafesi yapsam evde varsa iyotinYavru kurtun ateşi var öksürükte yatınca arttı
Yaptım abla sabah yaptım bide yatarkenÇok geçmiş olsun şekerçiğim iyot kafesi yapsam evde varsa iyotin
Rabbim şifa versin kuzum en kısa zamanda düşer ateşi inşallahYaptım abla sabah yaptım bide yatarken
Kız şaka yapmıştım ben nasıl şimdiOturmadı bence daha kötü oldu yaw hareketlerim kısıtlandı. Öğlene göre bi tık daha iyiyim gerçi
Ahahah bilemedim şakayıKız şaka yapmıştım ben nasıl şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?