Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
56 diye biliyorum canımYaaa kaç yaşındaydı doktor?
Amcana çok sevindim canım.
Cok guzel annemde de vardı bundan kucukken elemeye korkardık
cok tatlı
Masallah eline sağlıkBen yaptiklarimi yazmayi unuttum iyi mi
Eveeet malum 4 gunluk yasak basliyor , koca evde kalacak ve benim 4 gun agiz tadi ile temizlik yapamayacagim bi gercek.
O nedenle evi 4 gun idare edebilecek detayli bi temizlige giristim bugun.
sabah oglan canli derste iken camasir attim, kuruyanlari topladim.
o ara kahvaltiya krep yaptim yendi toparlandi.
bulasik makinesini bosalttim.
tuvalet banyo camasir suyu dokup beklettim.
Mutfagi komple salona kattim, halisinu silkeledim(hafif hali, makine ile cekilmiyor yapisiyor makineye)
buzdolabi, bulasik makinesi, firinli ocak cekilerek yani yoresi ustu alti kompe supurulup silindi.
sonra mutfagim komple yerlerini supurup sildim
masa ustu , ayaklari, sandalyeler silindi
tezgah silindi
sonra herseyi yerlestirip, salona gectim.
kus kafesi temizlendi.
yerler supurulup silindi
koltuk ortuleri silkelenip havalandirildi
yastik kirlent carsaf vs tekrar makine acildi
tv unitesi silindi tozu vs alindi
sonra salon da yerlestirilip hole gecildi
hol ve yatak odasi temizlendi silindi.
cocuk odasi zaten temizdi o yuzden ellemedim.
genel bi toparlamadan sonra markete gidildi aksam ve 4 gunluk yasak icin ekmek vs abur cubur alindi.
Hoh hepsi bukadar![]()
Basiniz sagolsun canim amcana cok sevindimAmcam atlattı çok şükür canımdoktor akrabamız vardı genç ti oda covidden öldü
![]()
Tarifim göz kararı ama 5 bardak una 1 yumurta 2 yemek kaşığı tuz azar azar da su ilave edin kulak memesi den biraz daha sert bi hamur yapın. 1 2 saat dinlensin daha güzel açılır ama böyle sakız gibi olana kadar da yoğurun. Yufka kadar ince olmayacak açılınca gerisini bilirsiniz kesin katlayın. Kalan hamur olursa ince yufka açın börek yapın pışi olmaz zannedersem çünkü hamurdan kabartma tozu yoğurt yok.eğer tarifiniz göz kararı değilse yazabilir misiniz. Net den aldığım tarifleri tutturamiyorum iclu köfte çiğ börek yaptım çok kötü oldu. Birde Bu mantı hamuru fazla gelirse mesele kalanı ile pışi falan olur mu ki
Allah razı olsun canımCok guzel annemde de vardı bundan kucukken elemeye korkardık
cok tatlı
Masallah eline sağlık
Basiniz sagolsun canim amcana cok sevindim
Gagası mavi olunca erkek oluyor. Diğerleri dişi. Maviden benimde var erkekSari yi kız diye aldık maviyi erkek diye beyaz yavruydu o ne bilmiyorum. Ams çiftleşme yok acaba dedim hepsi kız mı yada erkek mi. Cunku kuscular yanlış veriyor bazen
Mantı hamuru mayalı olmadıgı için pişi olmuyor. Biz erişte keseriz kalırsaeğer tarifiniz göz kararı değilse yazabilir misiniz. Net den aldığım tarifleri tutturamiyorum iclu köfte çiğ börek yaptım çok kötü oldu. Birde Bu mantı hamuru fazla gelirse mesele kalanı ile pışi falan olur mu ki
Mantı hamuru mayalı olmadıgı için pişi olmuyor. Biz erişte keseriz kalırsaBide çok cıvık olmaması lazım mantı hamuru biraz sert oluyor. Yumurta,un,su,tuz baska bişey yok ama ilk defa açıp keseceksen biraz zor olabilir netten izle yine de kesimini falan istersen.
Aynen ben kayseride yaşıyorum burda çok kücük yapıyolar ama bende biraz büyük yapıyorum hem kolay oluyor hem de daha etli oluyor lezzetli oluyorBu zamana kadar hep kapatmasini yapmıştım. bi cesaret deneyeceğim inşallah olur.oglumun en sevdiği yemek. Birde arkadaşım biraz büyük kesip yaptığını oldukça pratik olduğunu söylemişti. Biraz büyük yapacagim