Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim de bu cılız uzuyodu bi aydır su vermiyodum boya gitmeyi bıraktı kalınlaşıyo şimdiBonus Eki Görüntüle 2751018
Benim hepsi balkonda kaktüslerin yerin varsa koy balkona benceZaten daha anlayamadım ki su ayarını ufak saksı haftada bir verdüm 15 te vereyim serin ortam isteyebilir belki içerisi sıcak bizimde bakim nolucak. Uzamış baya bu ama seyrekleşmiş sonra toparlamış.
İskele daha bugün kalktı. Bi kombi dolabı kaldı onuda yapsam bitecek salona giricem.Bitmedimi orası daha
İskele daha bugün kalktı. Bi kombi dolabı kaldı onuda yapsam bitecek salona giricem.
Pek iyi olmadı ama ne edeyim çok ovalayınca derz arası kalkıyor![]()
Kazıdım spatulayla cif sıkıp. Ama o siyah harçlar derz aralarına girmiş çok şey edince derz arası kalktı bıraktım öyleYok çok ovalamakla ilgisi yok zaten ya özel bişey alıcaz çözdüren yada kazıycan spatulayla
Kalkan yere yeniden derz olur. Keşke kapatsaydınız pis çalışıyo ustalarKazıdım spatulayla cif sıkıp. Ama o siyah harçlar derz aralarına girmiş çok şey edince derz arası kalktı bıraktım öyle
Aa cidden farklı farklı olmuş neden öyle oldu ki acaba ama çok güzel ikisi deBen önümde görmek istiyorum onları ama dışarıyı seviyolargelişmezse koyucam mecbur.
Yapraktan büyüyen minikte tuttu gibi.
Aynı cins sukulent ama bi yaprak farklı bi yaprak farklı bebek verdi sanki bak
Eki Görüntüle 2751026
Çiçek konuşmayı özlemişiz ❤
Azcık dağıtmış olabilirim çocuklara pişi yaptım da![]()
Bahane arıyor bırakmayaAyyy tamam bıraktımkalsın işler senden kıymetli mi
![]()
Evet gördüm,pıspırıldıBen de öyle yaptım pırıl pırıl![]()
Aa cidden farklı farklı olmuş neden öyle oldu ki acaba ama çok güzel ikisi deevet ya her bişeyi çok özlemişim
gece yemek yapsak mı dicem ama yılbaşına öyle de girmeyelim diye diyemiyorum
![]()
Canim 3 tane oldular. Bu sabah 4. Gordugume yemin edebilirim ama acip baktigimda yuvada sadece 3 yumurta gorunde simdideathena yumurtanız noldu?
Canim 3 tane oldular. Bu sabah 4. Gordugume yemin edebilirim ama acip baktigimda yuvada sadece 3 yumurta gorunde simdide
Disardan dal aliyorum kesilen agaclardan yolup yolup dali, yuvasina tasiyor yumurtalarina yatak gibi yapmishenuz cikmadi 13u gibi ilk yumuta cikar diye umuyoruz
![]()
O su zehirli işte,çok tehlikeli,ağza değerse fenaÇok güzel durur buda güle güle büyük negom. Çocukken bende çok korkardım bundan beyaz damlası olurdu