• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Sonrada yapayım yesil cay ıcelım Karsılıklı
noldu çaylar 🙄
Camlarıda siliyor musun almayı dusunuyorum da esim ne gerek var diyor her zaman ki gibi
Ben silmedim canım da cam balkonları siliyorlar genelde. Yerleri silmek zor oluyor elinle yıkayıp takıyorsun ama elle silmiş gibi çok içime siniyor. Kuru mopu ve duvar mopu harika ama. Kuru mopla halı olmayan yerleri dolanıyorum kıl tüy çekiyor kendine.
Tamam bekliyorum, ama lakin istemem :KK53:
Neyi istemen 🙄 resim mi 😬
Üyelik kapattırdı o
Kim o 👀

noldu çaylar 🙄

Ben silmedim canım da cam balkonları siliyorlar genelde. Yerleri silmek zor oluyor elinle yıkayıp takıyorsun ama elle silmiş gibi çok içime siniyor. Kuru mopu ve duvar mopu harika ama. Kuru mopla halı olmayan yerleri dolanıyorum kıl tüy çekiyor kendine.

Kim o 👀

Minerva yı soruyor sanırım sende yaşlandın anka

noldu çaylar 🙄

Kim o 👀
Simdi demliyorum 😀 bende cam balkonlar ıcın ıstiyorum aslında her cam sılecegım zaman esime baglı oluyorum buda iyi olmuyor

Ah @Negoom ya bende tam vicdanimi rahatlatip gectim oturdum etiketi gördum 🙈
Nego yakalar👀👀
Toplandı mutfak Nego Nego meyveleri yarına bıraktım balkonda 🙈
👏👏olsun meyveyi bir şey olmaz😅
Mutfağı toplayıp şimdi oturdum canım. 😍😍😍
👏👏
noldu çaylar 🙄

Kim o 👀
Resim isterim,banane istemem😅
Minerva vardı.onu sordu

Kızlar ben bi tül diktirdim 4 metrelik cama 16 metre perde dikti gelinlik gibi oldu :olamaz: makineye atsam bozulur mu kullanan var mı gelinlik gibi tül :olamaz:
Bana perdeci kese gibi bişi vermişti onun içinde yıkıyorum hiç bişey olmuyor var mı öyle birşeyin?

Kızlar ben bi tül diktirdim 4 metrelik cama 16 metre perde dikti gelinlik gibi oldu :olamaz: makineye atsam bozulur mu kullanan var mı gelinlik gibi tül :olamaz:

Tokalarını toplayıp ten rengi çorapla sarıyorum ben toka zarar vermemiş oluyo.
Kalın yada çok genişse makinede çok dolu olunca kırışabilir belki sıkma yapmayabilirsin.
Sulu perdeye naparsın orasını düşünim bi

Back
X