• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bugün neler yaptım

🍀Sabah rutinim aynı yazmıyım
🍀Wc temizledim,banyo lavabo ve klozet
🍀Çamaşır katladım yerleştirdim
🍀İki posta çamaşır astım
🍀Evi süpürdüm(koltuk minderleri,koltuk altları iki odanın dahil)
🍀Yerleri sildim
🍀Yemek yaptım
🍀Pazardan sebze meyve geldi yıkadım,yeşillikler yarına artık
maşallah elinize sağlık. Siz korona mi oldunuz.

Allah kabul etsin borç mu nafile mi ?
Ben de oruç tutmaya çalışıyorum mümkün olduğunca bugün tutamadım gece uyanamadım.
Borç canım. Benim epey bir borçlar var. Yarının sahibi Allah bir an evvel tutayım dedim 11 gün oldu ben başlayalı ama yarın ara vericem birkaç gün sonra tekrar bşlıycam İnşallah.
Sizin oruçlarınızı da Allah kabul etsin ❤️

Borç canım. Benim epey bir borçlar var. Yarının sahibi Allah bir an evvel tutayım dedim 11 gün oldu ben başlayalı ama yarın ara vericem birkaç gün sonra tekrar bşlıycam İnşallah.
Ben de 10 güne 2 gün ara vermeyi düşünüyorum.
6 gün tuttum.
Ağır temizlikleri o ara verdiğim günlerde yapicam. Oruçlu günlerde hafif ama detaylı temizlikleri yapıyorum bu aralar.

maşallah elinize sağlık. Siz korona mi oldunuz.
Üç ay önce evet,atlattık ama eskisi gibi değiliz
Allah kabul etsin.Bende bugün için istedim,gece bulantı olunca niyetlenemedim.Bir başlasam bende

Fibromiyalji her yerde ağrı yapabiliyor ama bu farklı ya farketmeden oradaki kası incittim. şişlik ve sertlik var yada lenflerde şişme oldu. Uzun süredir idrar yolu enfeksiyonum geçmedi antibiyotik de kullanmadım bu sefer. sebebini bilmemekle birlikte netde yaptığım araştırmalar da biraz korkuttu. İnşallah önemli bir şey değildir
Cok gecmıs olsun ınsallah onemlı degildır aklına kotu seyler getırme

Nego Nego sende rahatsızmıssın gecmıs olsun

Ödevi bugün yapmaya niyet ettim ama yapamadım inş yarına yapayım

Ben de öyle yatmadan yapar miyim yarına mi kalır bilmiyorum .akşam yaparım dedim simdi de masumlar apartmanı izliyorum reklam yapsalar izlicem yapmıyorlar da 😔

Akşamdan soruna sabahtan cevap veriyorum.

Iyiyiz sen nasılsın şekerim 💃

Allah şifasını en kisa surede göndersin inşallah okuduk canım.
Araştırma yapıyorsun muhakkak bilgin de vardır ama yine de yazayım hazir gıdalardan uzak durmani çocuğa bol bol ev yoğurdu kemik sulu yemek ve çorbalar ve zeytinyağı öneriyorum. Bunu uygulayan yurtdisinda bir bayan doktor çocuğunun iyileştiğini söylemişti.
Bir de devamli göz temasli oyunlar oynayın ceee gibi. Cocuk kac yaşında bılmıyorum ama her yaş çocuğu seviyor o oyunu. Allah im zorunu kolay eylesin inşallah.

Hayırlı sabahlar negocum.
Çiçek ve zaman ne güzel bir ikili olmuş insani derin düşüncelere götürüyor...
Ben aslında yokum 😄 bilgisayarla yapışık bi vaziyette çalışıyorum tuvalete bile gitmeyi vakit kaybı olarak görmeye başladım vahim durumdayım ben

Geçmiş olsun

Umarım hasta olmazsın

Senden ne haber canım

Ettim canım,şifa olsun

Günaydın canım nerdesin

2 günlük yemek işini kolaylaştırır canım

Eline sağlık👏
Aynı ben de negom iş içinde yüzüyorum yarına 2 iş teslim etmem lazım yine. Evi de epeydir temizleyemedim pislik içindeyim

Yarın yazıcam ben sana❤

Tabi ki yapabilirsin,etiketeeklerim,bazen unutabiliyorum ama

Eline sağlık👏

Eline sağlık👏

Eline sağlık👏

Eline sağlık👏

Balık yemek değil miymiş hıh😬

Eline sağlık👏

Eline sağlık👏

Eline sağlık👏 geçmiş olsun,nickindeki hastalık yüzünden mi:/
Tamam teşekkürler 😊

Back