- 29 Temmuz 2017
- 24.375
- 124.939
- 598
- 36
YaTeessüf ediyorum![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
YaTeessüf ediyorum![]()
Çok geçmiş olsunBende akşam üzeri yine rahatsızlandım.Mide bulantısı oluyor bir kaç seferdir,başım dönüyor falan.Şimdi kalktım.
AA geçmiş olsun neyin ver NegoBende akşam üzeri yine rahatsızlandım.Mide bulantısı oluyor bir kaç seferdir,başım dönüyor falan.Şimdi kalktım.
benimde bulaşığım hiç bitmiyorYok o kadar basit değil sabah öğle ikindi akşam yatsı aklına geldikçe foto isticenböğğ gelcek benim mutfağı görmekten
Eminim birinin desteğine ihtiyacım var vallahi bıktım bulaşıktan![]()
Bir sakinleşse şu işin:/Aynı ben de negom iş içinde yüzüyorum yarına 2 iş teslim etmem lazım yine. Evi de epeydir temizleyemedim pislik içindeyim
Hadi inşaallahTüm ödevler topluca perşembeden itibaren yapılacak inşallah
Düzeni sürekli hale getirince,gerçekten iş daha az oluyor.Selamlar
Bugun pazar işini erken hallettim aksamdan evı toplayıp yatınca pek bir ıste cıkmadı sureklı toplu ve temiz tutmaya calısıyorum 2 gundur daha az iş cıkıyor sankı birazdan kızları ormana goturucem ne zamandır eve haps oldular gunesı gormusken nasıp lensin kuzucuklar
Eline sağlıkYaptıklarım
Yatakları topladım
Evi topladım
Mutfağı topladım
Süpürdüm sildim toz aldım
Vc lavoba ovdum
Kalan işimde balkon yıkamak inşaat pisliği var canım hiç istemiyor. Belki kızı dışarı çıkarırım yırtarım işten![]()
Çocukları dışarı çıkardım canım hava çok güzel gelince inşallah artık![]()
çok geçmiş olsun. Rabbim şifa versin.
Çok geçmiş olsun
SağolunAA geçmiş olsun neyin ver Nego
Evet 2 gundur cok rahat ettim normalde dısarıda islerim oldugu gun ev hak getire oluyorduDüzeni sürekli hale getirince,gerçekten iş daha az oluyor.
Bol keyifler![]()
Geçmiş olsunİzmir'de olan var mı kızlar. Bizim evimiz gene fena sallandı ama kısa süreliydi. İnşallah bir şey olmamıştır.
Sağol canım
Yooo yanlış insana dedin bunu dostum,ertelemek ve ben aslaaaAma sen de hemen başladın ben yarın başlayalım diyecektim daha![]()
Tavuklu pırasa,ayran çorbasıAkşama da ne pişirsem bilemedim sizde ne var