Tmm canım yat o zaman biraz sonra yaparsınO aniden gelecek misafir düşüncesi ömrümü yedi.
Büyük cimcime kursta, 12 de çıkıyor. Küçük cimcimeyi şimdi uyuttum. Fırsattan istifade azıcık kestireyim.
Kolay gelsin canımAnaa tam aradigim konu ben 1 haftadir niye gormemisim burayi. Hemen oiate yapip basliyorum o zaman
Saat 6 da misafir gelecek yemege
1.mutfak toplanacak
2. Beyaz esyalarin kapaklari silinecek
3.salon camlar silinecek
4.lavabolar ovulacak
5.yerler supurulecek
Bugün ödev kolaymış1 ağustos ödevi :
Pencere önerinin tozunu almak
Nego
@malii
@Bonus
Skyler White
Limonsuzzcay
@Lices_s
Feslegen Kokulu Nane
Kmsl Hnd
O1deren87
@D e f n e
İç mi dış mı ben anlamadım hiç1 ağustos ödevi :
Nego
@malii
@Bonus
Skyler White
Limonsuzzcay
@Lices_s
Feslegen Kokulu Nane
Kmsl Hnd
O1deren87
@D e f n e
Bollll gezmelerGünaydın kızlar. Yatakları topladım.kuru fasulye ve kabak yemeği yaptım pişiyor lar. Kızıma kahvaltı yaptırıyorum.bugün arkadaşım çağırdı gitcem.bugün iş yok anlıyacaginiz.ama yarın temizlik yapmam lazım.bi şevk gelsede akşama kadar temizlik yapsam yaaaaaaaa
Bilmem ki bacım. Ben de anlayamadım.Babayani o mesajı öyle nasıl yazdın kız
Gecikmeli de olsa başlıyorum inşallah.R
Tmm canım yat o zaman biraz sonra yaparsın
Sağol canımBollll gezmeler
Kolay gelsin.Anaa tam aradigim konu ben 1 haftadir niye gormemisim burayi. Hemen oiate yapip basliyorum o zaman
Saat 6 da misafir gelecek yemege
1.mutfak toplanacak
2. Beyaz esyalarin kapaklari silinecek
3.salon camlar silinecek
4.lavabolar ovulacak
5.yerler supurulecek
Minik cadı dan dolayı hergün süpürü yon dimi.sıcaktada zor olur yaKızlar ben işleri yaptım hemen yazıyorum
Yataklar toplandı
Kahvaltı yapıldı bulaşıklar halledildi
Ev süpürüldü
Silindi
WC banyo yıkandı
Balkonlar yıkandı
Tozlar alındı
Pencere önü ve kapı üstlerinin tozu alındı
Çamaşır serildi
Geriye yemek kaldı
İstiyorum istiyorum istiyorum. Bende senin gibi olmak istiyorum. Sen = ben olalımKızlar ben işleri yaptım hemen yazıyorum
Yataklar toplandı
Kahvaltı yapıldı bulaşıklar halledildi
Ev süpürüldü
Silindi
WC banyo yıkandı
Balkonlar yıkandı
Tozlar alındı
Pencere önü ve kapı üstlerinin tozu alındı
Çamaşır serildi
Geriye yemek kaldı
Evet abla yaaaa herşeyi ağzına atıyor mecbur süpürüp silmek zorundayım,,,, sıcaktan ter içinde kalıyorum zatenMinik cadı dan dolayı hergün süpürü yon dimi.sıcaktada zor olur ya
Ahahhhhhhh canım keyfimden değil yaaaa mecburiyetten çok cası bi kızım var herşeyi atıyor ağzına her yeri elliyorİstiyorum istiyorum istiyorum. Bende senin gibi olmak istiyorum. Sen = ben olalım
Oooof of ben gidip çamaşırları topliyim en iyisi
Hergün bu işi düzenli yapıyorum üst komşu saolsun pazertesi silkelemiş ev pisliği olmuştu camın önü pimapenin sürgüsü pislik dolmuş hep cami pimapeni sildim o gün salı günü yine aynı balkon cami bu açık sürekli kadın sürekli pata pat silkeliyor gittim uyardım telini ver bi daha ki ne arayim diyor1 ağustos ödevi :
Nego
@malii
@Bonus
Skyler White
Limonsuzzcay
@Lices_s
Feslegen Kokulu Nane
Kmsl Hnd
O1deren87
@D e f n e