- 22 Şubat 2019
- 428
- 1.191
Ahanda benKızlar biri beni gaza getirsin. Zira canım hiçbir şey yapmak istemiyor. Sadece uyumak istiyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ahanda benKızlar biri beni gaza getirsin. Zira canım hiçbir şey yapmak istemiyor. Sadece uyumak istiyorum.
Hâlâ işlerim bitmediAhanda ben
Yaaa maşallah çok hızlısın. Şöyle bana da bir okuyup uflesen ya da el versen.Kızlar yemeklerimi de hallettim
İzmir köfte ( buzluktan)
Meyhane pilavı
Köz patlıcan salatası
Bisküvili pastaaaaa
Hahahhhhhhh kızla ilgilenmek için herşeyi hızlı yapmam lazımYaaa maşallah çok hızlısın. Şöyle bana da bir okuyup uflesen ya da el versen.
Büyük kızım ogretmencilik oynatıyor bana. İş miş hak getire yani.Hahahhhhhhh kızla ilgilenmek için herşeyi hızlı yapmam lazım
Dualaarımdasın
Boşver canım işi o zaman çocukların gönlü olsun yeterBüyük kızım ogretmencilik oynatıyor bana. İş miş hak getire yani.
Sağol canımGeçmiş olsun canım
Her an misafirin gelecekmiş gibi düşünKızlar biri beni gaza getirsin. Zira canım hiçbir şey yapmak istemiyor. Sadece uyumak istiyorum.
Canım hoş geldin hatırladın mı beniAnaa tam aradigim konu ben 1 haftadir niye gormemisim burayi. Hemen oiate yapip basliyorum o zaman
Saat 6 da misafir gelecek yemege
1.mutfak toplanacak
2. Beyaz esyalarin kapaklari silinecek
3.salon camlar silinecek
4.lavabolar ovulacak
5.yerler supurulecek
İç taraf kuzumİç mi dış mı ben anlamadım hiç
Ay ne sinir bozucu ya ama ben iç tarafı dedimHergün bu işi düzenli yapıyorum üst komşu saolsun pazertesi silkelemiş ev pisliği olmuştu camın önü pimapenin sürgüsü pislik dolmuş hep cami pimapeni sildim o gün salı günü yine aynı balkon cami bu açık sürekli kadın sürekli pata pat silkeliyor gittim uyardım telini ver bi daha ki ne arayim diyor
Çam kapalı olsada sürgü pislik doluyor hep dedim ama yok illa silkelicek mecbur hep siliyorum yaramı deştin Nego
Aşçılık oynayın yemekler çıksın aradanBüyük kızım ogretmencilik oynatıyor bana. İş miş hak getire yani.
Kolay gelsin canımMisafirlerimi uğurladım, çok işim var tahmin edeceğiniz gibi
Sağol canımKolay gelsin canım
Kız diyete başlamadınmı sen.o kadar verdin geri alacan benim gibiKızlar yemeklerimi de hallettim
İzmir köfte ( buzluktan)
Meyhane pilavı
Köz patlıcan salatası
Bisküvili pastaaaaa
Yaaaaa bi türlü başlayamadım içimden hep yemek geliyorKız diyete başlamadınmı sen.o kadar verdin geri alacan benim gibi
Bugünün ödevini de yarın ki ödevle beraber yapmakHocam bugünkü ödevimi yapamadım. aslında günlük işlerimi de yapamadım. Cezam nedir?
Ben öyle dedim ama yatmadım tabi ki çocuklarla ne mümkünHâlâ işlerim bitmedi
Aynen sinirlerim zıplıyor bu ara tamam hocam iç tarafını da siliyomSağol canım
Her an misafirin gelecekmiş gibi düşün
Canım hoş geldin hatırladın mı beni
İç taraf kuzum
Ay ne sinir bozucu ya ama ben iç tarafı dedim
Aşçılık oynayın yemekler çıksın aradan
Ben de yapmadım fittiri fittiri gezdimHocam bugünkü ödevimi yapamadım. aslında günlük işlerimi de yapamadım. Cezam nedir?