Düzenli Evimiz & Hayatımız

Ben de ödevimi yaptım :) yemek Faslı bitti bugün çok bir şey yapmadım dün yapmıştım çünkü :)

Kızlar bende annemden geldim çamaşır topladım katladım bi daha çamaşır serdim bulaşık makinasını kızım boşalttı,,,, minnoşumu banyo yaptırdım,,, tekrar toz aldım,,, minnoş kızımın şifonyeri düzenledim,,, büyük kızım da kendi dolabımı kitaplığını düzenledi,,,,

Benden bugünlük bu kadar şimdi bir duş alıp kızımı uyutup dinlenmek istiyorum

Oh afiyet olsun.ben bugün biraz tembelim. Bişe yapasım gelmedi.yatakları topladım.yemek yaptîm.pazara gittim.akşam yemekten sonra salonu dikey süpürge yle süpürdüm.bulaşıkları makineye attım.koltukların silinmesi lazım ama hiç yapasım yok.bayramdan sonrada halıları yıkamayı gönderecem

Yok canım daha ne olsun
Ben halıları gönderdim yıkamaya

Bugün gene hiçbişe yapmadım
Sabah kalktım çamaşır katladım
Ortalığı acık düzenledim
Peynirli kek yaptım kahvaltıya
Kahvaltı hazırladım
Sofrayı topladım
Bulaşık yıkadım
Öğlen iki saat uyumuşum
Markete gittim
Yemeği herifim yaptı
Ara ara bulaşık
Klozeti çamaşır suyuyla temizledim
Biraz balkon keyfi yaptık akşam
Banyo yaptım
Şifonyerin üstünü düzenledim
Hala bulaşık var ama yarın yapcam
Bitti kapanış..

Bende bişey yapamadım ya.
Yemek bulaşık normal işler. Fazladan çamaşır yıka as dağ gibi olmuş çamaşırım vardı katlayıp yerleştirdim yarın ütü yapmam lazım.
E böyle düşününce de akşama kadar boş oturmuşum gibi duruyor

Sanki dinlenmek hakkımız değilmiş sürekli iş yapmaya programlanmışız gibi değilmi bende aynıyım. 0 işle geceyi ettim ama annemdeyim diye vicdan yapmadım,onun yerine eve dönünce nerden başlasam napsam diye plan program peşindeyim

Dinlenmek hakkımız döke söke alırız
Ben gece plan yapıp sabah harekete geçemeyenlerdenim

Canım ben bugün evde değilim yarin yaparım inşallah
Tamam canım
Eline sağlık canım
Evdeyim feci yorgun hissediyorum kendimi inşallah yarına toparlarım kendimi Nego Alıntı yapmissin da canım anlayamadım yazı yoktu
Bende yorgunum ya, yazdım canım yukarıda
Eline sağlık malitom
Çamaşır başlı başına iş zaten canım, as topla katla

Kız çocuklar izin veriyor mu yatmana
Çabuk kalkmalısın aniden misafir gelse napacan
O aniden gelecek misafir düşüncesi ömrümü yedi.

Büyük cimcime kursta, 12 de çıkıyor. Küçük cimcimeyi şimdi uyuttum. Fırsattan istifade azıcık kestireyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…