Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oh afiyet olsun.ben bugün biraz tembelim. Bişe yapasım gelmedi.yatakları topladım.yemek yaptîm.pazara gittim.akşam yemekten sonra salonu dikey süpürge yle süpürdüm.bulaşıkları makineye attım.koltukların silinmesi lazım ama hiç yapasım yok.bayramdan sonrada halıları yıkamayı gönderecemKızlarrrrrrrr sabah yataklar toplandı kahvaltı yapıldıevi sildim çamaşır topladım,,,, çaycı yı ve tost makinasını temizledim cifledim,,, WC tl hipoladım,,,, şifonyer ve komidinleri temizledim,,,
Anneme geldim annemin evini süpürdüm minnoşum uyuttum şimdi kahve içiyorummmm
Yok canım daha ne olsunOh afiyet olsun.ben bugün biraz tembelim. Bişe yapasım gelmedi.yatakları topladım.yemek yaptîm.pazara gittim.akşam yemekten sonra salonu dikey süpürge yle süpürdüm.bulaşıkları makineye attım.koltukların silinmesi lazım ama hiç yapasım yok.bayramdan sonrada halıları yıkamayı gönderecem
Sanki dinlenmek hakkımız değilmiş sürekli iş yapmaya programlanmışız gibi değilmi bende aynıyım. 0 işle geceyi ettim ama annemdeyim diye vicdan yapmadım,onun yerine eve dönünce nerden başlasam napsam diye plan program peşindeyimBende bişey yapamadım ya.
Yemek bulaşık normal işler. Fazladan çamaşır yıka as dağ gibi olmuş çamaşırım vardı katlayıp yerleştirdim yarın ütü yapmam lazım.
E böyle düşününce de akşama kadar boş oturmuşum gibi duruyor
Dinlenmek hakkımız döke söke alırızSanki dinlenmek hakkımız değilmiş sürekli iş yapmaya programlanmışız gibi değilmi bende aynıyım. 0 işle geceyi ettim ama annemdeyim diye vicdan yapmadım,onun yerine eve dönünce nerden başlasam napsam diye plan program peşindeyim
Ay evet bazen bendede oluyor.aman napalım ya is yapmayamı geldik dünyayaDinlenmek hakkımız döke söke alırız
Ben gece plan yapıp sabah harekete geçemeyenlerdenim
Tamam canımCanım ben bugün evde değilim yarin yaparım inşallah
Eline sağlık canımKızlar bende annemden geldim çamaşır topladım katladım bi daha çamaşır serdim bulaşık makinasını kızım boşalttı,,,, minnoşumu banyo yaptırdım,,, tekrar toz aldım,,, minnoş kızımın şifonyeri düzenledim,,, büyük kızım da kendi dolabımı kitaplığını düzenledi,,,,
Benden bugünlük bu kadar şimdi bir duş alıp kızımı uyutup dinlenmek istiyorum❤❤❤❤❤
Bende yorgunum ya, yazdım canım yukarıdaEvdeyim feci yorgun hissediyorum kendimi inşallah yarına toparlarım kendimi Nego Alıntı yapmissin da canım anlayamadım yazı yoktu
Eline sağlık malitomBugün gene hiçbişe yapmadım
Sabah kalktım çamaşır katladım
Ortalığı acık düzenledim
Peynirli kek yaptım kahvaltıya
Kahvaltı hazırladım
Sofrayı topladım
Bulaşık yıkadım
Öğlen iki saat uyumuşum
Markete gittim
Yemeği herifim yaptı
Ara ara bulaşık
Klozeti çamaşır suyuyla temizledim
Biraz balkon keyfi yaptık akşam
Banyo yaptım
Şifonyerin üstünü düzenledim
Hala bulaşık var ama yarın yapcam
Bitti kapanış..
Çamaşır başlı başına iş zaten canım, as topla katlaBende bişey yapamadım ya.
Yemek bulaşık normal işler. Fazladan çamaşır yıka as dağ gibi olmuş çamaşırım vardı katlayıp yerleştirdim yarın ütü yapmam lazım.
E böyle düşününce de akşama kadar boş oturmuşum gibi duruyor
Geçmiş olsun canımGünaydın, ben yaptığım işleri yazmıyorum kaç gündür, malum misafir olunca iş zaten bitmez bugün son gün.
Karın ağrısı oldum birde dün
Kızlar günaydınnnnnnn
GünaydınGünaydın, ben yaptığım işleri yazmıyorum kaç gündür, malum misafir olunca iş zaten bitmez bugün son gün.
Karın ağrısı oldum birde dün
Kız çocuklar izin veriyor mu yatmanaKızlar biri beni gaza getirsin. Zira canım hiçbir şey yapmak istemiyor. Sadece uyumak istiyorum.
O aniden gelecek misafir düşüncesi ömrümü yedi.Kız çocuklar izin veriyor mu yatmana
Çabuk kalkmalısın aniden misafir gelse napacan