- 9 Ocak 2009
- 24.136
- 113.813
- 39
ivitt beni mutlu edebilecek karılar arıyorumA ha ha ciddi düşünen, evi, arabası güzel gelirli bir mesleği olan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ivitt beni mutlu edebilecek karılar arıyorumA ha ha ciddi düşünen, evi, arabası güzel gelirli bir mesleği olan
Destek bizim işimizGünaydın kızlar☺
Yarın bende sizin desteğinizle işlere girişmeyi düşünüyorum
Hoş geldin aramıza, takıl bize evin düzen görsünBenim de iki çocuğum var. Normalde takıntılı biri değilim ama eşim beni çok sıkıyor. Dağınıklık görünce sinirleniyormuş
Elim sürekli evin üzerinde ama istediğim gibi olmuyor maalesef.
Tecrübeli hanımlardan destek bekliyorum.
yarın mıGünaydın kızlar☺
Yarın bende sizin desteğinizle işlere girişmeyi düşünüyorum
Hoşgeldin :)Benim de iki çocuğum var. Normalde takıntılı biri değilim ama eşim beni çok sıkıyor. Dağınıklık görünce sinirleniyormuş
Elim sürekli evin üzerinde ama istediğim gibi olmuyor maalesef.
Tecrübeli hanımlardan destek bekliyorum.
Seve seve
Şunu da bırakayım hadi açın sesi, kalkın kızzzzz oturmaya gelmedik dünyaya
Teşekkür ederim . Hoş buldukHoşgeldin :)
naparsın ne edersin bahsetsene kendinden tanışalımTeşekkür ederim . Hoş bulduk
Evli ve iki çocuk annesiyim. Ev hanımıyım kpss ye hazırlanıyorum aynı zamanda yüksek lisans yapamaya çalışıyorum. Yarışmaya erzurumdan katılıyorum.naparsın ne edersin bahsetsene kendinden tanışalım
Evli ve iki çocuk annesiyim. Ev hanımıyım kpss ye hazırlanıyorum aynı zamanda yüksek lisans yapamaya çalışıyorum. Yarışmaya erzurumdan katılıyorum.
Teşekkür ederim ama aynı anda üçe beşe bölününce hepsi yarım yamalak oluyor maalesef.Allah bağışlasın.. hem de muvaffak etsin inşallah güzel sonuçlar alırsın harıl harıl bi tempon var maşallah :)
Ben de evliyim yurtdışındayım iş arıyorum
düzen konusunda sıkıntın var senin de sanırım .Ben de çok sıkıntı çekiyorum o konuda ev küçük diye