Düzenli Evimiz & Hayatımız

Kızlar yatakları topladım.
Salonu, yatak odasını hallettim. Balkonu yıkadım, çamaşırları topladım. Kahvaltımı yaptım. Toplamaya geçtim ki granit tenceremin kapağı kırıldı 😭😭😭😭 bütün mutfak cam kırıkları. Emekleyen bebişim var tam bir saattir cam kırıklarıyla uğraşıyorum. Elimi de kestim.
Şimdi bebişi uyutup büyük kızımın odasına geçeceğim. Sonra da başlasın yemek faslı.
Hepinize kolay gelsin.

Yeni mi evlisin? Eğer öyleyse ilk zamanlar alışana kadar bir düzen oturamıyorsun. Bu arada en kisa zamanda inşallah is bulabilirsin.
Bir de fazla eşya daha çok iş demek. Sana katılıyorum minder konusunda. :KK70:
yok canım 8 yıllık evliyim,benim ruhum dağınık o yüzden ev de pek toparlanamıyo :KK45:

Salonu, yatak odasını hallettim. Balkonu yıkadım, çamaşırları topladım. Kahvaltımı yaptım. Toplamaya geçtim ki granit tenceremin kapağı kırıldı 😭😭😭😭 bütün mutfak cam kırıkları. Emekleyen bebişim var tam bir saattir cam kırıklarıyla uğraşıyorum. Elimi de kestim.
Şimdi bebişi uyutup büyük kızımın odasına geçeceğim. Sonra da başlasın yemek faslı.
Hepinize kolay gelsin.
geçmiş olsun kuzum Allah esirgesin,iyi bebeğine bişey olmamış:KK35:

Evet başlasam gerisi gelir de tatilde zor oluyor, 20 vermiştim 10 geri aldım :olamaz:

Sağol canım zor ki ne zor, anlaşıp oynasalar aslında harika bir fırsat ama hepsi ayrı telden çalıyor 😂

Kolay gelsin canım

Aferin çekirge 😁

Eline sağlık, hiç sevmem beklemeyi 😒
hojam ben bugün yan gel yat osman modundayım :KK70: :KK70:

Erkenden yataklar havalandı ve toplandı,
Kahvaltı faslı bitti,
Ev toparlandı,süpürüldü ve toz alındı,
Makineye çamaşır atıldı,
Banyo gene şakır şakır yıkandı (en sevdiğim :KK70: )
Minnak uyutuldu (en zoru)
Yemeğim var eşim gece'de gelmeyecek, bize yeter çocuklarla.
Belki bir avm kaçamağı yaparız bir kaç saat sonra ama eminde değilim çok sıcak :KK43:
Sırada duş almak var,ardından kahve+kitap keyfi :)
ay banyo yıkamak en sevdiğim:KK72:ama bizim burdaki evlerde banyo giderleri yok o yüzden silmek zorunda kalıyorum hep :KK43:

Evet kızlar bende yazayım neler yaptığımı

Kahvaltı yapıldı
Bulaşıklar makinaya yerleştirildi
1 makina çamaşır katlandı yerleştirildi
Ev süpürğldü
Silindi
Tozlar alındı🧿🧿🧿

Minnoş kızım uyutuldu🙏🙏

Akşama ne yemek yapsam acaba🤔🤔🤔🤔
Eline sağlık canım. Ben dolma yaptım
Hepinize kolay gelsin.

Ayy çok geçmiş olsun

Selam hanımlar eve geldim ben de biber doldurdum yaprak sardım yanına çorba yapacağım :)
Evdeki ve balkondaki çiçekleri suladım
Mutfak halısını yıkadım
Makine boşaltılacak akşama helva yapacağım yaptıkça iş çıkıyor :)
Epey iş yapmışsın, hem halı yola hem sarma sar, maşaallah

X